Jump to content

Håvard Vika

Members
 • Content Count

  3011
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Håvard Vika last won the day on October 8 2015

Håvard Vika had the most liked content!

7 Followers

About Håvard Vika

 • Rank
  Top member
 • Birthday 08/13/1989

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

2090 profile views
 1. Den første! Fordi den er mer sexy pga. den lyse fargen. Den fremhever formene dine på en bedre måte. Den er renere i stilen og er derfor mer "classy". Nummer to ser veldig bra ut også, men er mer utfordrende uten at du egentlig får noe særlig ut av det. Den lysere fargen på den andre fremhever formene bedre enn utsnittet på den svarte. My two cents.
 2. Takk for det! Jeg synes det var bra du la ut en video av et tungt løft, da er det, som du sier, mye lettere å se feilene. Det at du prøver å unngå å få knærne frem forklarer definitivt hvorfor du blir så fremoverlent. Hvis ikke knærne går frem, så må nødvendigvis hoften langt bak. Knærne skal en god del frem. Da blir belastningen balansert mellom lår og rygg. Bare se hvordan jeg så ut i går kveld:
 3. Du løfter en ganske tung vekt her. Noe som er bra får å se teknikkfeil, men jeg mener du ikke bør trene såpass tungt med den teknikken. Problemer: 1. Dybde: Den blå prikken skal under den rød prikken. Det vil si at hoften skal under toppen av kneet. 2. Svai i ryggen: Ryggen bør være rett. Slik det er nå svaier du ryggen overdrevet mye bakover som vist ved den røde linjen. Den bør helst være helt rett. Løsninger: 1. Dybde. Få knær mer ut og frem. Press knærne litt mer utover og prøv å sette noen små vektskiver under helene, de vil gjøre det lettere å få knærne frem. Knærne bør såpass mye frem at leggene legger seg ca. ved rød strek. Dette vil også føre hoften din mer frem. 2. Svai i ryggen. Her må du kontrollere selv. Tenk at du skal holde ryggen i en fast posisjon og at du skal stramme rygg og mage. Et belte kan også hjelpe her. Generelt: Prøv å jobbe med ryggsvaien på lette vekter. Film deg selv meg ganske lette vekter og se at ryggen er rett og at knærne kommer lengre frem. Lykke til!
 4. Det er et hacklift-apparat på Odin. Det det eneste jeg har sett i byen i alle fall. Mine tanker om forskjellene: Hacklift: Overkroppen er vertikal og bunnposisjonen ligner mest på en frontbøyposisjon. Lett å nå "godkjent" dybde. Sannsynligvis mer stimuli for overside lår og mindre for baksiden enn i benpress Leg press Overkroppen er vinklet ca. 90 grader i forhold til retningen man skyver. Bunnposisjonen ligner litt på en ekstrem lowbarposisjon. Her kan man sannsynligvis tåle mye høyere belastning.
 5. Hva med dette?: Her har jeg lagt til en ny benkpressvariant samt rygghev og markløft for å rehabilitere ryggen. I tillegg kan det være lurt å varme opp i knebøy også, for å bruke musklene i ryggen til det de skal brukes til. Tanken bak rygghev er å få godt med blod til ryggen din, samt å bruke musklene der på en måte som ikke risikerer skade. Rep- og settantallene blir da det som er nok til å nå det målet. F.eks 3x20 uten vekt. Økt A: 5x5 Knebøy 5x5 Benkpress 5x5 Roing m hantler 3x5 Weighted dips 3x5 Weighted push ups Rygghev 3-5 sett med nok reps til å gi god pump (10-25) Markløft opp til en vekt der du begynner å kjenne ubehag Økt B: 5x5 Knebøy 3x3 Overhead press 5x5 Benkpress til kloss eller benkpress med hantler 3x5 Weighted chins 2x8 Biceps curl Rygghev 3-5 sett med nok reps til å gi god pump (10-25) Markløft opp til en vekt der du begynner å kjenne ubehag
 6. Når du henger med løftevennene dine og treffer på en av "de vanlige" vennene dine:
 7. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre hvis jeg ser en halal-seksjon i butikken
 8. Når du syns at du har en drittdag, husk at dette bildet eksisterer:
×
×
 • Create New...