Gå til innhold

focuseme

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 053
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

focuseme vant dagen sist 19. januar 2017

focuseme hadde mest likt innhold!

Om focuseme

 • Rang
  Fitnessblogger

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

1 383 profilvisninger
 1. Anbefaler deg å teste alle øvelsene for å se hvordan du ligger an. Du har god tid på å trene, så det er greit å vite hva du bør fokusere på.
 2. Har du tenkt noe over om dere skal ha flere barn og om du evt venter med silikon? Mannen sier at han ikke vil ha flere (vi har en) men er ikke så sikker på at han ikke endrer mening. Jeg er usikker selv. Redd for at er svangerskap kan gi silikonpuppene feil fasong osv...
 3. Veldig enig. Og jeg føler liksom ikke at jeg har dårlig selvfølelse bare fordi jeg ønsker å se bedre ut, at jeg ønsker å fylle bhen istedenfor å bruke den for at det skal se ut som jeg har pupper. Hadde også vært fint å kunne gå i bikini uten å føle seg som en tiåring.
 4. Ja det hadde vært veldig snilt av deg!!
 5. Hadde aldri trodd jeg skulle stikke hodet innom denne tråden, men etter å ha ammet et barn og nå ser hva jeg sitter igjen med så vurderer jeg sterkt å gjøre noe med saken. Noen med erfaring fra Fornebuklinikken?
 6. Er med på denne! Planen er å øke muskelmasse da... ikke gå ned i vekt. Er det lov å være med likevel?
 7. Ja, ser den... var redd for å legge på mer i tilfelle teknikken var feil. Men skal absolutt legge på mer neste gang, så får vi se hvordan teknikken ser ut da :-) Aldri kjørt markløft før, så er veldig opptatt av å gjøre det riktig!
 8. Hvor lenge har du trent da? Hva trener du?
 9. Syns det kommer helt an på hva man selv liker. Jeg kjører fullkropp men bruker ikke tre timer da! Bruker en time og det passer meg veldig bra å være effektiv og få gjort unna hele kroppen hver gang jeg trener. Har alltid kjørt fullkropp og fått veldig gode resultater innen de øvelsene jeg har kjørt... Men altså, jeg har aldri prøvd splitt. Men kunne vært spennende å prøve!
 10. Skulle gjerne hatt tilbakemelding på teknikken min i markløft og pullups. Videoer ligger i loggboka mi.
 11. Ja skjønner. Fikk tips og hjelp fra LeanMachine , men ble usikker på om jeg hadde forstått det riktig... Alt må tydeligvis inn med teskje her i gården. Har opprettet loggbok. Programmet for de første tre ukene ligger i første post. Tror det oppsettet skal være riktig hvis jeg har forstått.
 12. Gratulerer med en liten en ;-) Har ikke peiling på dette men ville bare anbefale hex bar dersom du ønsker å kjøre markløft - det belaster korsryggen i mye mindre grad enn markløft med stang. God bedring.
 13. Ok! Jeg tror jeg bare har tenkt feil ifht hva man tenker er en lett økt... Lett betyr ikke lett, det betyr bare at man klarer de antall repetisjonene man skal kjøre. I see... Har aldri trent på den måten før så det er litt ny tankegang ifht progresjon med 12/15 rep. Men kommer vel inn i det!
×
×
 • Opprett ny...