Aurelius Skrevet 9. september 2013 Del Skrevet 9. september 2013 (Og ja, brødene ble "litt" overdimensjonerte, men sånn går det når man undervurderer heveevnen til gjæra) Døøh, ikke prøv deg en gang^^. Jeg har hørt om mange dårlige unnskyldninger for å ikke lage store og bøse burgere.. men den der tok jammenmeg kaka:P Neida, tuller bare. Godt jobba! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-850288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikko21 Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Hvordan i helvette får dere de jævla burgerne til å fuckings henge sammen? Faens rot og gris. Prøvde nå, 2 egg, krydder og pakka de sammen, la de på skjærebrett med vann på og så opp i panna, med engang jeg tar på de så detter de sammen. Kasta nettop fuckings 400g karbonededeig, og kjøkkenet ser ikke ut. 2 skeier og en stekespade fattigere, jeg klikker faen meg! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888252 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eik Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Hvordan i helvette får dere de jævla burgerne til å fuckings henge sammen? Faens rot og gris. Prøvde nå, 2 egg, krydder og pakka de sammen, la de på skjærebrett med vann på og så opp i panna, med engang jeg tar på de så detter de sammen. Kasta nettop fuckings 400g karbonededeig, og kjøkkenet ser ikke ut. 2 skeier og en stekespade fattigere, jeg klikker faen meg! Reduser til 1 egg? Eventuelt prøv med noe potetmel eller noe annet tørt. Jeg bruker bakeprotein for å holde det sammen + at det gir litt ekstra protein (because I can). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Hvordan i helvette får dere de jævla burgerne til å fuckings henge sammen? Faens rot og gris. Prøvde nå, 2 egg, krydder og pakka de sammen, la de på skjærebrett med vann på og så opp i panna, med engang jeg tar på de så detter de sammen. Kasta nettop fuckings 400g karbonededeig, og kjøkkenet ser ikke ut. 2 skeier og en stekespade fattigere, jeg klikker faen meg! Salt. Salt er et fantastisk lim. Jeg bruker ikke noe anna enn salt. (elendige burgere, som bevis, vedlagt) EDIT: Brødene er forresten mer smør enn brød... miaheart og Sandra Helen 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Hvordan i helvette får dere de jævla burgerne til å fuckings henge sammen? Faens rot og gris. Prøvde nå, 2 egg, krydder og pakka de sammen, la de på skjærebrett med vann på og så opp i panna, med engang jeg tar på de så detter de sammen. Kasta nettop fuckings 400g karbonededeig, og kjøkkenet ser ikke ut. 2 skeier og en stekespade fattigere, jeg klikker faen meg! Når man lager burgere så bør man kjøre kjøtt + salt i mikser til det blir seigt (30sek). Det holder som oftest i massevis, men potetmel, brødsmuler, egg osv funker og/i tillegg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888287 Del på andre sider Flere delingsvalg…
prebnoz Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 bullshit, salt skal ikke blandes i burgerdeigen. det gjør at burgeren smaker høgg i forhold til hvis du venter med saltet til du har stekt den på begge sider Det at den faller fra hverandre er fordi rører for tidlig på den. I tillegg trenger du IKKE egg i burgerne når du bruker karbonadedeig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 bullshit, salt skal ikke blandes i burgerdeigen. det gjør at burgeren smaker høgg i forhold til hvis du venter med saltet til du har stekt den på begge sider Det at den faller fra hverandre er fordi rører for tidlig på den. I tillegg trenger du IKKE egg i burgerne når du bruker karbonadedeig. Som vi alle veit, Heston Blumenthal driter jo i smak når det kommer til maten han serverer. Le_Shrimp, Sandra Helen og Interbellum 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888305 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 bullshit, salt skal ikke blandes i burgerdeigen. det gjør at burgeren smaker høgg i forhold til hvis du venter med saltet til du har stekt den på begge sider Det at den faller fra hverandre er fordi rører for tidlig på den. I tillegg trenger du IKKE egg i burgerne når du bruker karbonadedeig. Åja, så jeg har misforstått totalt når grunnprinsippet i farseprodukter er å kjøre kjøtt + salt først? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Salt er veien å gå, røres seig med salt før andre kryddere blandes i og inn, men med salt så er det godt mulig deigen trenger å spes med litt væske, for å unngå at den blir for kompakt Myr, Raptorial og Sandra Helen 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
prebnoz Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Som vi alle veit, Heston Blumenthal driter jo i smak når det kommer til maten han serverer. skjønner ikke hva du egentlig sikter til Åja, så jeg har misforstått totalt når grunnprinsippet i farseprodukter er å kjøre kjøtt + salt først? salt er også et bindemiddel ja, har aldri nektet for det, men det er absolutt ikke en nødvendighet i selve farsen. lagt merke til at den også da som regel er tilsatt vann? dette for å holde kiloprisen nede. etter min mening har det ingenting for seg å røre det flotte kjøttet om til en seig industriell blanding full av salt ol. jeg hiver i alt krydder som ikke er saltbasert, knar med hendene til det er fordelt, og ikke mer, klapper de ut, steker på begge sider, OG deretter tilsetter jeg eventuell krydderblanding med saltinnhold. ingenting annet fyllemiddel som egg osv. og da bruker jeg karbonadedeig. men så liker jo jeg at burgeren har litt kjøtt tekstur og ikke er bare som det en får på BK og macern. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888330 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sandra Helen Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Heston er gud når det gjelder mat. Tror jeg hører på ham jeg. ubertass, Aurelius, Interbellum og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888404 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wingeer Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 skjønner ikke hva du egentlig sikter til salt er også et bindemiddel ja, har aldri nektet for det, men det er absolutt ikke en nødvendighet i selve farsen. lagt merke til at den også da som regel er tilsatt vann? dette for å holde kiloprisen nede. etter min mening har det ingenting for seg å røre det flotte kjøttet om til en seig industriell blanding full av salt ol. jeg hiver i alt krydder som ikke er saltbasert, knar med hendene til det er fordelt, og ikke mer, klapper de ut, steker på begge sider, OG deretter tilsetter jeg eventuell krydderblanding med saltinnhold. ingenting annet fyllemiddel som egg osv. og da bruker jeg karbonadedeig. men så liker jo jeg at burgeren har litt kjøtt tekstur og ikke er bare som det en får på BK og macern. Kverner du kjøttet selv? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888598 Del på andre sider Flere delingsvalg…
prebnoz Skrevet 12. november 2013 Del Skrevet 12. november 2013 Kverner du kjøttet selv? har dessverre ikke kjøttkvern selv, så går nok i karbonadedeig for min del. Prøvde dog engang å kverne opp strimlet hvalkjøtt for å lage hvalburgere, når jeg var hjemme hos modern.... det var et mareritt... Hvalkjøttet hadde alt for mye hinner og sener, så endte opp med å sette seg fast i kverna. kverna utveksler jo såklart varme og dermed luktet det brent hvalolje i hele huset. Modern lot meg aldri låne kverna igjen.. .. Aurelius, Addict og wingeer 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-888683 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 9. januar 2014 Del Skrevet 9. januar 2014 Rollerburger i TacoWrap! Hivde sammen denne ista. Smakte godt, men skulle ha vært litt mindre, tar tid å steke igjennom... 400g karbonadedeig, 3 fedd hvitløk, 2 egg, 1 sjalottløk, dæsj potetmel, litt ditt, litt datt, mye pepper og hvitløk Lloyd, Krie, miaheart og 7 andre 10 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-923464 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kwebby Skrevet 11. januar 2014 Del Skrevet 11. januar 2014 Nytt år, nye burgere! Karbonadedeig, potetmel, jalapeno, stekt i hvitløksmør, toppet med majones, bacon, baconost, sjalottløk, tomat og koriander. Lloyd, Raptorial, Broseidon og 15 andre 18 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-924812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aequitas Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Å herremin..... Nå er det rent så jeg kjenner lukta av stekt kjøtt.......... Ble sulten, gitt :-s Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-962642 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 10. april 2014 Del Skrevet 10. april 2014 Åh fy satan! Her om dagen fikk jeg tidenes idé! Hva med å lage rødvinsburgere?! Stine smurfine og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-992804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicolai Hildre Skrevet 10. april 2014 Del Skrevet 10. april 2014 Har planer om en sjuk burger i morgen! Stay tuned wingeer, Kristines1990, Keegil og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-992806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 10. april 2014 Forfatter Del Skrevet 10. april 2014 Åh fy satan! Her om dagen fikk jeg tidenes idé! Hva med å lage rødvinsburgere?! Kristin Charm, Raptorial, Aurelius og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-992809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 10. april 2014 Del Skrevet 10. april 2014 Jeg driver å leker med en blåmuggost-burger om dagen...Det som gjør den spesiell er at den er innbakt.. En flytende plomme med deiligheter på innsiden... Her kommer et bilde, og så kommer oppskrift: [ATTACH]138678[/ATTACH] Jeg er ikke så flink til å ta bilder, så det ser kanskje litt platt og daft ut, men jeg er fan av kjøttsmak. Det er kjøttet som står i sentrum på burgeren..mm..blåmuggostsmør..okey: Innmat: Blåmuggost (St.Agur gjerne..den er mildest mugg og herlig smak) Kremost naturell Persille Hvitløk Meierismør Lag små / medium størrelse kuler som du legger i fryseren i et par timer så de er gjennomfrossne.. Kjøtt: Høyrygg / Bibringe av okse (eller noe annet...men ikke tilsett salt...salt fucker opp) Blåmuggost "crumbles" Persille Fersk-kvernet pepper Salt burgeren som en biff like før steking så du slipper å lage farse ut av burgeren. Stapp kjøttboller med frossen smørkule og form burgeren For å beholde plommen intakt må du steke på høy varme i begynnelsen så du får en stekekant rundt kjøttet.. Stek den gjerne videre i ovnen...ildfast form... ca 180 grader i 10-15 min avhengig av hvor feit kjøttbiten din er. Good times! Addict, Andreas87, Keegil og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/27/#findComment-992861 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.