wombat Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Noen som har tips til "alternativ" pre-workout? Har ikke noe tilskudd. Men hvis noen har noen tips, f.eks. redbull + noe annet som man får litt energi/fokus av, blir jeg glad Jeg drikker sånn der fres fra tn.no med guaranasmak (nesten som redbull). Tror redbull har høyere koffeininnhold elns, men for min del så tror jeg at jeg er veldig ømfintlig for sånt så fres funker helt fint. Siter
Myr Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Noen som har tips til "alternativ" pre-workout? Har ikke noe tilskudd. Men hvis noen har noen tips, f.eks. redbull + noe annet som man får litt energi/fokus av, blir jeg glad Svart kaffe og taco er en favoritt, hehe. Generelt fungerer det greit å kobmienre koffein (kaffe, redbull etc) med karbs med både høy og lav GI. Feks havregryn med rosiner og banan. FatUnicorn og Thiasthias 2 Siter
Lagertha Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Jeg tenkte jeg endelig skulle få rota meg til å kjøpe sånn strikk jeg kan bruke til å øve på chins. MEN jeg skjønner ikke hvilken jeg må ha... hva betyr f.eks dette: Nivå 3: Medium (34 kg / 75 lbs) ? Siter
Aurelius Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Jeg tenkte jeg endelig skulle få rota meg til å kjøpe sånn strikk jeg kan bruke til å øve på chins. MEN jeg skjønner ikke hvilken jeg må ha... hva betyr f.eks dette: Nivå 3: Medium (34 kg / 75 lbs) ? Det kan hende at tallene indikerer hvor mye støtte du får fra strikken? Jo mer støtte du får, jo mer slipper du å jobbe? Lagertha 1 Siter
wombat Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Det kan hende at tallene indikerer hvor mye støtte du får fra strikken? Jo mer støtte du får, jo mer slipper du å jobbe? Ja, det er vel sånn. Som jeg har skjønt det er de tjukkeste de som hjelper deg mest og de minste de som hjelper deg minst. Tar høyde for at jeg kan ta feil her. Lagertha og Aurelius 2 Siter
Raptorial Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Eww... Sukrin... hvorfor er folk så absurd opphengt i det? Det har en metallisk fæl smak, og det tilfredsstiller jo bare et søtbehov som man selv skaper ved å bruke mer og mer av shaiten... Kjenner iallefall jeg blir, i min enfoldighet, irritert over at folk bruker det i oppskrifter her. Når man snakker om snacks til lørdagskvelden, go for broke med sukker og spis heller mindre. Jeg burde ikke være så irritert over dette.. Men de fleste jeg ser her som bruker sukrin, er de som virker som om de absolutt ikke har noe "normalt" forhold til mat. Og det virker som om sukrin er en slags magisk ingrediens som fikser alle helseproblemer man har, har hatt, eller kan få. Stephanie F og steele 2 Siter
Afterall Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Jeg burde ikke være så irritert over dette.. Men de fleste jeg ser her som bruker sukrin, er de som virker som om de absolutt ikke har noe "normalt" forhold til mat. Og det virker som om sukrin er en slags magisk ingrediens som fikser alle helseproblemer man har, har hatt, eller kan få. Litt av de samme som steiker kjøttdeig i vann, eller tørrsteiker kjøttet i en ekstra supergod teflonpanne? Shenjing, Raptorial og wombat 3 Siter
Lagertha Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Ja, det er vel sånn. Som jeg har skjønt det er de tjukkeste de som hjelper deg mest og de minste de som hjelper deg minst. Tar høyde for at jeg kan ta feil her. Det kan hende at tallene indikerer hvor mye støtte du får fra strikken? Jo mer støtte du får, jo mer slipper du å jobbe? Takker:) Daaaa, trur jeg at jeg går for grønn og håper at det blir rett for meg wombat 1 Siter
Aurelius Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Ja, det er vel sånn. Som jeg har skjønt det er de tjukkeste de som hjelper deg mest og de minste de som hjelper deg minst. Tar høyde for at jeg kan ta feil her. Det høres slettes ikke så dumt ut overhodet det:) wombat 1 Siter
Aurelius Skrevet 9. september 2013 Skrevet 9. september 2013 Litt av de samme som steiker kjøttdeig i vann, eller tørrsteiker kjøttet i en ekstra supergod teflonpanne? Folk som steker kjøttdeig i vann... nå er jeg smøravhengig selv, men sånne folk burde tilbringe en måned på et profesjonellt kjøkken; mat er mer enn drivstoff. Afterall, langaard, Raptorial og 3 andre 6 Siter
Lagertha Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Det høres slettes ikke så dumt ut overhodet det:) Ringte x-life jeg Der sa gutten at ; " Om du veier 100kg da, for å ta et rundt tall, så vil den nivå 3 strikken, hjelpe deg med å "fjerne" 34 kg" SÅ da hadde dere rett Nå blir det strikk på frøkna!=D Janne Bø Løtvedt og wombat 2 Siter
Aaandreaaa Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Folk som steker kjøttdeig i vann... nå er jeg smøravhengig selv, men sånne folk burde tilbringe en måned på et profesjonellt kjøkken; mat er mer enn drivstoff. Nå risikerer jeg vel å høres ut som en sukrinknaskende kjøttdeigvaskende fitnessblogger, men... Kjøttdeig stekt i smør blir vel litt smør på flesk? Edit: Må bare få legge til at jeg har aldri smakt sukrin, og steker kjøttdeigen i tørr panne; ikke vann heller altså. wombat 1 Siter
RobbieLad Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Litt av de samme som steiker kjøttdeig i vann Skjer dette? Nå døde jeg litt innvendig kjente jeg... PlastBox 1 Siter
Raptorial Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Nå risikerer jeg vel å høres ut som en sukrinknaskende kjøttdeigvaskende fitnessblogger, men... Kjøttdeig stekt i smør blir vel litt smør på flesk? Edit: Må bare få legge til at jeg har aldri smakt sukrin, og steker kjøttdeigen i tørr panne; ikke vann heller altså. Klart det blir smør på flesk, men smør på flesk er digg. Men ser eksempelvis Marco Pierre White (sjefen som var så drøy at han fikk Gordon Ramsay til å grine) bruker en del olivenolje når han steiker kjøttdeig. Nødvendig er det ikke, men god smak. Aaandreaaa og Afterall 2 Siter
Afterall Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Nå risikerer jeg vel å høres ut som en sukrinknaskende kjøttdeigvaskende fitnessblogger, men... Kjøttdeig stekt i smør blir vel litt smør på flesk? Edit: Må bare få legge til at jeg har aldri smakt sukrin, og steker kjøttdeigen i tørr panne; ikke vann heller altså. Det blir jo langt bedre med smør/olje...? Kjøttdeig i tørr panne høres litt trist ut. PlastBox 1 Siter
Krembolle Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Kjøttdeig slipper jo så mye vann. Legger du til ekstra væske (olje/vann), så kunne man like gjerne kokt den. Siter
Afterall Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Kjøttdeig slipper jo så mye vann. Legger du til ekstra væske (olje/vann), så kunne man like gjerne kokt den. Da kan du virkelig ikke steike kjøttdeig Edit: Værsågod^^ http://www.gilde.no/steke-kjoettdeig/category15869.html olavf 1 Siter
Krembolle Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Da kan du virkelig ikke steike kjøttdeig So it seems.. Men det gjør ikke noe. It's goes down the munching cave anyway. Siter
AuroraMarie Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Kan noen forklare, eller linke til en forklaring, på hva dropset, supersett o.l er? Har prøvd å forstå det, men fattet det ikke helt.. Siter
Afterall Skrevet 10. september 2013 Skrevet 10. september 2013 Kan noen forklare, eller linke til en forklaring, på hva dropset, supersett o.l er? Har prøvd å forstå det, men fattet det ikke helt.. Slik jeg har forstått det: Dropset: Du tar av vekter(dropper) på ett eller flere siste sett for å tyne ut det siste du har, eventuelt for å oppnå et visst volum. Superset: F.eks. knebøy og pushups i superset vil si at du i dette tilfellet tar pushups i pausen etter knebøy, for så å fortsette med knebøy - og da alternerer. Shenjing og AuroraMarie 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.