Gå til innhold

steele

Medlemmer
 • Innholdsteller

  762
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om steele

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 21. okt. 1982

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bruk restene av iform, treningsforum og fitnessbloggen. Samlet sett vil dere nok finne alt dere måtte behøve av informasjon. Ingen av stedene er særlig aktive, men det er haugevis av artikler man kan skumme gjennom.
 2. Likeledes kan det være informativt, om man tenker på brukere som ønsker mer informasjon.
 3. Hva er poenget med en slik event? Alle vet vel at overdreven bruk er helseskadelig!?
 4. JeFit, ingen over, ingen ved siden.
 5. Jeg kan anbfale det til lindring. Forebyggende vil det egentlig virke mot si hensikt.
 6. Man blir fort avhengig... Da man kjenner at smertene avtar. Bruk den de dagene smertene er på det værste. Minke sjanser for tilbakefall, not so much!!!
 7. steele

  Dagens usikre!

  T-man motor, bremser og turbo!!!
 8. Trender eller ei, nå kan det meste vises i en normalfordelingskurve. Jo flere som har lavere fett%, jo flere har høy fett%. Det normale vil alltid være normalt, ytterpunktene styrer seg selv.
 9. Problemet er at folk tar ting ut av proporsjoner. Ha litt glimt i øyet, så løser det meste seg.
 10. Det der er vel en vervekampanje for Herbalife. Vær med å tren, kjøp produkter, få resultater!
 11. Jeg må si meg enig med SixpackJegeren ! Etter å ha vært aktiv innen styrketrening, i hele mitt voksne liv, innser jeg at middelmådige kvinnekropper kan gi en nedtur av ulike slag. Det er greit nok at kvinner kommer i alle mulige former og fasonger, med fett plassert på ulike steder. Det samme gjelder den mannlige skare. Ingenting galt i det! Men siden jeg selv vet hvor lite som skal til, for å få en fastere kropp, kunne jeg aldri slått meg til ro med ei kvinne som var fluffy!
 12. Det er èn ting Norge og nordmenn er gode på; "smertestillende". Dette er normalen i norsk helse, på alle landets NAV-kontorer, bistand og til sist politikerne. Hva med å prøve å finne frem til bærekraftige løsninger? Det at man skal kunne klare seg på egenhånd er en uting, eller!?
 13. Så lenge man drives av fremgang, vil man vel aldri få bukt med problemet? Og realiteten er vel "din kropp, ditt valg"!?
 14. Kan man ikke gi brukerne all den heroin de måtte ønske? Det ville vel spart samfunnet for uhorvelige store summer. Det at enkelte foreldre ikke evner å ta vare på og oppdra sine barn, bør vel strengt talt ikke være en belastning for samfunnet? Survival of the fitest osv...
 15. Hva er det å debattere? At bol er prestasjonsfremmende? At bol er en uting? At bol gjør kvinner til menn? At bol skal brukes i behandlingsøyemed? Nå har jeg ikke sett så mange aksjoner mot bol, men jeg vil anta at hvermansen ser problem/utfordring/konsekvens ved bruk. Det kan kanskje sammenliknes med det å kjøre for fort. Det er nok ikke mye man kan gjøre, rent bortsett fra å ha skyhøye bøter og hyppige kontroller.
×
×
 • Opprett ny...