Gå til innhold

Hubba

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hubba

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 04. okt. 1989
 1. Fy f**** her var det mye godt! *sikle.*
 2. Hubba

  Gourmettråden

  Fiskesuppe med skalldyrkraft og kveite, masse gode grønnsaker, smakt til med timian, safran og en god olivenolje. Brødet baker jeg selvsagt selv. Til dessert serverte jeg en hjemmelaget vaniljeis med en porter fra Nøgne Ø. Høres muligens sykt ut med en øl som drikke til dessert, men jeg anbefaler på det sterkeste å prøve det ut!
 3. Hvis du er som meg og sliter med å få i deg mat rett etter du har stått opp, er smoothie en god løsning! Jeg kjenner selv at jeg yter mer med noe karbs før trening.
 4. Si du vil gå ned 5 kg vil det ta rundt 10 uker. Etter det kan du gå opp til 1800-1900kcal igjen. Du kan også øke aktivitetsnivået for å kunne spise mer. Husk å trekke fra ekstra kcal i helga. Lykke til!
 5. Det er også viktig å ta diverse kalkolatorene med en klype salt og prøve seg frem. Noen har høyere forbrenning, kalkulatoren kan vise mer/mindre aktivitet enn det som er realitet etc. For din del ser jeg du skal ligge på 1877kcal for å holde vekta. Vil du ned halv kg i uka skal du da ligge på rundt 1400kcal. Da er det bare å prøve en uke, og justere opp eller ned etter resultater. Nb. vekta kan variere utrolig mye bare iforhold til om du spiser mye salt en dag, hvor mye vann du drikker etc. Mitt tips er fortsatt å bruke måleband. Da tar du å måler der du er bredest og smalest på magen.
 6. -Ikke fokuser for mye på vekta. Ta frem et måleband og legg inn faste målinger (Bryst, mage, lår etc.) -Fortsett å logge det du spiser. Lifesum er helt fantastisk og finner samtlige av matvarer jeg legger inn. -Bruk en kalkulator for å finne ut hvor mye du trenger hver dag, f.eks denne. Gang dette med 7, -3500kcal ( for å gå ned halv kilo i uka,) del dette på 7 så ser du hvor mye du må ligge på hver dag. -Kalkuler det du kan spise ekstra i helga. F.eks hvis du skal ligge på 1800kcal i hverdagen, tar du 1800kcal x 7 = 18600kcal (for hele uken) - Ekstra kcal i helga, (f.eks 1000kca
×
×
 • Opprett ny...