Jump to content
Marita

Hva spiste du til frokost i dag-tråden

Recommended Posts

Havregrøt, for det for faen helt perfekt! Kokt på melk, added kanel, CC og blåbær :p sammen med 1 glass sjokomelk

post-33571-14440986781807_thumb.jpg

Sorry for bildet er feil vei...

Dummeelendigeforfaenmobilsomicheklareråretteoppbildertilriktigeveien!!! :whistle::whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Overnight oats, sjokoladeversjon lagd på melk, naturell yoghurt, havregryn, kakao og sjokoladeprotein! Toppet med banan, rosiner, pittelitt jordbærsyltetøy og hjemmelaga musli <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Overnight oats laget av gresk yoghurt, melk og havregryn. Med masse bringebær i og Stevia Vanilla Creme. Toppet med kiwi og banan.

Helt hekta på dette for tida, og veldig greit å ha stående klart i kjøleskapet når jeg står opp 06.15 på hverdagene :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 glass vann med BCAA

Havregrøt ish bestående av:

0,5 dl med havregryn

2 dl melk/vann

2 egg

1 scoop proteinpulver vanilje

2 skjeer med kesam lime

Toppet med kanel

Anbefales på det sterkeste! Husk å koke havregynet først (ja den skal være tynn) før du deretter rører kjapt inn 2 egg mens det koker ganske kraftig. NB du har ikke tid til å hive eggeskallene før du rører de inn i grøten!

Rekkefølge:

Kok grøt av vann/melk og hvregryn

2 tilsett proteinpulver (kan sløyfes)

Rør inn egg

Rør inn kesam før du serverer

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 glass vann med BCAA

Havregrøt ish bestående av:

0,5 dl med havregryn

2 dl melk/vann

2 egg

1 scoop proteinpulver vanilje

2 skjeer med kesam lime

Toppet med kanel

Anbefales på det sterkeste! Husk å koke havregynet først (ja den skal være tynn) før du deretter rører kjapt inn 2 egg mens det koker ganske kraftig. NB du har ikke tid til å hive eggeskallene før du rører de inn i grøten!

Rekkefølge:

Kok grøt av vann/melk og hvregryn

2 tilsett proteinpulver (kan sløyfes)

Rør inn egg

Rør inn kesam før du serverer

1/2 dl gryn ... er ikke det bare 20 gram?! Eller er jeg ute å kjøre? (Spør ikke for å pirke men fordi jeg har lyst å teste oppskrifte din☺)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Hei, så kjekt du ville prøve det! Ja er ikke så mye havregryn som skal til, men hovedpoenget er egentlig at den ikke skal bli for tykk før du tar oppi eggene. Så jeg tar ikke akkurat mål, men fra 0,5 til 1 dl, er bare sånn ca, så er bare å prøve seg frem. Bare husk at det ikke skal være for tykt når du tar oppi eggene så bør resten være ganske enkelt ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...