Gå til innhold

Ostemannen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ostemannen vant dagen sist 22. juli 2015

Ostemannen hadde mest likt innhold!

Om Ostemannen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 10. aug. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ostemannen

  X-SIZE

  Tenkte å sette sammen et X-size program, men finner ikke den lenken som alle andre sider referer til. Det virker som den er tatt ned. Noen som har noen ferdige templates for Excell? Denne jeg har tatt utgangspunkt i. http://fitnessbloggen.no/x-size/ Det er ganske likt som det jeg har kjørt før, men litt annen oppbygning og reps etc, så tenkte å bruke det. I artikkelen er det lenket til en "orginal" som det er i andre artikler, men den er borte. Noen som kunne hjulpet å fått litt mer kjøtt på programmet?
 2. Hos meg kommer Leamus i perioder også forsvinner det igjen. Så er nok bare litt periodisk, tror det skjer hos de fleste. Men hos meg kommer Lemus ofte i øyet. Noen av optikerne her sier det er pga stress. Det kan sikkert stemme. Har du stresset mye i det siste?
 3. I dag har vært en balledag! Fikk migrene under eksamen, så måtte gå tidligere. Også har jeg fortsatt migrene. I tilegg har damen flyttet vekk. Møkkadag!
 4. Manualpress, push ups, dips, skråbenk, slyngearmhevninger
 5. Haha. Pleier å være skrøner disse historiene. Liten digresjon: Men jeg tenker jo litt på de som blir giftet bort, og er kledd i heldekkende klesplagg. Tenk å aldri ha sett en du skal gifte deg med, også får du sjokk på bryllupsnatten. hahaha.
 6. Ja, det høres jo bedre ut. Da fjerner man jo problemet før det oppstår. Nå skal heldigvis de jeg har nevnt flytte ut i dag eller i morgen. Så kanskje jeg lar vær å nevne det. Det kan jo hende de klarer å lære empati i løpet av livet, og det å ikke være så lat. Sendte han bildemelding i dag på face. Spurte om han fikk vasket opp tingene som har stått på disken i ca 1 uke nå. Så kanskje det skjer noe produktivt? Det er enda kulere at de spør om å få låne matbokser fra meg, og bare lar de stå med matrester i, i ca 1 uke. Det å sette bosset utenfor hadde jo kanskje vært en løsning. haha
 7. Vet liksom ikke om det funker heller. Spurte om de (han og damen) kunne gå ut med bosset, og de sier ja, siden de alikevell skulle ut. Setter det klart i trappen til de. De går bare ut uten å ta det. Lar det stå der 1 dag sånn at de har sjanse å "ta det", men ender opp med at jeg tar det. Er jo voksene folk ( litt over 20 år ca) og da forventer man jo at folk er litt voksene.
 8. Hva er beste måten å si ifra til en roomie at han er en udugelig roomie? Typ rydder aldri på fellesområder, går aldri ut med boss, lar alltid brukte skjærebrett og salatboller stå fremme. Er aldri med å vaske fellesområder, Har ikke brukt en krone på fellesting heller.
 9. Noen som har erfaring med "Bill Starr" 5x5 i forhold til progresjon i mark? Har stagnert litt. https://www.google.no/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=bill%20starr%205x5%20excel%20kg Jeg er ganske sikker på at det er kjernemuskulaturen min som er mitt svakeste ledd, så kjører en del core i tilegg. Hvertfall det erfarne fjellfolk har påpekt.
×
×
 • Opprett ny...