Aequitas Skrevet 29. mai 2013 Skrevet 29. mai 2013 Klarer aldri holde meg unna den tråden.... Stupid, stupid, stupid! Ser veeeeeldig fram til helga, for da skal jeg lage innbakte horn og eplekake. Mitt største problem skal være om jeg skal ha krem, is eller begge deler til kaka. Hihi.. .....ble sulten nå..... Siter
SlayerDad Skrevet 10. juni 2013 Skrevet 10. juni 2013 Lørdagens grillings. Bruker bålpanne, og foretrekker ved fremfor kull og kull fremfor briketter. Grillspyd: Piripiri-kylling, svinefilet med chipotle, entrecote med estragon. Og ja, det er lunsj i dag og i morgen også. kwebby, Dita, Therese og 7 andre 10 Siter
02-snapper Skrevet 13. juni 2013 Skrevet 13. juni 2013 tanken er god. Teorien er logisk; kombiner alt mulig som er godt, da må jo resultatet også bli bra. Resultatet; Bacon Sundae. "food pork" FitFish, Lloyd, SlayerDad og 3 andre 6 Siter
Aurelius Skrevet 13. juni 2013 Skrevet 13. juni 2013 tanken er god. Teorien er logisk; kombiner alt mulig som er godt, da må jo resultatet også bli bra. Resultatet; Bacon Sundae. "food pork" Oh lawd! Oppskrift? Kilde? Siter
Lisejenta Skrevet 14. juni 2013 Skrevet 14. juni 2013 [ATTACH]109559[/ATTACH] Hjemmelaget Thaikyllinggryte [ATTACH=full]109559[/ATTACH] oppskrift ?? Siter
Hugo2 Skrevet 14. juni 2013 Skrevet 14. juni 2013 Åhå, så godt ut:)) Min største/ukleste opplevele var pommes frittes blanda godt med boysenbæris... Jammey:cool: Siter
SlayerDad Skrevet 17. juni 2013 Skrevet 17. juni 2013 I forrige uke fikk jeg en "lur" idé, egentlig noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Nemlig å lage hambruger slik Heston Blumental gjør det. Dette involverer å skjære opp et stykke høyrygg (brukte ca 500 gr) og salte dette. La kjøttet hvile, før du skjærer opp omlag 500 gr høyrygg som så kverners med 3 mm plate. Deretter blandes dette med oppskåret mørbrad, ca 500 gr her også, som kvernes noe grovere. Når man kverner siste gang, gjøres dette på en fjøl/brett med folie, og kjøttstrimlene legges i samme retning. Når man er ferdig, rulles det hele sammen i en pølse og man venter. Og venter litt til før man skjærer kjøttet i passende skiver og slenger på grillen. Konas første kommentar var: "Dette kan du gjøre mer av." Kimae, Tamara, wingeer og 5 andre 8 Siter
Espenc Skrevet 17. juni 2013 Skrevet 17. juni 2013 De burgerne blir ikke akkurat så veldig møre av den metoden der :D Siter
SlayerDad Skrevet 17. juni 2013 Skrevet 17. juni 2013 De burgerne blir ikke akkurat så veldig møre av den metoden der :D Ikke i det hele tatt... hehehe. Tørre og jævlige blir de også.... Bjørnar Granhus 1 Siter
SlayerDad Skrevet 23. juni 2013 Skrevet 23. juni 2013 chipotle- og paprika-rub on dem ribz. vedfyrt grill. Groenhaug, Athene, CamillaO og 1 annen 4 Siter
kwebby Skrevet 24. juni 2013 Skrevet 24. juni 2013 Oooh! Så artig og fin tråd! Jeg som er så glad i å tøse matbildene mine rundt andre steder, får vel poste noen her også Først en del noenlunde "sunne greier" og blabla.. jon321, daek, Friskus21 og 10 andre 13 Siter
kwebby Skrevet 24. juni 2013 Skrevet 24. juni 2013 Og noen til... Og så...cheatmeals! Therese, jon321, Plingrii og 10 andre 13 Siter
kwebby Skrevet 24. juni 2013 Skrevet 24. juni 2013 Og bare noen få til... :shy: CamillaO, jon321, mumfii og 11 andre 14 Siter
Therese Skrevet 24. juni 2013 Skrevet 24. juni 2013 Ouh.mai.gåhd!! Ei som kan å spise - likes!!! kwebby 1 Siter
Gjest Jester Skrevet 24. juni 2013 Skrevet 24. juni 2013 chipotle- og paprika-rub on dem ribz. vedfyrt grill. [ATTACH=full]110499[/ATTACH] Da jeg så denne var min første reaksjon, YES YES YES! Siter
Gjest ??? Skrevet 24. juni 2013 Skrevet 24. juni 2013 Det er farlig å besøke denne delen av forumet på kvelden gett, merka plutselig at havregrynen jeg hadde som kveldsmat ikke gjorde meg mett i forhold til hvordan jeg plutselig fikk cravings for mat Siter
SlayerDad Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Da jeg så denne var min første reaksjon, YES YES YES! HAHAHAHAHAHAHAH (and yes, they were that damn good too). Snart ferie på denne karen, så da kan dere vente dere mer matporr fra bålpanna. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.