Gå til innhold

Anbefalte innlegg

I dag ble det Cottagecheese, kesam og bær :) alltid en slager når bær er i sesong :p

I går derimot lagde jeg proteinpannekakene mine… Nam!

[ATTACH=full]147322[/ATTACH]

Hvordan steker du de for å få de så faste og feite? evt oppskrift og fremgangsmåte?

Fortsetter under...

Hvordan steker du de for å få de så faste og feite? evt oppskrift og fremgangsmåte?

Oppskrift ligger på bloggen:D det viktigste er egentlig å la røra tykne før du begynner å steke. Jeg lar den svelle i ca 10 minutter og steker de så i litt kokosfett i en teflonpanne på middels varme. Steker 3 om gangen, en bigsize spiseskje gir 1 stk, og de blir dobbel i str :)

Annonse

Havregrøt med peanøttsmør! Forstår ikke helt hvordan jeg klarte meg UTEN peanøttsmør før... Det fungerer jo til alt. I wok, på hamburgeren, på banan eller annen frukt... Skal ikke forundre meg om det går til brødskiva også...? Peanøttsmør lanserers herved som den nye poteten! (potet med peanøttsmør til middag i dag...??)

Havregrøt med peanøttsmør! Forstår ikke helt hvordan jeg klarte meg UTEN peanøttsmør før... Det fungerer jo til alt. I wok, på hamburgeren, på banan eller annen frukt... Skal ikke forundre meg om det går til brødskiva også...? Peanøttsmør lanserers herved som den nye poteten! (potet med peanøttsmør til middag i dag...??)

Søtpotet + peanøttsmør er digg.

Peanøttsmør + syltetøy (eller banan) er en vanlig kombo til brødskiva. (y)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...