Gå til innhold

hvilken fettkilder bruker dere??


kamilla22

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig.

Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia.

De fleste vet jo at god mat blir bedre med ekstra fettm sukker og salt.

MEN - hørte også en gang en kjent kokk som sa at gode kokker kan lage nydelig mat av de tre komponentene, men en meisterkokk trenger ikke det ;) it takes a great chef to make brilliant food with brilliant content (brilliant in this context; healthy og fitness inspired)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...