Cardioqueen Skrevet 17. mars 2013 Del Skrevet 17. mars 2013 Verdens enkleste kylling! Du trenger: Kyllingfileter Grønnsaker, frosne Fullkorns eggnudler Soyasaus Stek kyllingen lett på begge sider, og ha den i en ildfast form i ca 20min på 175 grader. Legg grønnsakene i panna du stekte kyllingen i. Kok opp vannet som nudlene skal ligge i. Når det er 4min igjen av kyllingen legger du nudlene oppi det varme vannet. Legg opp på en tallerk ta over ønsket mengde soyasaus, nyyt Skulle egentlig vært et bilde her, men fila var for stor.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-706846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 26. mars 2013 Del Skrevet 26. mars 2013 Gårsdagens middag: Andeconfit med aspergesbønner og stekt sopp. Andeconfit: Her er det lurt å lage en del. Andeconfit holder seg lenge. Det tar litt tid, men herregud så godt. 6 andelår salt andefett Tørk andelårene godt. Legg de lagvis i en tett beholder og dekk med grovsalt i mellom. Pass på at kjøtt uten skinn får godt med salt på seg. La stå i kjøleskapet i et døgn. Tørk saltet av andelårene. Plasser de i en ildfastform. Det kan lønne seg å bruke en høy form her. Dekk fullstendig med andefett (fås kjøpt på Meny f eks, eller lager du hel and, hell av feettet i dertil egnet beholder. Dette fettet kan brukes flere ganger). Sett i varm ovn ved 80 grader i fire timer. Når andelårene er ferdige, kan du enten spise dem der og da, eller spare de til seinere. Confitering er en gammel konserveringsmetode. Når du skal spise dem, sleng de under grillelementet i ca 10 minutter til skinnet er sprøtt. Skal du ikke spise dem med en gang, legg de i en egnet beholder og dekk med andefettet. Saltingen og fettet gjør at de holder i månedsvis. Aspargesbønner: 250 gr aspargesbønner 1 hel hvitløk dijonsennep rapsolje salt pepper søtning Bak hvitløken i ovenen til den er helt myk. Klem hvitløken ut i en bolle. Bland med sennep, litt olje, salt, pepper og søtning. Denne dressingen skal være itt skarp, men også ha en søtlig undertone. Blancher bønnene, det vil si, gi de et oppkok i et par minutter, og så legger du dem i iskaldt vann for å stoppe kokingen, slik at de fortsatt har litt tyggemotstand. Bland bønner og dressing. Dryss over litt ristede pinjekjerner rett før servering Stekt sopp Stek soppen hel, bruk gjerne en soppblanding. Her er det snadder å bruke en blanding av smør og andefett. Salt, pepper og fersk persille. Det gjør seg med et par drag ferskrevet parmesan over Aurelius og focuseme 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-716594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 29. mars 2013 Del Skrevet 29. mars 2013 Man kan også bruke annen olje enn andefett hvis man ikke har tilgang på meny. Olivenolje, rapsolje, motorolje(Ok, kanskje ikke motorolje) fungerer finfint det og. Du kan også f.eks lage urtesalt(kjøre f.eks hvitløk,rosmarin,timian salvie,estragon i foodprosessor med finsalt til det blir grønt) og pakke dette oppmot anda isteden:) SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-719543 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 29. mars 2013 Del Skrevet 29. mars 2013 Man kan også bruke annen olje enn andefett hvis man ikke har tilgang på meny. Olivenolje, rapsolje, motorolje(Ok, kanskje ikke motorolje) fungerer finfint det og. Du kan også f.eks lage urtesalt(kjøre f.eks hvitløk,rosmarin,timian salvie,estragon i foodprosessor med finsalt til det blir grønt) og pakke dette oppmot anda isteden:) Hva, har ikke alle et stort glass andefett i kjøleskapet!?!? Nøytral olje funker gulll det også. Ville nok anebfalt raps eller solsikke fremfor oliven. Fikk tips om confitering av lammesteik i påska. Samme fremgangsmåte. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-719730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Athene Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Ann Katrin's Panacotta. 1 beger mager kesam 4 plater gelatin 1,5 dl vann 50 g bringebær 3 ss sukrin 2 dæsjer funlight wildberry Fremgangsmåte: -Ha begeret med mager kesam i en skål. -Legg 4 plater gelatin til bløt i vann i 6-7 min. -Kok opp 1,5 dl vann. -Hell av vannet fra gelatinplatene, og ha over det kokende vannet, og rør til platene løser seg opp. -Hell så denne blandingen opp i bollen med mager kesam, og rør til du har en jevn blanding. -Smak så til med sukrin og funlight saft, til ønsket søthet på blandingen. -Hell blandingen over i glass og sett i kjøleskapet i ca 3 timer. -Ha ønsket mengde bær i en skål,smak til med sukrin og funlight saft til ønsket søthet på blandingen. -Ha dette på toppen av puddingen, deretter nyt Panacottaen. Natalie, Asta, Gompen og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-724756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Ann Katrin's Panacotta. 1 beger mager kesam 4 plater gelatin 1,5 dl vann 50 g bringebær 3 ss sukrin 2 dæsjer funlight wildberry Fremgangsmåte: -Ha begeret med mager kesam i en skål. -Legg 4 plater gelatin til bløt i vann i 6-7 min. -Kok opp 1,5 dl vann. -Hell av vannet fra gelatinplatene, og ha over det kokende vannet, og rør til platene løser seg opp. -Hell så denne blandingen opp i bollen med mager kesam, og rør til du har en jevn blanding. -Smak så til med sukrin og funlight saft, til ønsket søthet på blandingen. -Hell blandingen over i glass og sett i kjøleskapet i ca 3 timer. -Ha ønsket mengde bær i en skål,smak til med sukrin og funlight saft til ønsket søthet på blandingen. -Ha dette på toppen av puddingen, deretter nyt Panacottaen. [ATTACH=full]98242[/ATTACH] skal prøves i helgen gleder meg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-725757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Athene Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 skal prøves i helgen gleder meg Gi tilbakemelding da Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-725815 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Ovnsbakt laks med grønnsaker og mager kesam med sukrin:) Kutt opp løk og legg på en folie, legg over en laksefilet (Funker bra med annen fisk som f.eks sei også) Sprut over med sitronsaft, krydre (masse) med salt, pepper, gastromat og persille. Snu og gjør det samme på andre siden. Legg på en liten klatt smør og et laurbergblad, lukk og stek i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Server med valgfri kokte grønnsaker og mager kesam med sukrin blandet oppi:) Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-725966 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 5. april 2013 Del Skrevet 5. april 2013 Gi tilbakemelding da laget det nå nam nam nam, straks middag nr 2 så er det panacotta til desser gleder meg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-726823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Athene Skrevet 5. april 2013 Del Skrevet 5. april 2013 laget det nå nam nam nam, straks middag nr 2 så er det panacotta til desser gleder meg Hehe, satse på at det blir bra Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-726862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jardar Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Lagde denna herligheten i går! Oppskrift: 2 Egg (piskast lett), 0,7 dl sukrin +, 2 SS sukrin & 2 SS sukrin gold (piskast godt inn i egga med hvisp) 1,5dl mjøl (brukte 1dl siktet spelt, 0,4dl fiberfib & 1 SS kokosmel), 1 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker, 2 SS rått kakaopulver, 1 SS carob pulver (litt søtare enn kakao, også kjøpt fra Iherb) 2 scoops (ca 38g) chocolite brownie fugde protein pulver. Ha ca. halvparten av det tørre i eggerøra, så tilsett ca. 100g mager kesam og 2dl ekstra lett melk for å gjera konsistensen på røra "blaut", så ha i resten av det tørre! røra skal vera litt flytande når den hellast i forma, så tilsett gjerne litt meir melk/ eller vatn om nødvendig:) ha i ei lita form, og steik i ovnen på 180 grader i ca. 17-20 min! Til og med mamma syntes denna smakte godt, og ho er ikkje fan av min ellers så sunne bakst! Synan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737125 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Lagde denna herligheten i går! Oppskrift: 2 Egg (piskast lett), 0,7 dl sukrin +, 2 SS sukrin & 2 SS sukrin gold (piskast godt inn i egga med hvisp) 1,5dl mjøl (brukte 1dl siktet spelt, 0,4dl fiberfib & 1 SS kokosmel), 1 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker, 2 SS rått kakaopulver, 1 SS carob pulver (litt søtare enn kakao, også kjøpt fra Iherb) 2 scoops (ca 38g) chocolite brownie fugde protein pulver. Ha ca. halvparten av det tørre i eggerøra, så tilsett ca. 100g mager kesam og 2dl ekstra lett melk for å gjera konsistensen på røra "blaut", så ha i resten av det tørre! røra skal vera litt flytande når den hellast i forma, så tilsett gjerne litt meir melk/ eller vatn om nødvendig:) ha i ei lita form, og steik i ovnen på 180 grader i ca. 17-20 min! Til og med mamma syntes denna smakte godt, og ho er ikkje fan av min ellers så sunne bakst! Eliza.. Kan du lage til meg? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Post gjerne enkle oppskrifter uten ørten ingredienser også. Folk liker det ofte godt og enkelt Sol og Tor 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737209 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jardar Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Eliza.. Kan du lage til meg? hehe, ja du får komma innom på besøk da Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737221 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 .jpg] Enkelt som faen, egentlig. kyllingfilet, hvitløk, cherrytomater, pasta, chili, spinat, pesto, olje, rosmarin Strø salt, pepper og rosmarin på kyllingen. Steik kyllingfiletene i panna på relativt høy varme, klin oppi en hvitløk... selv gidder jeg ikke pille dem reine, det er digg når de får bakt litt inne i skallet. Snitter også en chili på langs og har den oppi panna. setter så ned varmen til omtrent 4 (av 12) og snur kyllingen ca en gang i minuttet. Kok opp vann og putt pastaen din oppi. (samma hva du bruker egentlig, jeg liker lasagneplater som jeg har kutta opp i tilfeldige former...) La stå til pastaen er omtrent ferdig. Snitt opp cherrytomater, og putt i panna med kylling/hvitløk/chili... rør litt rundt... Siste to sek før pastaen er ferdig, hell oppi en pose spinat... og sil så av pastaen med en gang.. Klæsj så oppi en god del pesto og bland det godt.. Og så kan du lempe alt tilfeldig opp på en tallerken. Tar ca 15 minutter, totalt. Enkleste ting i verden. Forsvarsfrue og Kristin Charm 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737224 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Lagde denna herligheten i går! Oppskrift: 2 Egg (piskast lett), 0,7 dl sukrin +, 2 SS sukrin & 2 SS sukrin gold (piskast godt inn i egga med hvisp) 1,5dl mjøl (brukte 1dl siktet spelt, 0,4dl fiberfib & 1 SS kokosmel), 1 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker, 2 SS rått kakaopulver, 1 SS carob pulver (litt søtare enn kakao, også kjøpt fra Iherb) 2 scoops (ca 38g) chocolite brownie fugde protein pulver. Ha ca. halvparten av det tørre i eggerøra, så tilsett ca. 100g mager kesam og 2dl ekstra lett melk for å gjera konsistensen på røra "blaut", så ha i resten av det tørre! røra skal vera litt flytande når den hellast i forma, så tilsett gjerne litt meir melk/ eller vatn om nødvendig:) ha i ei lita form, og steik i ovnen på 180 grader i ca. 17-20 min! Til og med mamma syntes denna smakte godt, og ho er ikkje fan av min ellers så sunne bakst! tipper man kan bruke bare mandel mel også istede for siktet spelt, fiberfib og kokosmel. kunne vært å prøve Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737431 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jardar Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 tipper man kan bruke bare mandel mel også istede for siktet spelt, fiberfib og kokosmel. kunne vært å prøve kan sikkert bruka det istede for spelt ja, men personlig følger eg biorytmen, så litt karbs om kvelden ska eg ha har laga den nokre gonger før, men da berre brukt sukrin. så det har derfor gitt ein ganske kald ettersmak, derfor eg har bytta det med sukrin +, og det vart så mykje bedre Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 aha, ja går selv på den for tiden prøver å lage en så du kan ha store deler av dagen er på tredje uka nå og merker det er veldig bra jardar 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-737916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iselin Amalie Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 Fyttikatta å mye godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-739476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Acd Skrevet 19. april 2013 Del Skrevet 19. april 2013 Prøvde nettopp en superenkel pesto som krever få ingredienser en halv dl kaldpresset olivenolje, et hvitløksfedd og rundt 50 gram basilikum. finhakk hvitløken og ta basilikummet i en bolle og bruk stavmikser så tilfør oljen litt etter litt. salt og pepper det. ble kjempegodt og tok 5 min sikkert! Raptorial 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/16/#findComment-742087 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.