Gå til innhold

Thomas1990

Medlemmer
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tja, nå har jeg faktisk aldri vært så glad i strat i det hele tatt. Men roadworn er fett. Jeg har dog sjeldent sett at det har vært noe særlig vellykket med sandpapirmania. Hva slags strat har du forresten?
 2. Har fått betennelse i ryggen (som heldigvis nester er helt vekk), også har jeg vært småsyk en liten stund. Startet for tidlig med trening i starten av forrige uke, så da våknet jeg med feber på fredag. Må vente med treninga en liten stund til. Det er kjipt :/
 3. Jeg jobber som musiker, så det er vel gitar/musikk som er det jeg kan. Tidvis virker det som at det er det eneste jeg kan også, men det er jeg igrunn fornøyd med
 4. Altså, hvor er det dere henger for å få høre alle disse fantastiske utsagnene? Føler meg nesten snytt!
 5. Jeg hørte på studioversjonen nå, og ja, den jævelen kjører på med full akkord der. Men, jeg har aldri sett at han har gjort det på noen liveklipp eller noen av gangene jeg har sett han live selv. Så jeg håper nesten at han har gjort et lite studiotriks der. For ja, det der er jævlig! Men takk! Det er lenge siden jeg har spilt litt Tommy Emmanuel, det er på tide igjen
 6. Ahh! Nesten flaut at jeg ikke skjønte det. Er det den introen med harp harmonics du tenker på? I såfall mener jeg å huske ganske bestemt at han ikke har med noe C# på den mørke E-strengen. Og det gjør det i såfall vesentlig enklere!
 7. Altså overtoner 12 bånd høyere? Er det en låt som finnes, sann så jeg kan høre det?
 8. Hurra! Endelig et spørsmål jeg kan svare på! Lillefingeren på e-B-G strengen, pekefinger på D-strengen, ringfinger på A-strengen og langefinger på E-strengen. Men det finnes vesentlig lettere måter å spille en C#m#5add4 på. Det er ingenting som heter addA forresten. En A er en høy 5`er i forhold til C#.
 9. scyther, hva har du satt i stand?
 10. Også kan det vel nevnes at det er veldig, veldig mange som rett og slett liker layout`en og hvordan produktet er designet. Vi lever jo tross alt i the beauty age!
 11. Takk! (!!!) Det så jo veldig overkommelig ut egentlig. Gleder meg til å teste ut det Skjønner ikke at jeg ikke har tenkt på det sjæl.
 12. Takk! Få opp bevegeligheten som i at jeg ikke trenger å vinkle leddet i det hele tatt? Da må jeg nesten være så teit å spørre om øvelser for å få trent opp det også!
 13. Heisann! Jeg føler at jeg får et mye mer stabilt, kontrollert og kraftfullt skyv oppover når jeg bruker low bar istedenfor high bar. Men, jeg sliter litt med å forstå hvordan jeg skal vinkle håndleddene. Sann som jeg gjør nå blir leddet tiltet bakover. Det gjør ikke direkte vondt, men det er ubehagelig på grensen mot å være vondt. Jeg mistenker at det kan bli et problem over tid. Alt av tips mottas med stor takk!
 14. Jeg har vel gått for nybegynnerfeilen og trent litt for mye rett og slett. Jeg endret livsstilen totalt for 1.5 år siden da jeg fikk lungekollaps. Så nå som jeg er i god form og har overskudd er alt av aktivitet en "lek". Men nå vil jeg altså strukturere treningen litt mer for å fokusere på resultater! Men takk for gode råd!
×
×
 • Opprett ny...