ubertass Skrevet 13. april 2013 Del Skrevet 13. april 2013 Drakk den som står til venstre for den i går. ^^ Tenker det går fint an å lage ein Wicked dressing av den. Selges kor? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-735347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 13. april 2013 Forfatter Del Skrevet 13. april 2013 Challenge accepted! Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-735361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 13. april 2013 Del Skrevet 13. april 2013 Drakk den som står til venstre for den i går. ^^ Tenker det går fint an å lage ein Wicked dressing av den. Selges kor? Vinmonopolet? Tror det er litt begrenset opplag da. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-735397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 13. april 2013 Del Skrevet 13. april 2013 Det var en 10-15 flasker av den på Storo-polet idag. Løp, løp, løp Enda 15 min til det stenger! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-735483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 13. april 2013 Del Skrevet 13. april 2013 Helt rått phatlegs. Lagde burger igår men får lyst på idag igjen når jeg leser dette. Har du oppskrift på en mer tradisjonell hamburgerdressing? Jeg laga en av rømme, salt, pepper, sitron, majones, paprikapulver og hvitløk ++ igår som blei helt grei men savner det lille ekstra. Hmm, du skulle hatt noe chili oppi. Alt blir fantastisk med chili Kavring 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-735613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Okay! Siden jeg på lørdag lagde det som vel kan kalles "bøse burgere" får jeg vel legge ut oppskrift jeg også? Camillas oste- og baconfyllte herligheter! Burgere 850g kvernet storfekjøtt (ferskt, ikke gilde) 1/2 rødløk 1 egg 50 g finhakket bacon 50g smuldret cheddar 1/2 solohvitløk (ca 2 fedd) 1 ts fnakket ingefær 1/5 tørket chili med frø en dæsj pepper en dæsj cayenne *Siden jeg kjøpte godt kjøtt liker jeg å beholde den gode kjøttsmaken fremfor å skjule den i masse krydder. Det jeg har tilsatt er bare for å fremheve den allerede nydelige smaken på storfekjøttet* Ha alt i en stor bolle og miks i vei [ATTACH]100249[/ATTACH] Form burgerne som like store sirkler med et hull i midten. Dette gjør man for å slippe at de buler opp på midten Tips fra: phatlegs Og for guds skyld, ikke stek de for lenge!! Det skal renne Deilig, våt kjøttsaft... *må sies med Tromsødialekt* [ATTACH]100251[/ATTACH] Ved siden av hadde jeg en potet- og jordskokkmos ca 10 store poteter 2 store jordskokk 60-100 g smør Melk til passe konsistens salt Skrell og skjær i passe terninger, kok i vann UTEN SALT HAr du salt i vannet vil du ende opp med en mos av gummi Hell av vannet, ta av lokket og la stå på benken å dampe av seg før du har i smøret og lar dette smelte. Varm opp melken, hell den over og mos i vei. Smak til med salt og pepper Jeg brukte phatlegs sin guacamole, med litt mer avocado og litt mindre kesam Mikset alt med stavmikser [ATTACH]100250[/ATTACH] Server på hjemmelaget brød, med hva du ønsker av tilbehør (feks bacon og vintage cheddar <3 ) og NYT! burny_, Hanna89, wingeer og 11 andre 14 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Fett. Challenge accepted. Dette blir lekt med neste lørdag. På lørdag skal jeg lage en guinnesglasering å ha på (evt Jack Daniels..) Det må jo bli godt! phatlegs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Kjøttsaft.. Pass på så ikke nordleningen kommer og spør om du har lyst å være med på fugletitting! Før du vet ordet av det får du se en svær kjøttpeis! jallajalla, Wiktil og M. M 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Bøse elger! Smelte sammen en elgburger i dag, da jeg hadde kjøttdeig og alt i fryseren. Er ikke helt stødig på stekingen av burger enda, så de ble litt overstekt (dvs. gjennomstekt, ikke rosa) Hadde 500g kjøttdeig, blanda i litt løk, hvitløk, ett egg, litt potetmel, pepper og chiliflakes. Ville ikke kamuflere elgsmaken for mye. I mine burgere så blanda jeg inn en liten neve fryste tyttebær. Stekte 4 burgere av dette, 2 til fruen og to litt større til meg På siste snuing, så la jeg på litt cheddar. Stekte bacon, og reduserte en skogsoppsaus, la på noen tyttebær på toppen. La også ertestuing/puré på den ene, og det gjorde seg faktisk veldig bra Nom nom nom! Lloyd, M. M, Keegil og 13 andre 16 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737597 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Jeg har elgestek i ovnen og skal prøve meg på noe så fancy som "elgefajita" i kveld Vilt FTW Thombr86 Thombr86 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737603 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Bøse elger! Matkunst Thombr86 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737724 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Hadde 500g kjøttdeig, blanda i litt løk, hvitløk, ett egg, litt bakepulver, pepper og chiliflakes. Ville ikke kamuflere elgsmaken for mye. Bakepulver i karbonaden? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737790 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Bakepulver i karbonaden? Brukes iallefall en del nede i østen for å gjøre kjøtt mørere... Litt usikker på bruken her Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 15. april 2013 Del Skrevet 15. april 2013 Eisann.. Potetmel skulle det være.. Bra noen leser iallefall Raptorial 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-737795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
heisveis Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 DEN beste burgeren jeg har spist: - Salat med spinat, pinjekjerner, tranebær, bacon, fetaost i bunnen. - Soppstuing - Tyttebærsyltetøy (selvplukket, selvrørt) - Løk - Burgerkjøtt av hjort - Brie - Skogsbacon WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ...... Asta, EjtheDj, Augis og 7 andre 10 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-740057 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Athene Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 Utfordrer en av dere som liker å ta burgerlaginga til et nytt nivå til å bruke denne ølen i matlaginga. Har ikke prøvd før, men ser for meg at det kan bli bra. Enten som saus, marinade, i kjøttet eller whatever. Lukter bål når man åpner flaska phatlegs, ubertass, Keegil, noen som tar den? Kan funke veldig bra til å lage en ypperlig bbq saus ville jeg tro poyekhali 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-740181 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Slappfisken Skrevet 18. april 2013 Del Skrevet 18. april 2013 Meget fin tråd!? Fredagsburgen min: Deler en kyllingfilet på langs, så den blir kjapp å steke. Først et par minutter snu den og hiv på ost, etter 2 minutter så er den ferdig. Hiver noen baconskiver i steikeovnen som er ferdig etter 2sett med burgersteking:) Dressing: en dæsj majones, en dæsj ketchup, en dæsj BBQ saus, mix dette og hiv oppi litt tabasco og et par finhakkede cherrytomater. Fyller burgeren med paprika, rødløk, mais, agurk og AVOKADO! Avokado på burgeren var helt himmelsk! Serveres med grove burgerbrød, velbekommen! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-740481 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 20. april 2013 Del Skrevet 20. april 2013 I kveld skal jeg lage tre ulike burgertyper: (gleder meg til å skrive logg haha) Burger 1: En tung smoky okseburger med litt øl (Nøgne 100% peated Andy) med ølbraiserte løk, ost og noe annet spennende. Burger 2: "Double trouble", pølse i burger. Burger 3: Tradisjonell cheeseburger / noe med avokado Kristin Charm, Keegil, OleSyverud og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-742746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 20. april 2013 Del Skrevet 20. april 2013 nam nam nam gleder meg til mat porno etterpå haha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-742751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 20. april 2013 Forfatter Del Skrevet 20. april 2013 Oh man, dette gleder jeg meg til å se! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/22/#findComment-742794 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.