Gå til innhold

Amalyn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  766
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Amalyn

 1. 1. Ikke hold på med mobil el.a. etter at du har lagt deg. 2. Følsom mot koffein? Burde ikke ha i deg det på kvelden da. Evt sukker også.. 3. Ikke overfokuser på at du skal sove. Fokuset på det holder deg våken. Hvis du bare slapper av og ikke tenker på at du må sovne, sovner du fortere. 4. Hold på den samme døgnrytmen både i ukedagene og i helga. Nattevåken i helga kan gjøre at flere får problemer til å stille seg tilbake til ukedagene. Bare to timer forskjell kan gå bra. Jeg våkner selv i tiden 7-9 uansett.. Klarer ikke å sove lengre. Det er det jeg kommer på i farta..
 2. Google it! Fant her da: http://musclezone.dk/forum/viewtopic.php?f=13&t=22
 3. Vanskelig å si bosted akkurat nå, men skolen er rett ved Oslo Domkirke Ganske nærme Fitness 24 seven, men på nettsiden stod det 399,-. Betaler nå 299,- på Impulse, så prisen kan være maks det beløpet.
 4. Veeel, da blir det flytting igjen om ikke så lenge.. Planen er å studere videre i Oslo, da det er kun der jeg kan få bacheloren jeg vil ha. I Trondheim får jeg kun fagskoleutdanningen.. Det vil si at jeg må flytte til Oslo i sommer, og trenger et nytt treningssenter å trene på! Noen som har peiling?
 5. Selger Nike Air Max str38 for 400kr. Ubrukt. Dame/Unisex. Neongrønn og svart. (Er nok fake, men grei nok). Bestilte helsvarte, men fikk med neongrønn. Not my style! Noen som er snill og kjøper de av meg? Ny kr 520kr.
 6. Amalyn

  Dagens negative

  SYYYK! Syk siden mandag!! Gøy når man skal presentere et stort prosjekt i mårra og er langt fra ferdig!! Har heller ikke hatt krefter til å gjøre noe som helst.. Jeg vil trene!! Buhuuu
 7. http://theproteinchef.co/ = Enormt mye proteinrike godsaker!!! Spennende måter man kan bruke tunfisk til her også!
 8. Amalyn

  Dagens Glade

  Hvordan er det mulig å glemme at man har hele 10.000kr i kontanter?!?!
 9. Kommer ut på helsekostbutikkene nå. http://www.funksjonellmat.no/fibersirup/om/
 10. Riskaker og puffet ris har lett for å ta til seg væske og bli blaut (egen erfaring av å ha prøvd å lagd proteinbar i 2012..) Og siden funksjonellmat har kommet med egen fibersirup (isomalto oligosaccharides) som blir brukt til å lage questbarer, er det nå mulig å lage egne questbarer her i Norge! (y)
 11. Amalyn

  Dagens usikre!

  Akkurat sånn! :happy:
 12. Har ca én time. Hvis jeg er rask så skal det nok gå, tror jeg..
 13. Lurte på om jeg kunne få alle til å teste alle øvelsene først, så jeg kan sjekke om de gjør det riktig før vi starter. Eller hva?
 14. Teamøkt høres bra ut Det er noen som er veldig dårlig innstilt til gym, så målet er å få med seg alle på en artig (men hard) økt. Wall balls med partner var slettes ingen dum idé
 15. Hjelp! Noen som har holdt på med crossfit og har litt peiling? Jeg skal sette opp egen gymøkt med crossfit. Den veier mye på karakteren, og jeg skulle gjerne ha lagd den beste gymøkta mulig! Jeg trenger eks på en god oppvarming. (Turkish get up bruker nok de i klassa for mye tid på å skjønne:rolleyes:) Til hoveddel har jeg; trappehopp, fjellklatring, thrusters m vekter, burpees og candlesticks, i serier. Altså dette programmet: http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/bp_restricted_download_files/atr_no_111039-crossfit_web.pdf Så blir det standard uttøying til slutt for hele kroppen Dette
 16. Amalyn

  Dagens Glade

  Gårsdagens positive: en vellykket vors/fest! Den første vors/festen jeg har hatt hjemme hos meg selv Dagens positive, så langt: I god form etter i går, og var lur å rydde så og si alt før jeg la meg i natt - stod opp til en nesten helt ryddig leilighet
 17. Hjemmelagde proteinrike briks med most avokado, spinat og pepper
 18. Fikk veldig lyst til å si: LIVSERFARING! Det mener jeg har veldig mye å si om holdning altså. Jeg er 20, men er mye eldre i hodet pga min livserfaring Holder avtalene mine, men dersom det ikke blir mulig (i det hele tatt), sier jeg ifra i god tid! Blir flau over folk på min alder som oppfører seg som 3åringer, når de burde være seriøs..
 19. Er det cocosa fett eller sukker? Det blir brukt begge deler.. Enig med Therese , banan og melk av alle typer er ihvertfall kjempegodt med dette i smoothie. Sjokomelk av dette er også kjempegodt!
 20. Enig med argumentene over. Så lenge du ikke stapper i deg 7000kcal ekstra ila av flere dager (så mye kcal tilsvarer 1kg kroppsvekt som jeg har forstått av flere ernæringsfysiologer), så kan jeg ganske sikkert si at du ikke legger på deg så mye så fort. Hiv vekta! Den gjør deg bare sprø, mener jeg
 21. Har alltid lurt på hva som kunne regnes som det beste rimeligste omega-3-6-9 tilskuddet, der du får mest mulig for pengene.. Synes de du kjøper i helsekost/apotek/dagligvaren er bare altfor dyrt. For lite av den næringen du skal ha og for mye av alt annet tull, for lite kapsler i hver pk og altfor høy pris Er ikke sikker på om det blir godkjent gjennom grensa om jeg kjøper noe på f.eks. iherb.com ? Er det en nettside med det "ultimate tilskuddet"?
×
×
 • Opprett ny...