Espen Espelund Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 Post noe digg mat! ninnen, Christer Engh og Cheesecake 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 http://heiamat.no/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-17972 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 Denne er vel obligatorisk: EpicMealTime! ...? Derpedino, Jørgen Andreassen, Cheesecake og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-17978 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18036 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MariaH. Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 kwebby, Cheesecake, Viktoria Moen og 8 andre 11 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Føkk, skulle tatt bilde av mandags og tirsdagsmiddagene mine. Det var foodporr delux. Confit av okse og kylling. Kjøtt marinert i tungt med spennende krydde og kokt på veldig lav temperatur i mange timer.. I FETT ! Eg brukte gåsefett på mine. Facking magic ! Avslutter med å steike det så vidt på panne i godt smør for å få en crisp overflate. Saftigere enn du noen gang har smakt før med en himmelsk smak, sprøtt ytre samtidig som det smelter i munnen. /droooooool wingeer, Miss Galdal og Aurelius 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Silje Marie, Viktoria Moen, gardinstang og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plyo Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 KristianSandOr, MariaH., LeanMachine og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18066 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 WORD. Hahah Atbs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Ikke lurt å surfe på grillgleder bloggen når man sitter på jobb og er middagssulten. Augis, Hanna89, Cheesecake og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18227 Del på andre sider Flere delingsvalg…
justwannabeswole Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Et utvalg proteinbakst: Forvarm ovn til ca 170 grader. 2 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 30 g proteinpulver (Sitec ananas/vanilje) 50 g skyr vanilje (ca 3 toppa ss) ca 1 dl veske (fruktsaft av en liten boks m/annanas) Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr og veske. 120 g eggehvite ( ca 4 hviter) 20 g sukrin melis (2 toppa ss) Dette piskes stivt. Bland så forsiktig sammen de stive hvitene og den andre røra. Stekes ca 25 min midterste rille. Fyll: Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl vann. Kjøles av og bland med ca 30 g syltetøy. (Bringebær/eple uten tilsatt sukker fra Lerum) Glasur: Kjør ananasen og proteinpulver (Sitec ananas/vanilje) med stavmikser. La kaka avkjøles i 20 min før den deles, fylles og smøres med glasur. Alt i alt ca: 50 g karb. 65 g prot. 20 g fett Prottismarengs. Forvarm ovnen til ca 150 grader. Ca 200 g eggehvite (ca 6 stk) Sukrin melis ca 25g (ca to toppa ss) 25 g Optimum Nutrition Cookies n' Cream 25 g Scitec Karamell Stivpisk eggehvite og sukrinmelis, sukrin tilsettes i omganger. Eggehviten skal bli så stiv at du kan holde bollen oppned uten at det ramler ut. Tilsett så proteinpulver i omganger, ikke rør for hardt slik at du slår lufta ut av eggehviten, men jobb likevel ganske raskt, fordi fett og karb i proteinpulveret gjør at massen synker fort sammen. Bruk slikkepott eller liknende og putt massen i en pose, klipp et lite hull i ett av hjørnene på posen og sprøyt ut på bakepapir. Stek i ca 10 min. med døra lukket, sett så døra på gløtt (minimalt) og sett ned tempraturen til 100 grader og la stå i 10 min. til (totalt 20 i ovnen). Av denne mengden eggehvite får jeg ca 20 marengs, de får plass på ett bakepapir. Resultatet varierer med forskjellige typer proteinpulver! Disse "marengsene" får litt mer en konsistens som marshmellows, bare med en tynn stekeskorpe. For å få ordentlige sprø marengs må man nok opp i en times steke tid, men jeg har ikke prøvd. Ca: 2g fett, 49g protein og 6g karbohydrater. 'Gulrotkake' (m/krokan - krokan oppskrift kommer under i is oppskrift) Forvarm ovn til ca 180 grader. Skrell ei gulrot, ca 100 g. Skrell et eple, bruk ca 50 g Rasp dette. 150 g egg (3 små) 30 g sukrin melis (3 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 40 g proteinpulver ( 20 g Dalblads toffé og 20 g Nectar Vanilla Ben Torte) 60 g skyr vanilje (ca 4 toppa ss) 1 ts kanel 1 ts kardemomme Drøye 0,5 dl veske (brukte utbaldana eple/pære Fun) Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr, veske og tilslutt raspa gulrot og eple. 150 g eggehvite ( ca 5 hviter) 20 g sukrin melis (2 toppa ss) Piskes stivt. Vend de stive hvitene litt etter litt forsiktig inn den første røra. Stekes ca 20 min midt i ovnen. Avkjølkaka i ca 20min. ta så på glasur. Glasur: Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl veske (brukte vann m/3 ss sitron fra flaske). Kjøles av og bland med 1 boks vaniljeskyr. (Jeg strødde også på litt av krokanen som jeg lagde til isen) ca: 50 g karb. 100 g prot. 20 g fett 'Rullekake' Forvarm ovn til ca 150 grader. 1 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 50 g kokosmel (ca 5 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 10 g Regia bakekakao (ca 2 ts) 30 g proteinpulver (Reflex sjokolade/appelsin) 100 g skyr mango/appelsin (ca 5 toppa ss) ca 1,5 dl veske (safta av en veldig stor appelsin) Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr og veske. 160 g eggehvite ( ca 5 hviter) 20 g sukrin melis (2 toppa ss) Dette piskes stivt. Bland så forsiktig sammen de stive hvitene og den andre røra. Bres ut på bakepapir i en langpanne, ca 5 cm fra kantene. Stekes ca 12 min. midterste rille. Ha klart et bakepapir med ett dryss sukrinmelis på, vend kaka på denne med engang den kommer ut av ovnen,ta av bakepapiret du stekte kaka på, rull kaka sammen med det nye bakepapiret, slik at du har rullekake med bakepapir i midten, dekk denne med et håndkle/tørkerull eller liknende for å holde fuktigheten inne i kaka slik at den ikke knekker når den skal rulles sammen igjen med fyll inni. La avkjøle ca 20 min før fyllets spres på. Fyll: Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl vann og den siste veska jeg klarte å klemme ut av appelsinen (Gjør ingenting om det kommer litt kjøtt med). Kjøles av og bland med 1 boks vaniljeskyr. Ca: 30 g karb. 90 g prot. 20 g fett Protein is!!!! 2 dl soyafløte (Organic CremoVita) 2 eggeplommer 50 g proteinpulver (ON Cookies n' Cream) 200 g eggehvite (ca 6) 50 g sukrinmelis (ca 5 store ss) Pisk fløten til krem, vend inn 2 eggeplommer og proteinpulver. Pisk eggehviter stive med sukrimnelis. Vend stive hviter frsiktig inn i fløtemiksen. Jeg fordelte massen i to former, fordi jeg er utålmodig og ville at det skulle fryse iløpet av 4 timer, kunne ha beregnt 5, but I ate it! Jeg rørte litt i isen en gang i timen. Topping: Brente mandler/krokan. (Stor porsjon) 150 g mandler 100 g sukrin melis (jeg har bare melis, vanlig funker nok fett) ca 2 cl vann Sett stekepanne på ei plate som er på full gnu. Ha i mandlene når panna er varm. Pass på å bevege på mandlene innimellom. Når mandlene begynner å suse litt og lage kneppe/poppe lyd og det lukter godt av dem, (tar ca 5 min.) ha i sukrinmelis og vann. OBS! det skal ikke mye vann til!, begynn heller med litt for lite. Rør om hele tiden! Bruk nesa, det begynner å lukte litt brent etterhvert, det skal det også, men ikke for mye. Flytt strekepanna mellom kald plate og varm plate når det begynner å lukte brent, rør hele tiden. Når sukrinen begynner å tykne og er blitt litt brun, helles dette over på et bakepapir som ligger på en rist. Avkjøles og knuses. Omtrent 2 liter is ca: 30 g karb 60 g prot 35 g fett Mandler kommer i tillegg! Fjonana, bnedikte, SiriHelene og 15 andre 18 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18241 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Et utvalg proteinbakst: Protein is!!!! Ikke lov å poste sånn mat uten å komme med oppskrifter. Viktoria Moen og IdaL007 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rannveig Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Ikke lov å poste sånn mat uten å komme med oppskrifter. Enig! Vær så snill å legg ut oppskrifter!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Har hørt Espen innehar jævlig masse bra oppskrifter. Tyn de ut av han. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18248 Del på andre sider Flere delingsvalg…
justwannabeswole Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Ikke lov å poste sånn mat uten å komme med oppskrifter. Enig! Vær så snill å legg ut oppskrifter!! Jeg redigerte bare oppskriftene inn i posten med bildene! Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Jeg redigerte bare oppskriftene inn i posten med bildene! Gelder meg til du skal bake for meg! justwannabeswole og Atbs 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18577 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IdaL007 Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 MatPORNO, var hvertfall det perfekte navn. Holy macaroni jeg ble sulten. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 13. oktober 2011 Del Skrevet 13. oktober 2011 Et utvalg proteinbakst: Men hvor er muffinsene dine? justwannabeswole 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/#findComment-18677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.