Gå til innhold

Amalyn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  766
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Amalyn

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 07. mars 1994

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

1 775 profilvisninger
 1. 1. Ikke hold på med mobil el.a. etter at du har lagt deg. 2. Følsom mot koffein? Burde ikke ha i deg det på kvelden da. Evt sukker også.. 3. Ikke overfokuser på at du skal sove. Fokuset på det holder deg våken. Hvis du bare slapper av og ikke tenker på at du må sovne, sovner du fortere. 4. Hold på den samme døgnrytmen både i ukedagene og i helga. Nattevåken i helga kan gjøre at flere får problemer til å stille seg tilbake til ukedagene. Bare to timer forskjell kan gå bra. Jeg våkner selv i tiden 7-9 uansett.. Klarer ikke å sove lengre. Det er det jeg kommer på i farta..
 2. Google it! Fant her da: http://musclezone.dk/forum/viewtopic.php?f=13&t=22
 3. Vanskelig å si bosted akkurat nå, men skolen er rett ved Oslo Domkirke Ganske nærme Fitness 24 seven, men på nettsiden stod det 399,-. Betaler nå 299,- på Impulse, så prisen kan være maks det beløpet.
 4. Veeel, da blir det flytting igjen om ikke så lenge.. Planen er å studere videre i Oslo, da det er kun der jeg kan få bacheloren jeg vil ha. I Trondheim får jeg kun fagskoleutdanningen.. Det vil si at jeg må flytte til Oslo i sommer, og trenger et nytt treningssenter å trene på! Noen som har peiling?
 5. Selger Nike Air Max str38 for 400kr. Ubrukt. Dame/Unisex. Neongrønn og svart. (Er nok fake, men grei nok). Bestilte helsvarte, men fikk med neongrønn. Not my style! Noen som er snill og kjøper de av meg? Ny kr 520kr.
 6. Amalyn

  Dagens negative

  SYYYK! Syk siden mandag!! Gøy når man skal presentere et stort prosjekt i mårra og er langt fra ferdig!! Har heller ikke hatt krefter til å gjøre noe som helst.. Jeg vil trene!! Buhuuu
 7. http://theproteinchef.co/ = Enormt mye proteinrike godsaker!!! Spennende måter man kan bruke tunfisk til her også!
 8. Amalyn

  Dagens Glade

  Hvordan er det mulig å glemme at man har hele 10.000kr i kontanter?!?!
 9. Kommer ut på helsekostbutikkene nå. http://www.funksjonellmat.no/fibersirup/om/
 10. Riskaker og puffet ris har lett for å ta til seg væske og bli blaut (egen erfaring av å ha prøvd å lagd proteinbar i 2012..) Og siden funksjonellmat har kommet med egen fibersirup (isomalto oligosaccharides) som blir brukt til å lage questbarer, er det nå mulig å lage egne questbarer her i Norge! (y)
 11. Amalyn

  Dagens usikre!

  Akkurat sånn! :happy:
 12. Har ca én time. Hvis jeg er rask så skal det nok gå, tror jeg..
 13. Lurte på om jeg kunne få alle til å teste alle øvelsene først, så jeg kan sjekke om de gjør det riktig før vi starter. Eller hva?
×
×
 • Opprett ny...