Gå til innhold

Darach_Ùr

Medlemmer
 • Innholdsteller

  264
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Darach_Ùr

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 70 gram havregryn, 60 ml mandelmelk, 100 gram cottage cheese og 60 gram frosne bringebær til kjøleskapsgrøt. Med steviadråper oppi. Og litt Walden Farms pancake sirup. Presisjonsmålt:)
 2. Har vært innom innstillingene tidligere, men får ikke til å legge til flere måltider. Jeg kan endre navn og slette, men ikke legge til.
 3. Det er det jeg gjør nå, men om jeg hadde kunnet legge inn flere måltider så hadde jeg foretrukket det. Her må det settes i SYSTEM!
 4. Må man være premium medlem for å kunne gjøre dette? Jeg finner ikke den muligheten med mitt gratis abb.
 5. Her inne på forumet er det bare denne filmen som gjelder!
 6. www.gymgrossisten.no er den butikken jeg bruker mest. Rask levering, bra utvalg og god kundebehandling. Gratis frakt om du bestiller for over 500,-
 7. Frokost: Havregrynsgrøt. Lønsj/pre workout: eggerøre og laks på brødskiver. Middag/post workout: Ymse fra koldtbord. Dessert: Sjokoladepavlova og inspira iskrem+ en questbar(pumpkin pie). As we speak(taster): gummybears, Senere: Rester av koldtbord. Happy 17.mai gainz!
 8. Google er en fin ting:) Sjekk siste svar
 9. Sjekk næringsinnholdet på pakken. Der står det hvor mange gram protein det er pr 100 gram. Så ganger du dette med 4,5. Det kan nok virke som det er feil på oppføringen til Mylog.
 10. Men er ikke treningskalorier inne i budsjettet på MFP?
 11. Oz er definitivt en serie jeg skulle ønske jeg ikke allerede hadde sett. Nydelig for binge-watching.
 12. Oh yes. Mange bra serier, men savner de virkelig episke.
 13. Døgnet trenger definitivt flere timer. Altfor mye som skal sees. American crime story, The X-Files, Better Call Saul, TWD, Vikings, Black Sails. Og i mars kommer House of Cards, Bosch, og Daredevil... Kan forøvrig anbefale siden www.next-episode.net. Der kan du lage en watchlist over serier du følger og få varsel når episodene sendes. Ganske hendig. I tillegg får du opp en del anbefalinger basert på hva du har på listen din. Fin-fin måte å oppdage "nye" serier på.
 14. Hvor skriver jeg at det er fare for liv? Jeg lurte på om noen kunne belyse de spørsmålene jeg hadde, eventuelt komme med noen tips.
 15. Jeg tror det var snakk om alt slags sukker. Det var i alle fall slik jeg forstod det da jeg leste det(de dro jo frem denne "fem-om-dagen-). Det er melkeprodukter som kesam, yoghurt og CC i tillegg til frukt og grønt som gjør at i alle fall jeg går på en smell. Som du skriver, det er ikke mye frukt som inngår i regnskapet dersom man skal holde seg innafor.
×
×
 • Opprett ny...