Gå til innhold

bunnfall

Medlemmer
  • Innholdsteller

    530
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om bunnfall

  • Rang
    Avansert medlem
  • Bursdag 13. april 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har ikke trent styrke på kjempelenge (mange måneder), og nå vil jeg begynne igjen. Har nå jogging som primær treningsform... Vil trene styrke to ganger i uka, til å begynne med i hvert fall. Trente X-press i fjor høst. Vurderer det eller starting strength. Tips? Må uansett være fullkropps. Bør jeg begynne helt fra bunn av igjen (altså stanga)? Kan også nevnes at jeg spiser i underskudd for tiden. (Skriving av masteravhandling satte sine spor...)
  2. Hei! Beklager kjempeseint svar. Jeg har flyttet fra byen... jeg fikk ikke solgt beltet, men kanskje du finner det på en Fretex i Trondheim et sted
  3. Tror ikke wok er en veldig god idé. Du kan ikke steike ting i crockpoten, bare koke. Det mest wok-aktige jeg har lagd var en slags thaigryte med kylling, kokosmelk, karripasta, hermetiske tomater, vannkastanjer, minimais, rødløk, paprika, vårløk... osv. Det er bare fantasien som setter grenser. Men det blir ikke akkurat crunchy i crockpoten
  4. Jeg også! I går lagde jeg forresten linsegryte på nytt, og denne gangen ble den myyye bedre enn forrige gang! Her er oppskriften ca - 1 kg røde linser (tørre) - 3 mellomstore løk - 3 gulrøtter - 1 enorm søtpotet, eller 2 "vanlige" (gjetter ca 500 gram?) - 5 kinesiske hvitløk - 2,5 chili (tok det jeg hadde, 2 grønne og en halv rød) - 2 stk grønnsaksbuljong - 4 bokser hermetiske tomater - noen ts currypaste (kan justeres opp, eller sløyfes, alt ettersom...) - noen ss ekstra jomfru kokosolje - 2 grønnsaksbuljongterninger - saften av en halv lime - 1 boks kokosmelk - ekstra
  5. Har littegrann til salgs. Gasp-belte, kun brukt få ganger pga litt for stort for meg. Str small, pris: 300 kr (kjøpt for ca 600) fremstår som nytt. (gitt bort) ) Knevarmere fra Tommy Kono, str medium. Passer for deg fra 60-110 kg! (solgt!) Disse er noe mer brukt enn beltet, men er i god stand. De gir utrolig god varme og støtte! Selges for 200 kr. Vil helst selge til folk som bor i Trondheimsområdet. Interessert? Ta kontakt på PM eller svar i tråden.
  6. bunnfall

    Dagens Glade

    Etter nesten seks år i Trondheim skal jeg bli østlending igjen.
  7. Lager noen langsom mat lenger, eller..? I dag lager jeg pulled pork med øl. RIMI hadde svinesteik som snart gikk ut på dato, så da blei det 4 kg svin på halv pris... Dagens steik er bare på én kg, da. Og den dufta som brer seg over leiligheten er sååå digg.. Bare synd at jeg er forkjøla.
  8. Altså, denne tråden kan vel ikke døøø? Jeg har crockpottet to ganger siden sist (inkludert dagens pot) men begge rettene ser omtrent like ut, så jeg nøyer meg med bilder av den ene. Før trodde jeg min Hellige Treenighet i matlaging var løk, hvitløk og chili, men nå er jeg i tvil. Hva med tomater? Man (jeg) kommer sjelden noen vei uten tomater. Også koriander, da... "Et måltid uten koriander, er som krim uten Wallander" (sitat samboer) Vi lagde en gigantisk linsegryte Ca 1 L med tørkede linser (det ble 900 g-ish) 2 løk 2 kinesisk hvitløk 4 ss ekstra jomfru kokosolje 5 ss rød k
  9. Jepp... du skjønner oppskriften ville ha nesten 800 g "tomato puree", som jeg naturligvis trodde var tomatpuré (men også en ganske heftig mengde, nok til at jeg stussa på det) det ble ikke for mye tomat, ikke med 400 g yoghurt, fløten og vannet. Jeg pleier ikke å bruke så mye tomatpuré, det beste hadde kanskje vært en blanding av hermetiske tomater og tomatpuré. Den retten så digg ut, jeg har sett litt på svineknoke i butokken. Jeg er en kjøttnewbie, delvis pga fattig student og delvis pga #fitness, nå bryr jeg meg ikke så mye. Og svineknoke er jo billig. Men jeg lurer på om jeg kanskje
  10. Hurra! Det er crockpot-onsdag! Kaillen og jeg skal prøve oss på én crockpot i uka. Vi liker å lage schvære middager som vi fryser ned og har til lunsj. Denne uka har jeg spist chili, i dag lagde vi... trommevirvel Kylling Tikka Masala Oppskriften er amerikansk og måtte tilpasses litt, jeg forsto heldigvis akkurat i tide at "tomato puree" IKKE er det samme som tomatpuré... ellers hadde det blitt MYE tomatpuré. Oppskrift kommer her. Følgende ble gjort kvelden i forveien (av praktiske årsaker): - 1 stor løk, hakket - 4 fedd hvitløk, hakket - 2 ss fersk ingefær, hakket - akk
  11. bunnfall

    Dagens negative

    De to ekstraordinære fagene jeg ville ta har eksamen på samme dato. Det ene må jeg ha for å få lov til å være mattelærer, så valget ble jo i grunn ganske enkelt. (Også en negativ i seg selv, jeg trodde jeg hadde nok matematikk men jeg trenger 7,5 poeng til. Bah.) Også er det kanskje greit å ikke ta 45 stp i løpet av et semester, når 30 av de er masteravhandling...
  12. Pulled pork ble forresten en højdare. Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften men brukte cola i stedet for dr Pepper (fant ikke på butikken). Det ble veldig bra! Hadde på Low i åtte timer + én time post-shredding. Nom nom.
  13. Chili-eksperimentering høres bra ut, det er jo godt at det river litt. Kylling er nok ikke dumt nei! Slo til på 3 kg lår her om dagen, de skal visst fungere greit i gryta..
  14. Jeg er gira, svinenakken har vært i crock poten siden 10 i dag morges med løk, hvitløk og cola og diverse andre greier. Da jeg kom hjem fra trening lukta det så utrooolig godt i hele leiligheten! Om ca en halvtime skal vi ta den ut og rive den fra hverandre. Gleder meg til middag. Og gårsdagens chili ble bra. [ATTACH]156203[/ATTACH] Dette ble slengt oppi: 1,2 kg kjøttdeig 3-4 små løk 1 kinesisk hvitløk 1 chilli (kunne sikkert hatt flere) 4 bokser hermetiske tomater 100 g sorte bønner (tørkede) 100 g hvite bønner (tørkede) En dæsj balsamicoeddik Noen ss tomatpuré K
  15. Samboern og jeg fikk Crock Pot til jul, hurra! Nå prøver vi oss på vårt første måltid, en svær gryte med chili. Det er noe vi lager ganske ofte, så det blir spennende å se hvordan resultatet blir i crock pot! Hvis resultatet blir bra, så skal jeg poste oppskriften her, den er litt annerledes fra trådstarters chili-oppskrift. Nyttårsaftenmenyen er pulled pork. Gleder meg! Og jeg gleder meg til å lage mye og enkel mat framover! HURRA!
×
×
  • Opprett ny...