Pathiic Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 Keegil goes to White castle? ' phatlegs og EjtheDj 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 OMNOM!!! stokkeland : Dette skal jeg lage på lørdag <3 Bare.. hvordan skal jeg få kvernet kjøttet jeg som ikke har kjøkkenmaskin med kniver? Min Kenwood blir brukt til baking og da trenger man ikke slikt.. Stavmikser fungerer vel heller ikke.. MEN AH! Blender?? Si fra hvis du vil ha gram-mål på dressing etc Jeg kverner kjøttet mitt på Mathallen i Oslo, Slakterhuset. Koster ca 120kr per kilo for kjøtt (15 mer enn karbonadedeig...) og de kverner kjøtt for deg gratis. ubertass 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733234 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 Si fra hvis du vil ha gram-mål på dressing etc Jeg kverner kjøttet mitt på Mathallen i Oslo, Slakterhuset. Koster ca 120kr per kilo for kjøtt (15 mer enn karbonadedeig...) og de kverner kjøtt for deg gratis. Det er naboen min, så da stikker jeg dit lørdag formiddag! ;D Ja legg gjerne ut eller send meg alt du har av mål og ingredienser og smarte triks! ELSKER å lage mat, så kan jeg lære noe blir jeg glad ^^, Matsb 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733285 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 MMMMM, elsk elsk hamburger snart fredag!!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733289 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IdaL007 Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 Keegil .... jeg gråt nesten av de burgerene... har ingen ord. Må ha de burgerene. Nå . (EDIT: Sjokobjarkøy sier du må lage burgere til oss på fredag!!!!!!! Jeg er forsåvidt enig.....) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 Si fra hvis du vil ha gram-mål på dressing etc Jeg kverner kjøttet mitt på Mathallen i Oslo, Slakterhuset. Koster ca 120kr per kilo for kjøtt (15 mer enn karbonadedeig...) og de kverner kjøtt for deg gratis. Jeg har forresten en stor elgbiff i fryseren - hvordan tror du denne er å bruke? Hva burde jeg tilsette av fett? - det er jo relativt magert... jeg tenker i allefall finhakket bacon Har i allefall kjøpt inn jordskokk og annet digg, så tilbehøret er på plass DenLan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733671 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 Jeg har forresten en stor elgbiff i fryseren - hvordan tror du denne er å bruke? Hva burde jeg tilsette av fett? - det er jo relativt magert... jeg tenker i allefall finhakket bacon Har i allefall kjøpt inn jordskokk og annet digg, så tilbehøret er på plass Kommer gjene på en elg burger middag hehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733733 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 Kommer gjene på en elg burger middag hehe Da må du nok sloss med stokkeland først Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 11. april 2013 Del Skrevet 11. april 2013 Keegil, når har du virkelig tatt burgerpreppingsteknikk til et nytt nivå her i tråden. Dette er for viderekomne! Man kan vel rett kalle det for avansert matkunst, for å bruke et posh uttrykk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-733766 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 blir burger i dag, driver med brødene nå så får vi se hva som skjer videre haha. men burger blir det uansett nam Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734625 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Kjørte samme stil som Kjetil i går. Heimekverna. Relativt grovt. Bruna løk. Bakte brød.. Tok ein dæsj whisky på løken, la burgerene oppå, la ei skive ost på toppen, dekket det heile med brød. Ventet.. Droolfest2000. Måtte bare le da eg smakte på de. LATTERLIG godt! Lloyd, Hugo2, Keegil og 6 andre 9 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734656 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Det er naboen min, så da stikker jeg dit lørdag formiddag! ;D Ja legg gjerne ut eller send meg alt du har av mål og ingredienser og smarte triks! ELSKER å lage mat, så kan jeg lære noe blir jeg glad ^^, Kjøtt: 1-2 chili rød, uten frø, stor dæsj pepper, medium dæsj kayenne, 1 egg(1pr 400g..kun for fasthet, kan sløyfes, men vanskeligere å forme kjøttet), fra 1 og oppover finhakket hvitløk (jeg kan fint bruke 4 fedd på kjøtt og dressing). Kjøttype: Kvernet høyrygg, med litt oksebryst for ekstra smak og fett. Dressing: 1 boks mager kesam, 2/4 finhakket rødløk, 1 medium avokado (kan fint bruke 2), 1/2 - 1 finhakket chili uten frø, 1 finhakket hvitløksbåt, en dæsj pepper og salt (jeg bruker havsalt), en lime (snitt en kuttstripe i limen og press ut så mye saft du vil, smak til). Tilbehør til burger: rødløk ringer, ananasringer, bacon (jeg synes Strynbacon er best), cheddar (siden du er på mathallen anbefaler jeg å kjøpe vintage cheddar, den hvite, fra en osteshop i mathallen. Jeg husker ikke hva den heter, men den ligger rett til høyre når du kommer inn. Ovenfor Solberg-Hansen kaffe). Brød: hjemmelagde er best (eller så kan du bestille fra Godt brød-bakerne på løkka, 10,- per brød, minimum 20 stk - jeg skal kjøpe neste helg hvis noen vil spleise). Alternativt synes jeg de Gourmetbrødene fra Hatting er kjempegode. Fremgangsmåte: Kjøtt: Bland alt og lag burgere i passende størrelse. Stikk en finger eller et passende butt redskap med samme tykkelse midt i kjøttet og lag et hull på størrelse med ca 1-2/6 av burgeren. Salt kjøttet godt på stekesiden rett før du slenger den i pannen på høy varme med smør, ekte smør. Salt den siden som ikke er stekt og snu burgeren etter ca 30s-2 minutter avhengig av tykkelsen. Gjør det samme på andre siden og skru ned til lav/medium lav varme og la de ligge et par (et par, par) minutter, avhengig av tykkelsen. Hvis du ønsker ost på kjøttet kan du legge på cheddar mot slutten av steketiden, skru varmen veldig lavt, sett på lokk og voilá. Bacon: Stekes på rist / plate i ovn på aluminiumsfolie / bakepapir på ca 200 grader inntil det er sprøtt. Legg baconet på helt vanlig tørkepapir. Brød: Legges i ovn for å gjøres litt sprø...hvis du vil ha ost på brødet kan du legge en slice eller fem på det. Jeg har forresten en stor elgbiff i fryseren - hvordan tror du denne er å bruke? Hva burde jeg tilsette av fett? - det er jo relativt magert... jeg tenker i allefall finhakket bacon Du kan jo tilsette finhakket bacon, og bruke elg. Men når du bruker elg blir det en helt annen smak på kjøttet, og jeg er veldig usikker på tilbehøret jeg har beskrevet i Den Legendariske, vil passe viltsmak. Andre kilder til fett er oksebryst, som jeg pleier å bruke..eventuelt oksehale hehe. Du kan også tilsette svin..nakke fra svin blir det vel. En burger av svin og oksekjøtt er sinnssykt digg forresten.. M. M, Asta og jallajalla 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734658 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kavring Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Helt rått phatlegs. Lagde burger igår men får lyst på idag igjen når jeg leser dette. Har du oppskrift på en mer tradisjonell hamburgerdressing? Jeg laga en av rømme, salt, pepper, sitron, majones, paprikapulver og hvitløk ++ igår som blei helt grei men savner det lille ekstra. phatlegs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Kjetils Saftige Sliders™ Velbekomme, bøse motherfuckers! OMFG Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 12. april 2013 Forfatter Del Skrevet 12. april 2013 Kjørte samme stil som Kjetil i går. [ATTACH=full]99802[/ATTACH] Heimekverna. Relativt grovt. [ATTACH=full]99803[/ATTACH] Bruna løk. [ATTACH=full]99804[/ATTACH] Bakte brød.. [ATTACH=full]99805[/ATTACH] Tok ein dæsj whisky på løken, la burgerene oppå, la ei skive ost på toppen, dekket det heile med brød. Ventet.. [ATTACH=full]99806[/ATTACH] Droolfest2000. Måtte bare le da eg smakte på de. LATTERLIG godt! Fantastisk! Lyst til å dele oppskriften på brødet med alle her? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734732 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Håkay. Det tar litt tid å lage de. Hevet og etterhevet. 250g kveitemjøl Halv pakke tørrgjær. 1,5dl vann 1 egg 1 dæsj honning 1 lett skvis av en halv sitron 1 sprut olivenolje. 1 klype salt Vannet holder ca 40 grader og blir passelig temperert når alt det andre kommer oppi. RØRER det sammen med ei skje og setter til heving i ein boller over vanndamp. Det er ei veldig fuktig deig, men funker. Når den har heva i ca evigheter, så slår eg ut lufta og rører den sammen på nytt før eg heller ut røra og former 4 bollelignende klatter på eit bakepapirdekket brett. Strør over sennepsfrø og setter på nytt til heving over vanndamp. Fyller bare vasken og setter brettet over. Funker. Når de er store nok så settes de i ovnen på 220 grader til de er ferdig. Ingen anelse om tid, men gyllene på toppen og sånn. Lykke til! MartinK og Thombr86 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
There13 Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Kudos for at du laget lakseburgerne, jeg tror faktisk du er den eneste som har turt å prøve deg på dem hittil! De er virkelig akkurat like gode som en hvilken som helst burger av storfe. Det sier ALLE som har smakt dem, men det er faen meg ingen som tør å lage dem. Spread the word! Åh jeg har laget de MANGE ganger! Jeg har bare aldri tatt bilde og posta TAKK for at du posta det, føles ikke ut som man spiser fisk for å si det sånn! drit digg Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-734791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Jeg har forresten en stor elgbiff i fryseren - hvordan tror du denne er å bruke? Hva burde jeg tilsette av fett? - det er jo relativt magert... jeg tenker i allefall finhakket bacon Har i allefall kjøpt inn jordskokk og annet digg, så tilbehøret er på plass Prøv soppstuing på burgeren! Prøvde det en gang. Var latterlig digg. Enese minus var bare at burgeren ikke var viltkjøtt :/ jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-735173 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 12. april 2013 Del Skrevet 12. april 2013 Utfordrer en av dere som liker å ta burgerlaginga til et nytt nivå til å bruke denne ølen i matlaginga. Har ikke prøvd før, men ser for meg at det kan bli bra. Enten som saus, marinade, i kjøttet eller whatever. Lukter bål når man åpner flaska phatlegs, ubertass, Keegil, noen som tar den? Keegil, wingeer og phatlegs 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-735174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 13. april 2013 Del Skrevet 13. april 2013 Utfordrer en av dere som liker å ta burgerlaginga til et nytt nivå til å bruke denne ølen i matlaginga. Har ikke prøvd før, men ser for meg at det kan bli bra. Enten som saus, marinade, i kjøttet eller whatever. Lukter bål når man åpner flaska phatlegs, ubertass, Keegil, noen som tar den? Fett. Challenge accepted. Dette blir lekt med neste lørdag. Andy og jallajalla 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/21/#findComment-735207 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.