Jump to content

Msis

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

About Msis

  • Rank
    Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.spisdegsterk.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Spiste akkurat pannekaker, blir aldri lei :ROFLMAO: Insta: Msis Blogg: www.spisdegsterk.com
  2. Når jeg lager "sjokoladepålegg" bruker jeg alltid mitt faste sjokoladeprotein Mocca Chocolate fra Myrevolution sammen med en ss PB2, sinnsykt digg Enten på riskaker eller lumper..
  3. Heisann! Har fått dilla på proteinfluff og lurer derfor på om noen har noen gode oppskrifter å dele? Har bare prøvd denne som jeg spiser for tiden (jordbær/bringebær), men vet at det går an å bruke banan også? Jeg bruker kun to ingredienser når jeg lager min, Gourmet Pro Strawberry og frosne bringebær, men tar veldig gjerne imot andre tips til både innhold og toppinger! Insta: Msis Blogg: www.spisdegsterk.com
  4. Ytrefilet av svin med ris, stekte grønnsaker og brokkolistammeflak Ganske selvforklarende, bruker en potetskreller på brokkolistammen til å lage flak og steker de i panna med litt kokosolje og drysser over havsalt. Insta: Msis Blogg: www.spisdegsterk.com
  5. I dag ble det ytrefilet av svin, med økologisk jasmineris, stekte grønnsaker og brokkolistammeflak Insta: Msis Blogg: www.spisdegsterk.com
  6. Msis

    Biorytme

    Vil absolutt anbefale deg å lese Børges artikler som de over her sier ja.. Jeg har spist etter Biorytme en stund nå og stortrives med det da jeg jobber som danselærer og trener/er mye aktiv fra kl 16-21 på kvelden og kommer hjem til en skikkelig carb-fest
  7. Jeg lager alltid havregrøten min med en miks av havregryn og havremel:D blir så smooooth og god! Topper med cottagecheese, tinte blåbær og banan. En skikkelig carb-fest hver kveld Blogg: www.spisdegsterk.com Insta: Msis
  8. Jeg disket opp med ytrefilet til frokost jeg www.spisdegsterk.com
  9. Hmmm, det kan jeg ikke svare på hehe kan alltids sende mail og spørre:p
  10. Og coconut cashew er favoritten
  11. Crazy dyrt i Norge uansett hvor du kjøper. Holder meg til iHerb som jeg har gjort i snart 4 år
  12. Jeg har akkurat lest disse 3 bøkene på rappen Ekte vare Matrevolusjonen Den hemmelige kokken Alle 3 er for det meste om mat og matindustrien, matrevolusjonen litt mer om karbo/forskning osv. Jeg storkoste meg vertfall vil ha mer! Tenker også å skaffe meg "Sannheten på bordet" som er i samme kategori - dokumentar/forskning Har skrevet et lite utdrag fra Ekte vare på bloggen min
  13. Msis

    Wok til frokost?

    JA!!! jeg for min del har ikke spist "frokost" på flere år! ...Men jeg må si meg enig med emin, JEG ville tatt med en proteinkilde Kylling, kjøtt, egg, whatever floats your boat.
  14. Ytrefilet med erter og purre Sunn og god middag på 5-10 minutter! Skjær opp ønsket mengde purreløk. Kok opp vann, tilsett salt og ha i frosne erter. Skru ned plata og la de trekke 2-3 minutter. Sett til side, gjerne i en sil så vannet renner av. Ytrefilet av storfe stekes i (masse!) smør, legg til side for hvile. Godsakene som er igjen i panna etter biffen skal aldri kastes! Ha opp i purre og erter i panna og stek på høt temp. i 2-3 minutter. Enjoy! Blogg
×
×
  • Create New...