Gå til innhold

(NOR)Christine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om (NOR)Christine

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

822 profilvisninger
 1. Jeg trenger ca 1900 kcal/dag for å vedlikeholde vekten. 1400 kcal/dag skulle da være nok
 2. Planen min er for det meste kondisjonstrening - jeg danser onsdag og fredag - og styrketrening to ganger i uken. Nå som skolen starter opp igjen må jeg planlegge treningsøktene etter hva jeg har tid til hver uke, altså har jeg ingen faste dager for dtyrketreningen. Ellers skal jeg tilbake til 1400 kcal.
 3. Ja! jeg har gått opp ytterligere 1,5 kilo, så jeg er klar som et egg. Jeg har samme målvekt, så 4,5 kilo ned skal jeg.
 4. Yoghurt naturell med eple, nektarin, vannmelon og jordbær Så ganske lekkert ut om jeg må si det selv. Godt var det også
 5. Det var kun et spørsmål. Jeg vil ikke ty til ekstreme dietter eller overtrening for å gå ned 3 kg på 3 uker. Jeg bare lurte på om det var mulig. VET Jo selv at det ikke er kiloene som er det viktigste, men centimeterne.
 6. Takk for realitetsorienteringen. Jeg vet jo dette på forhånd, men man blir lett opphengt i et tall på vekten. Målet er jo først og fremst å gå ned noen cm, ikke kg, men vekten er likevel blitt en indikator. Litt dårlig, men godt tilgjengelig.
 7. Takk jeg vet 45 kg høres lite ut, selv for meg, men min opprinnelige vekt, før rask vektoppgang den siste måneden, var 45, og jeg vil ha det tallet tilbake. Skal ikke gå mer ned enn det, da
 8. Jeg henger meg på Chrsyre, og jubler over helgeslutt, ny uke og nye muligheter (selv om jeg hater dette "ny uke - nye muligheter"-tøvet. Akkurat som vi starter med blanke ark hver uke). Jeg skal forøvrig treffe en venninne jeg ikke har sett på en evighet, så andre mandag i sommerferien blir bra (tilhører vel egentlig "dagens glade" i morgen, men men...).
 9. Er 3 kilos vektnedgang på 3 uker realistisk og ikke helsefarlig? Jeg kjenner at jeg kunne trengt de 45 kiloene til 24/7 da jeg skal til Italia, og sprade rundt i shorts og kjole. Edit: ingen fancy dietter er mulig for meg å følge. Det er ikke viljestyrken det står på, men jeg tror neppe venner og bekjente skjønner seg på viktigheten av å gå ned litt i vekt, og jeg vil derfor ikke gjøre det problematisk rundt middagsbordet.
 10. Flott at jeg får bli med Høyde: 153 cm Startvekt: 48 kg Målvekt: 45 kg Veiedager: mandag* *kan endres hvis dere ønsker at vi alle har samme dag, men det spiller vei i og for seg igjen rolle, gjør det vel?
 11. 1,53m Jeg vet...jeg vet...48kg er ikke mye, men jeg gikk opp relativt fort fra 45 kg, og det liker jeg ikke fordi det ikke er muskler.
 12. Kunne jeg blitt med? En måneds tid uten trening har satt sine spor. Er ikke overvektig, men litt slapp i fisken. Trenger nok en 3-5 kg vektnedgang. Jeg har startvekten 48kg, men er veldig lav, så 45 kg er perfekt for meg!
×
×
 • Opprett ny...