Jump to content

magerkesam

Members
 • Content Count

  1023
 • Joined

 • Last visited

About magerkesam

 • Rank
  Fitness blogger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eg følger med her, vil også lese anbefalingar!
 2. Det er absolutt mogeleg, eg har trent heime når eg har vore i permisjon! Eg brukte programmet frå Puls, sjekk på NRK sine nettsider så er det masse program, tips og motivasjon! Lukke til!
 3. No har du sikkert kasta den allerede, men på generelt grunnlag er det slettes ikkje nødvendig å hive den. Du kan lukte på den, og det går fint å drikke den om den framleis luktar ok (du kan evt kjøle den ned igjen først). Dersom du synes den luktar litt rart, så kan du heilt fint bruke den til baking eller lignande. Det skal veldig mykje til for at du blir matforgifta av mjølk - dei selger faktisk gammal mjølk på butikken (sjå etter sur mjølk...) Småbarnsforeldre og ungdommar er dei som kastar mest mast, og i Noreg kastar vi omlag 18-20 millioner tonn med mat kvart år. Du kan lese meir om dette feks på denne linken: http://www.nationen.no/tunmedia/format-smabarnsforeldre-og-unge-voksne-kaster-mest-mat/
 4. Leste denne artikkelen i BT i dag, vil gjerne høyre kva fitnessbloggen synes om innhaldet: http://www.bt.no/nyheter/innsikt/Ikke-bare-ett-fett-3060693.html#.UwJCR0ASZ-Q
 5. Har bestilt ft80, gledar meg til å prøve ut pulsklokketrening!
 6. Takk for link, dette var interessant! Alle kan gå ned i vekt i eit kontrollert miljø, seier han. Og 75% har lagt på seg igjen. Life is hard!
 7. Bygg opp under skivene! Finn fire ekstra 20-kiloar, legg to og to oppå kvarandre, så plasserer du stanga slik at vektskivene på stanga står på kvar sin lille plattform!
 8. Mens Physique Kvifor i alle dager har dei enorme badebukser på?
 9. Eg trente på morgonen før eg fekk born, men med tre søte små som skal vekkast og kle på seg, spise, pusse tenner og komme seg ut døra før fuglane fiser så er det ikkje rom for det lenger. Her som hos Pingrid er det matpakkesmøring ved kveldsmaten, middagslister, vekeshandling på torsdagskvelden, eg trenar mandags kveld, onsdags formiddag, og ei økt i helga, enten laurdag eller søndag. Ettermiddagen etter henting i barnehage er eit lite maraton av middagslagning og lekselesning og trening for barn, lesestund, kveldsmat og legging, bland inn litt møter i su og fau og ein liten middagsklubb ein gong i månaden med venninnene! Etter klokka ni på kvelden må eg halde meg unna sofaen for å unngå å sovne, kan like gjerne legge meg!
 10. Så flink du er, dette kjem til å gå fint, var bra tips her. Eg skal heie på deg!
 11. Wow! Er så imponert, dette er fantastsk bra motivasjon! Godt jobba!
 12. Først tran og deretter sanasol, funkar finfint!
×
×
 • Create New...