Gå til innhold

Fredrick Wikestad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  259
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Fredrick Wikestad vant dagen sist 29. februar 2016

Fredrick Wikestad hadde mest likt innhold!

Om Fredrick Wikestad

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 16. mars 1997

Kontaktmetoder

 • Website URL
  www.fredrickwikestad.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Tärnaby
 • Interesser
  Olympisk vektløftning, bodybuilding, kokkelering, friluftsliv og en liten dæsj overfladiske ting som mote!

Nylige profilbesøk

2 029 profilvisninger
 1. Drypp over en ekstra skje med olivenolje over måltidene dine, så får du fort inn 3-400 usynlige kcal ekstra. Varierer mtp. hvor mange måltider du har naturligvis, og olivenolje passer ikke akkurat til alt heller.. haha. Ellers, alt det de andre har nevnt. Peanøttsmør var og er fortsatt min favoritt når jeg skal opp i vekt! Samtidig kan det være et smart triks å bytte ut lettvarianter med fullfetsvarianter når det gjelder meieriprodukter, da blir alt plutselig litt lettere. Lykke til med alt!
 2. Jeg fikk kloa i VIP-billetter til Beyoncé. Fortsatt litt surrealistisk, men gud.. Pluss at jeg er tilbake i trening etter en uke med en kraftig forkjølelse.
 3. Huff, not good.. Krysser fingre og tær for deg, Ina. Jeg er kraftig forkjøla med feber. Luksusproblem, vet.. Men kjedelig å ikke få gjort dagens løft.
 4. Skal endelig få oppleve Beyoncé live!!!!!!!!!!! Nå kan jeg dø lykkelig.
 5. Ovnsbakt torsk med hjemmelaget potetmos og stekt rosenkål.
 6. Passer ikke favorittjeansen lengre. Hviledag er det også, sååå.. netflix and chill.
 7. Baconsurret ovnsbakt kyllingfilet fylt med chevre. Hjemmelagde potetbåter og ruccolasalat til tilbehør, og et glass Chablis til drikke. Fyfaen, vi er bortskjemte..
 8. Rugsprø med guacamole, røkt skinke og ost. En skål med melk, musli, blåbærsyltetøy og kanel. Og en stor kopp kaffe, da.
 9. Huh, vegetar? Ost og skinke inngår vel ikke i en vegetar-rett..? Men same same, but different! I steden for enchiladas ble det quesadillas i dag. Med hvitløksdressing som base, rødløk, tomater, paprika, ost, skinke og tacokrydder.
 10. DET ER FREDAG OG OLY-DAY!
 11. To knekkebrød, to egg, ost, skinke, litt grønt, melk og kaffe.
 12. Haha, den er knust for leeeenge siden. 36
 13. Lompe-enchiladas med ost, skinke, løk, cherrytomater, tomatsaus og tacokrydder. Toppet med mer ost, tacokrydder, oregano og timian. En søt liten salat med hvitløksdressing ved siden av. Og forresten, jeg har funnet ut at å kjøpe vanlige lomper til 5 spenn i steden for 20 spenn (speltlomper) er ganske så økonomisk i lengden. Om man er en dreven lompespiser altså. Det er snakk om 11% speltmel mao. INGEN utgjørende forskjell.
 14. Tre knekkebrød; en med egg og to med ost og skinke. Pluss en skål med havreputer, melk og kanel! Og kaffe.. masse kaffe.
×
×
 • Opprett ny...