Gå til innhold

Iselin Amalie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Iselin Amalie

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. des. 1993

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg tar kun tatt 2 shakes av den. 200kr eller noe
 2. Jeg har denne om noen er interessert http://www.x-life.no/products/ultimate-nutrition-bcaa-457g Smak: Fruit punch Takler bare ikke smaken. Men jeg er kresen da
 3. I 2007 var jeg i Thailand med familien og noen venner. Det hadde seg sånn at jeg måtte lege en oppgave om sos(sex og samliv). Så jeg og veninna mi fant ut at vi skulle skrive et dikt. Midt i diktinga kom lillesøstra(7år) til veninna mi inn og hørte ordet onani. Vi sa at onani var et godteri. Første lillesøstra gjore var å løpe til pappan sin (som satt med alle de andre voksene) å skrek ut at hun ville ha onani!! KLEINT!!
 4. Dummeste du gjør er å spørre om man kan ta et snapchatbilde sammen.. Det er så lite kult Finn noe å prate om målet med treningen osv.
 5. bakepulver og bittelitt salmiak pleier å funke
 6. 2xu! Utrolig behagelig og sitter godt lever omtrent i denne tightsen
 7. Har en tibetansk terrier på 3 år. Haley - alltid med på joggetur! Herlig lynne Hadde en Griffon bruxellois helt til i forigår, da ho døde snilleste hunden! Har også hest da (gamle hesten)
 8. Jeg er ikke så flink med styrke.. men kan jo alltids starte
 9. Overskriften sier vel det meste Bare si ifra om interesse!!
 10. Er egentlig for min egen del Prøver å finne et treningsprogram som kan hjelpe meg til å nå mine mål. Noe som ikke er så lett. Er så mange meninger osv. Men takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...