Jump to content

Forsvarsfrue

Members
 • Content Count

  532
 • Joined

 • Last visited

About Forsvarsfrue

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.forsvarsfrue.no

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for gode tips Jeg er for tiden i militæret så har ikke så mye kontroll over hvilken type mat som blir servert, men kan kontrollere mengden Prøver også å trene smart så det burde jo gå veien
 2. Jeg prøver å gå ned i vekt til sommeren selv for jeg skal gifte meg.. Tråler nettet (og særlig fitnessbloggen) for tips og motivasjon.. Følger med her litt da!
 3. Hei Jeg er ei jente på 28 som er inne til førstegangstjenesten (litt sent ute ja - er fullt klar over det) og nå trenger jeg desperat å gå ned i vekt/fettprosent da jeg skal gifte meg til sommeren! Jeg var uheldig og skadet armen i rekrutten og er plaget med akillesbetennelse som kommer tilbake igjen og igjen så det har ikke blitt så mye trening som jeg så for meg her oppe i nord. Jeg begynner å trene meg opp igjen nå (forsiiiiktig), men vet ikke helt hva jeg skal gjøre av øvelser osv. Jeg kutter også godteri, men har ikke så mye innvirkning på hva slags mat jeg får i meg da jeg spiser i messa. Konklusjonen er vel at jeg trenger noen gode råd og litt motivasjon tror jeg så bare skrik ut!
 4. Det er så mange bra spill, men her er lista (som jeg kommer på nå ihvertfall!) Gode gamle: *Abe's Oddysee (PS1) - barndomsspillet mitt! Love <3 *Abe's Exoddus (PS1) *The Sims (PC) *Diablo 2 (PC) *Age of Empires 2 (PC) - spiller dette litt innimellom enda faktisk.. Nyere: *MW2 (PS3) *Black Ops (PS3) *MW3 (PS3) *Assassins Creed (PC og PS3) - spiller gjennom hele serien med en kompis nå *Red Dead Redemption (PS3)
 5. For å føle meg bedre rett og slett. Ikke bare er jeg mer fornøyd med kroppen min, men jeg føler meg bedre ellers også Win-win
×
×
 • Create New...