Jump to content

Reb77

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Reb77

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Reb77

  Tatoveringer

  Jeg elsker det, har en full sleeve, ovre halvdel av ryggen, nakken, håndledd og begge legger. Og jeg er ikke ferdig ennå
 2. Tights er ingen favoritt på vare seg jenter eller gutter. Blir for lite igjen til fantasien..
 3. Rent fysisk må det være rygg, armer og hender. Men måten han rører seg, står og går på er VELDIG viktig. Må være mann både i kropp og bevegelse.
 4. Og bli så stor at man ikke klarer og knyte sine egne sko, eller tørke seg selv i ræva?! Og i tilegg ha det som det store målet i livet?! Kan ikke helt skjønne den...
 5. Jeg fikk masse strekkmerker på beina når jeg gikk gravid med min sønn. Og alle trøstet med at de forsvinn eller blir svarkere med årene. Nå fyller gutten 14 og jeg ser fortsatt for jævelig ut.. Så nop.. de blir ikke borte, eller mindre synlige.
 6. Å! Den må jeg prøve, tusen takk.
 7. Jeg trenger mer protein, sliter med og få i meg nok ila dagen. Men jeg takkler ikke smaken av melk eller konsistensen av det. Brekker meg så fort jeg får det i munn, og lenge etterpå. Klarer ikke drikkeyoghurt heller. Finnes det shake som ikke har konsistensen av Oboy? Eller kan jeg blande det oppi noen annet for og bedre på konsistensen.
 8. Nå har jeg bikket 4 uker med PSMF og er 10.7kg letter. Må bare si at dette er det beste, letteste og mest effektive jeg har prøvd for og bli kvitt bilringen min. Jeg er helt klart solgt. Endelig har jeg funnet måten og få igjen kroppen min på.
 9. Jeg lager gryterett/suppe. Med tunfisk, tomater, hvitløk, chilly, løk, tomatpurre og buljong. evt Sjampinjong, minimais eller noe slikt hvis jeg føler for det. NAM!
×
×
 • Create New...