Gå til innhold

RobbieLad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  916
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RobbieLad

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 01. aug. 1975
 1. Fancy, men hvorfor ikke bare slenge et håndkle over en bar og bruke den til henge i? Gir ikke 100% samme nytte som den nevnt over, men bra nært. Jeg bruker håndkle til å henge i, funker finfint det. Ser kanskje ikke like kult ut, men jeg er for gammel til å bry meg om jeg ser kul ut på trening eller ikke :cool:
 2. RobbieLad

  Dagens Glade

  Ikke vært her inne i juleferien. Logger på fra jobben nu, og får tidenes beste start på det nye året med MANGE uleste sider i "GTFIH for luulz PICS tråden"
 3. Jeg kjører mye sirkeltrening på slutten av øktene mine, for å få opp puls og mer bevegelse. Setter sammen 3-4 øvelser, kjører 3-5 runder. Øvelser jeg bruker er: - kettlebell power snatch - høye kettlebell swings - thrusters (elsker denne øvelsen) - burpees - forskjellige sit-ups varianter - push-ups varianter, inkl bruk av slynge - flyes i slynge - box jumps - pull-ups (ikke så ofte, da det er en viktig del av ryggøkta) Fokuser på høy intensitet/lite pauser, ikke sammenligne vekt/øvelser med styrkeøktene. Jeg setter opp sirkler på 7-35 minutters varighet, avhengig av hvor mye
 4. RobbieLad

  Dagens negative

  Den her hører jo hjemme i http://forum.fitnessbloggen.no/threads/bilder-som-f%C3%A5r-deg-til-%C3%A5-roflmao-gtfih-for-luulz-pics.73/page-756#post-1096107, ikke i dagens negative
 5. Legende! :cool: Håvard Vika, kaffen rant nedover haka etter den fantastiske gif-samlinga der! Magisk!
 6. Survivalkit var et fancy ord for turutstyr
 7. En samekniv fra Strømeng. Ferdig diskutert! De tåler vanvittig mye. Fikk min første når jeg var 7 år. Neste kniv fikk jeg til konfirmasjonen. Den varte i 15 år før den forsvant i elva (ja, det var klønete av meg). Kjøpte da en samekniv med karbonstål (svart/mørkt blad) som har vært brukt mye i snart ti år. Kidsa mine fikk sine første samekniver til jul i fjor (6 og 7 år).
 8. Menne... Jeg trudde ikke dere damer gikk på do jeg... Så du prøver å si at maten dere spiser ikke på magisk vis omdannes til blomster altså???
 9. Dævven, den her serien likte jeg. Han var en artig kar å følge
 10. Kollaps??? Eller nakkeprolaps? Som ofte gir smerter ut i arm eller kraftig hodepine.
 11. Du sier her at du ikke anser det som mobbing fra din side, men så legger du til her at personen legger ut bilde i bikini 120+ klassen når personen allerede har kommentert at hun ligger på 85kg... Det er jo enten en usmakelig herseteknikk eller ikke noe annet enn mobbing spør du meg. Det går an å tenke etter hva som er normal folkeskikk også mener jeg.
 12. Jeg spolte frem til 2:30, og va dum nok til å ha på lyd....
×
×
 • Opprett ny...