Gå til innhold

Matporno


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Siden folk som poster bilder her inne minner om mesterkokker, har jeg et lite spørsmål.

Noen som har "den ultimate" oppskrifta på tzatziki ?, Har laga den typiske gresk yoghurt, agurk, hvitløk, salt, pepper.

Men noen som har en "extra twist"? , skal grille laks i dag, og ha det som tilbehør ! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden folk som poster bilder her inne minner om mesterkokker, har jeg et lite spørsmål.

Noen som har "den ultimate" oppskrifta på tzatziki ?, Har laga den typiske gresk yoghurt, agurk, hvitløk, salt, pepper.

Men noen som har en "extra twist"? , skal grille laks i dag, og ha det som tilbehør ! :D

Sitron!

Meeeen, siden du skal ha til laks.

Dill er tradisonelt med i tzatziki. Og dill og laks er jo en fantastisk kombo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitron!

Meeeen, siden du skal ha til laks.

Dill er tradisonelt med i tzatziki. Og dill og laks er jo en fantastisk kombo

Er det noen combo variant eller fungerer det til kjøtt og? Tenkte å lage til hele "selskapet" liksom, men tipper mange tar meg kjøtt av ulike kvaliteter og varianter :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilke ingredienser er brukt? :) Den så utrolig kremete og god ut!

En fin greie å gjøre for å få skikkelig creamy pastasaus på; knekk et par egg,skill de, og pisk plommene over svak varme til de blir fluffy, og tykner,begynn så å piske inn smør kuttet i småbiter, til blandingen blir diggen.smak til med salt og sukker. La stå lunken mens du koker pastaen og grønnsakene/fisken/whatever. Ha resten av maten i en bolle,tilsett en GOD skje med eggekremen, og vend om et par ganger (:

Eller eventuelt bruk fløte ;kok den ned til den blir skikkelig gul og feit og awesome, og bruk denne til sausen istedenfor vanlig fløte /melk (:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden folk som poster bilder her inne minner om mesterkokker, har jeg et lite spørsmål.

Noen som har "den ultimate" oppskrifta på tzatziki ?, Har laga den typiske gresk yoghurt, agurk, hvitløk, salt, pepper.

Men noen som har en "extra twist"? , skal grille laks i dag, og ha det som tilbehør ! :D

Du kan f.eks. grille agurk, og dele opp i biter og ha på toppen? den lett bitre smaken pleier å gjøre seg.

Enkelt er det og, skrell en agurk og kutt den til et rektangel,og legg den på tørr stekepanne/grill på høy varme til svart.snu 90* og gjenta prosessen til den er sortgrillet rundt hele. La avkjøles og kutt i biter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...