Jump to content

Iselin Amalie

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Iselin Amalie

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/23/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tar kun tatt 2 shakes av den. 200kr eller noe
 2. Jeg har denne om noen er interessert http://www.x-life.no/products/ultimate-nutrition-bcaa-457g Smak: Fruit punch Takler bare ikke smaken. Men jeg er kresen da
 3. I 2007 var jeg i Thailand med familien og noen venner. Det hadde seg sånn at jeg måtte lege en oppgave om sos(sex og samliv). Så jeg og veninna mi fant ut at vi skulle skrive et dikt. Midt i diktinga kom lillesøstra(7år) til veninna mi inn og hørte ordet onani. Vi sa at onani var et godteri. Første lillesøstra gjore var å løpe til pappan sin (som satt med alle de andre voksene) å skrek ut at hun ville ha onani!! KLEINT!!
 4. Dummeste du gjør er å spørre om man kan ta et snapchatbilde sammen.. Det er så lite kult Finn noe å prate om målet med treningen osv.
 5. bakepulver og bittelitt salmiak pleier å funke
 6. 2xu! Utrolig behagelig og sitter godt lever omtrent i denne tightsen
 7. Har en tibetansk terrier på 3 år. Haley - alltid med på joggetur! Herlig lynne Hadde en Griffon bruxellois helt til i forigår, da ho døde snilleste hunden! Har også hest da (gamle hesten)
 8. Jeg er ikke så flink med styrke.. men kan jo alltids starte
 9. Overskriften sier vel det meste Bare si ifra om interesse!!
 10. Lærer mye av å lese her gitt
 11. Er egentlig for min egen del Prøver å finne et treningsprogram som kan hjelpe meg til å nå mine mål. Noe som ikke er så lett. Er så mange meninger osv. Men takk for svar!
×
×
 • Create New...