Gå til innhold

Matporno


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

  • 2 uker senere...

Annonse

Dagens middag:

Biffsnadder(mørbradbiff, sopp, paprika, løk og mais) med ovnsstekte potetbåter og hjemmelaget bearnaisesaus.

post-23783-14440974963312_thumb.jpg

Aurelius : Takk for tips :D Naila sausen! For min del kunne den gjerne vært enda tykkere, men typen hadde og et ord med i laget. Så da endte det til slutt opp med ca. 350 g. klaret smør til 3 eggeplommer. Og alt ble spist opp av oss to :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så enkel at dersom du nå (do it :D ) poster oppskriften så klarer jeg å lage den? :D

Superenkel ;) Like mengder smør(romtemp), havregryn, mel og melis. Jeg bruker 80-100 g. av hver til ei kakeform på 20 cm. Smuldres sammen og smaksettes med det man vil. Jeg bruker ofte kanel og vaniljeekstrakt.

Bær/frukt etter eget ønske has i en ildfast form/kakeform og smuldredeigen strøs over. Stek på 175 grader til gylden og sprø. 30-40 min.

Om du vil ha den litt søtere kan et par tskjeer melis blandes med bærene. Jeg bruker bare bærene rett fra fryseren, men det fungerer sikkert fint med ferske bær og =)

Veldig godt med epleskiver, rosiner og masse kanel og. Eller så kan melisen i deigen byttes med brunsukker for en litt annen smak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...