Gå til innhold

Eik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eik

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 01. sep. 1984

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har peach passion (WTH was I thinking??). Jeg blander med vann, syns ikke den var noe tykk. Tips for å jævelskapen ned? Det er som med øl, du må bare bli vant til smaken
 2. Har vel ikke sagt at det ikke er noe å være redd for, men at min erfaring er at bivirkningene er sterkt overdrevet. Man leser ikke på nett om alle de tilfellene der det ikke var noe bivirkninger. Søker du på Roacuttane side effects på google, så får svar deretter. Ta en prat med legen din og få en profesjonell mening før du bestemmer deg? Lykke til!
 3. Ansikt, rygg og bryst siden ungdomsskolen, så ca 10 år. Jeg gikk rett til Volvat og var veldig bestemt på hva jeg skulle ha og fikk resept samme dag. Har hørt om at fastlegen kan henvise videre til hudlege (med noe mnd på venteliste) som kanskje gir deg resept. Om dette er 100% riktig vet jeg ikke.
 4. Det eneste som irriterte meg, var at jeg ikke begynte på kuren tidligere! Min erfaring sier at bivirkningene er sterkt overdrevet og som kjent er det de med dårlig erfaring som roper høyest. Det jeg leser oftest om bivirkninger er tørr hud, og det var vel det eneste jeg også fikk. Så ja, absolutt verdt det!
 5. Hvorfor skulle det ikke være greit? Det er jo bare proteiner...
 6. What? Jeg bruker Jefit, og om ditt krav er at det ikke skal være dilldall så burde Jefit funke fjell! Ja, du har mulighet til å få opp grafer og øvelsesguide, men ingen som tvinger deg til å bruke det om du ikke vil. Jeg har aldri brukt det. KUN logging av reps og vekt. Latterlig enkel app!
 7. For det første, den linken din viser ikke til noe kilder av noe slag, annet enn at "Group C supplements have little proof of beneficial effects and are not provided to AIS athletes". http://www.ausport.gov.au/ais/nutrition/supplements/group_c For det andre: Du snakker om ytterligere effekt, men ikke hvilken effekt du sikter til. Om du mener at det ikke hjelper på søvn, så kan du bare lese kommentarene over her (og ja, placebo er også et resultat). Dersom du sikter til økt testosteron eller noe annet fantastisk, så kan det godt hende du har rett, men da er vel dette strengt tatt feil tråd
 8. Placebo-effekt er også en effekt. Dersom man føler at man sover bedre, er ikke det da en bra ting?
 9. Godt mulig jeg leser noe feil, men den der makes no sense! Det som ikke dreper meg gjør meg sterkere. Inkludert bjørner, bjørner dreper meg.
 10. Eik

  Bokanbefalinger

  Om det er det eneste du fikk av boken, så forstår jeg at du mener det. Slik jeg leste den, så handler alt om de små tingene du kan endre i hverdagen for å oppnå dine langsiktige mål. Dette gjelder da ikke bare på trening, men kan også relateres til kosthold. Jeg kjøpte min på Ark Beyer i Strandgaten (for over 6mnd siden )
×
×
 • Opprett ny...