Gå til innhold

Slappfisken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvordan er det forresten å trene fotball mens du restituerer beina? Har 2 fotballøkter og 2 bein dager i uka
 2. Prøvde dette på søndag. 10x10x80 (ligger på 130 på arbeidsetta til vanlig) lårene begynner komme seg noenlunde i dag(onsdag) skal merkes at jeg ikke tok dem på tid, men brukte ca 25 minutt. Frister ikke til gjentagelse med det første
 3. Eller kanskje rettere å si breie(?) legger, uansett har dem blitt smal
 4. Må bare spørre om en ting, er det normalt å få mye mindre legger? Leggene mine har minket etter jeg begynte å trene, har alltid hatt kraftige fotball-legger. Men nå er dem og magen blitt mindre,... Mens resten av kroppen har vokst:)
 5. Jepp, vil tro det ja. Var på noen reps albumene "sklei" ut da begynte jeg å slite med en gang...
 6. Med kun skikkelig oppspenn, føtter langt under benk og rett vinkel på stang,håndledd og albue så var 70 ingen problem med 5x6. Så takk for den Men den smale benkpressen tok livet av meg
 7. Takker for svar! Klagde ikke på programmet, det er et kongeprogram Fjeldmann , var bare benken jeg sliter med. Men ser jeg har MYE å hente teknikken. Er ikke nærheten så oppspent som de på filmen der! Treningskompisen harnikke sagt noe på teknikken min :/ Men det er bare å jobba på videre, mye nytt her!
 8. Kanskje ikke noe jeg har hørt, men: har med en fyr på opplæring på jobb i dag, han ser jeg spiser kesam og banan til lunsj. Å jo da han spiser mye kesam, liker og spise sunt og har begynt å trene. Iløpet av en 10 timers arbeidsdag har han drukket 1,5 liter med brus....
 9. Driver å trener x-size. Øker greit i nesten samtlige øvelser, men føler jeg har stoppet opp i benken på 70 kg, når jeg skal kjøre 4 x 6 på den får jeg aldri fullført det siste settet. Øker som sagt i alle andre øvelser unntatt benk. Tar 110 i knebøy 120 i markløft på arbeidsetta. Men føler det går sakte med benken. Noen som har noen støttetøvelser for brystet, så jeg for jobba meg oppover i benken? Er vel på tredje uka med 70 kg nå.
 10. Hvordan klarer du 40 kg på bulgarske utfall og 50 i knebøy? Kjører 105 i knebøy, men har et kilo's lodd i hver hand på bulgarske utfall. Og holder på dø når jeg er ferdig...
 11. Slappfisken

  X-SIZE

  Blir mye mer knust av de "lette" dagene!!
 12. Meget fin tråd!? Fredagsburgen min: Deler en kyllingfilet på langs, så den blir kjapp å steke. Først et par minutter snu den og hiv på ost, etter 2 minutter så er den ferdig. Hiver noen baconskiver i steikeovnen som er ferdig etter 2sett med burgersteking:) Dressing: en dæsj majones, en dæsj ketchup, en dæsj BBQ saus, mix dette og hiv oppi litt tabasco og et par finhakkede cherrytomater. Fyller burgeren med paprika, rødløk, mais, agurk og AVOKADO! Avokado på burgeren var helt himmelsk! Serveres med grove burgerbrød, velbekommen!
 13. Slappfisken

  X-SIZE

  Nedtrekk m/undertak. Da holder du stanga akkurat som du ville ha gjort vist du skulle tatt chins? Og dram den til fremsiden av brystet?
 14. Slappfisken

  X-SIZE

  La på litt ekstra rumpetrening i dag på dag 2, da jeg enda tar "teknikktyngde" på strake markløft og hiptrust. Var gele når jeg skulle gå fra gymmet ja:) Gleder meg bare til dag 3 nå, kjedelig med hviledager!
 15. Slappfisken

  X-SIZE

  Et lite nerde spørsmål, skal begynne i morgen på programmet og kan de fleste øvelsene. Men biceps variant og bicepsvariasjon, noen som har et par tips der? Søkte i øvelsesguiden men fant ingen ting. Bicepsvariant er bare en valgfri bicepsøvelse? Mens isolasjon er en som KUN tar biceps? Og pushdown er tricepaøvels?
×
×
 • Opprett ny...