Gå til innhold

Thiasthias

Medlemmer
 • Innholdsteller

  578
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Thiasthias vant dagen sist 14. april 2014

Thiasthias hadde mest likt innhold!

Om Thiasthias

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 26. juli 1992

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Det kan være mange grunner til akkurat dette. Ofte kan mobilitet og fleksibilitet være et problem, jeg hadde mye vondt i skuldre/nakke da jeg begynte å trene fordi jeg var for stiv/hadde for lite mobilitet til å kunne gjøre øvelsene 100% riktig. Men for å være sikker ville jeg nok spurt legen da det kan være en begynnende betennelse eller mange andre ting, veldig vanskelig å si over internett. Lykke til!
 2. Jeg har alltid likt Ronda Rousey, men i det siste har hun blitt gradvis mer og mer uspiselig. Hun ble slått ærlig og redelig, personlig tror jeg Ronda har godt av å gå på en liten smell og tape en kamp for en gangs skyld.
 3. Nå kommer jo dette an på hva slags trening han er interessert i sånn konkret - men om han har lyst til å bli sterkere vil jeg anbefale Starting Strength av Mark Rippetoe. http://www.amazon.com/Starting-Strength-Basic-Barbell-Training/dp/0982522738 Den er veldig nøye, men forklarer samtidig på en måte som det går an å forstå. Detaljerte gjennomganger av øvelser og teknikk, samt hvordan en skal legge opp treningsprogrammet og tips til kosthold. Enkelt og greit hvordan man blir sterkere og løfter tunge ting uten å skade seg!
 4. Hei! Du spiser nok alt for lite - hvis du får i deg nærmere 2500-3000 kalorier vil du se enda større fremgang både i styrke og muskelvekst! Kroppen trenger mye å bygge med hvis du skal gå opp i vekt, styrke eller muskelmasse Trivsel er også en faktor - prøv å finne en god balanse mellom nytte og glede
 5. Digger kontrastene! Flott å se folk som kan utnytte negative space
 6. Hei! Jeg prøvde å søke gjennom forumet, men fant ikke noe som var særlig hjelpsomt. Jeg er ute etter å høre hvor dere selv bestiller kosttilskudd. I mitt tilfelle er jeg ute etter et sted jeg kan bestille omega 3, multivitamin og ZMA. Det er en jungel av leverandører og nettbutikker hvor alle selvsagt hevder at de er best. Kanskje du har funnet et sted med et knallprodukt eller veldig gode priser? Kanskje du får super service og medlemsbonus? Finnes vel ingen fasit, men del gjerne hvor du helst handler dine tilskudd!
×
×
 • Opprett ny...