Eminator Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Har du ikke prøvd det?! Da har du noe å se frem til Får en deilig eksotisk smak på risen, og ikke bare kjedelig vanlig ris smak ( som forsåvidt er utrolig god også). "drueeeeliiing some moe" får teste ut Dovendyret 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-945874 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Freckles Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Cocosa til steking, kokosmelk til det meste, avokado... spesielt de to første, yum yum:love: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-945889 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anny92 Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Avokado, egg, laks, mandler, litt margarin innemellom, ost, fetaost, makrell i tomat. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-945924 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fjellsirkling Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Bruker smør og kokosfett til steking, smør på brødskive/knekkebrød, kaldpressede oljer til salat og annet (er opptatt av riktig omega-3-6-forhold i vegetabilske oljer). EDIT: Margarin skyr jeg av flere grunner. langaard 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946027 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Valan Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Palmeolje selters og fjellsirkling 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946285 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babo Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Til frokost, tran, mandler og kokosmelk. Lunsj kokosfett. Middag, smør, kokosfett eller feit fisk. Egg inngår i ein del måltider og der er det jo også litt fett. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946606 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fjellsirkling Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Andre kilder enn smør og oljer: Jeg er svært glad i peanøtt-, mandel-, hasselnøtt-, og andre nøttepålegg, som har godt med fett i seg. Kan begynne dagen med et par spiseskjeer mandelpålegg og en halv banan, før jeg stikker ut på en 1-2 times løpetur. Avocado er en favoritt. Brukes mye i smoothie, til guacemole, og rett i salater og lignende. Kokosmelk brukes også en del i enkle wok-retter og supper. Jeg bruker gjerne hampmel som proteinkilde i smoothies/shaker, og det har noe fett også, sunne fettsyrer. Ellers... ehm... majones? Jeg klarer meg ikke uten majones Yoghurt, rømme, fløte, osv. brukes mye til matlaging. Yoghurt gjerne også til mellommåltid. Er ikke opptatt av å spise mager yoghurt. Gresk yoghurt, rik på fett, er favoritt, sammen med litt chia-frø og nøtteblanding, godt sunt fett i sistnevnte matvarer også. Ellers... jeg skjærer ikke bort fett fra kjøtt, og jeg spiser mye fet fisk. Spiser mindre kylling og annet magert kjøtt, men generelt spiser jeg moderat med kjøtt, kun 1-2 dager i uken det er kjøttmiddag (bor med en vegetarianer, og har selv spist vegetarisk i perioder). Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946614 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fjellsirkling Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Og det går gjerne i sæterrømme og sætersmør Smaker jo så godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946618 Del på andre sider Flere delingsvalg…
martiparty Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Peanøttsmør og avokado <333 SterkBalanse 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 8. februar 2014 Del Skrevet 8. februar 2014 Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig. Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia. Katti bynne du å lage det? Gjerne med mager kesam istede førr smør. Jeg bruker avocado...og smør, og det er vel det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 9. februar 2014 Del Skrevet 9. februar 2014 Katti bynne du å lage det? Gjerne med mager kesam istede førr smør. Jeg bruker avocado...og smør, og det er vel det. Når begynner jeg å lage hva? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 9. februar 2014 Del Skrevet 9. februar 2014 Når begynner jeg å lage hva? Dessert med stevia vel, e jo bare a matter of time Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SamGold Skrevet 9. februar 2014 Del Skrevet 9. februar 2014 Jeg bruker ekstremt mye cashewnøtter i dietten min. Håper det er sunt! Ellers steker jeg i smør og bruker også kokosmelk i likhet med mange andre her. Gir en vidunderlig smak på mange retter som i utgangspunktet er kjedelige. Men et lite spørsmål. Andre som har hatt problem med kokosmelken de kjøper på Rema1000? Når jeg begynte å bruke kokosmelk for litt tilbake, var hele boksen en hard masse, noe som første gang fikk meg til å tro at den ikke var som den skulle. Så opplevde jeg å kjøpe bokser som var nesten helt flytende og luktet litt rart. Gikk ut i fra at de var skadet. Nå den siste tiden er halve boksen hard og resten er flytende. Hva er greien her? Jeg ønsker at ting blir som de var før (hele boksen en hard masse). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946647 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 9. februar 2014 Del Skrevet 9. februar 2014 Dessert med stevia vel, e jo bare a matter of time Nei,det kommer ikke til å skje:) Sentadilla og vesen 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946650 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 9. februar 2014 Del Skrevet 9. februar 2014 Nei,det kommer ikke til å skje:) Den dagen noen drar ut for å kose seg ekstra.........med sukrin....... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Natalie Skrevet 9. februar 2014 Del Skrevet 9. februar 2014 Vanligvis bruka eg olje til steiking (raps, oliven, solsikke ..), men når eg steike biff, må det vera med smør;) Ellers så går det i makrell, laks, ørret, avokado og nøtter:) Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-946829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
runforit123 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Jeg lager all mat med kokosolje, spiser masse nøtter og bruker mye rømme og kokosmelk i matlagingen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-947361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Tran, meierismør, rapsolje. Hva er så bra med kokosfett? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-947378 Del på andre sider Flere delingsvalg…
runforit123 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Tran, meierismør, rapsolje. Hva er så bra med kokosfett? http://www.noble-house.tk/html/NO/AMANPRANA/Tradisjonelle-fett-vegetabilsk-olje/Dr-Oz-anbefaler-okologisk-extra-virgin-kokosolje.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-947379 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Hva er cocosa? Er det kaldpresset extra virgin kokosolje som kjøpes på helsekost? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/2/#findComment-947381 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.