Oddis Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Blanding av meierismør og olivenolje. Litt kjipt å steke med høy varme med olivenolje, men bruker jeg cocosa blir maten svidd og stekepanna ødelagt. Cocosa tåler høyere stekevarme my ass. Er ikke bare fordi du bruker høyere varme når du steker med cocosa? Smør blir jo nøttebrunt lenge før cocosa når rykepunktet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zeph Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Stort sett smør eller rapsolje. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
magerkesam Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Teflonpanne utan noko, evt kanskje litt vatn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tomt Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Stort sett smør eller rapsolje. Yeh, samme her. Mest rapsolje. Prøvde å steke uten noe i går, det gikk forsåvidt bra det også. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ninian Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Bruker kun Cocosa, fordi jeg ikke tåler smør. Det er kun smør, Cocosa, skikkelig palmeolje og dyrefett som egner seg til steking i min verden. Olivenolje, raps og noen nøtteoljer kan brukes kaldt. Sungrazer 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73510 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Det er kun smør, Cocosa, skikkelig palmeolje og dyrefett som egner seg til steking i min verden. Olivenolje, raps og noen nøtteoljer kan brukes kaldt. Hvorfor det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfen Skrevet 15. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 15. desember 2011 Jeg bruker FryLight, solsikkeolje. Hvor kjøper du denne ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73618 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Hvor kjøper du denne ? Kjøper den på Meny jeg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73621 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christoffer L. Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Er ikke bare fordi du bruker høyere varme når du steker med cocosa? Smør blir jo nøttebrunt lenge før cocosa når rykepunktet. Joda Oddis, det stemmer nok =p Men jeg trodde cocosa tålte en større stekevarme enn olivenolje Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Smør eller rapsolje, eller ikke noe. Smør er definitivt best Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73764 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Solsikkeolje syns jeg fungerer utmerket til steking av all mat! Aljo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73768 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Syns det er skremmende mye oljer ute og går (steker?) her. Flytende oljer tåler jo mindre varme. Kokosolje, palmeolje og meierismør tåler varme best, i tillegg til jordnøttolje. Palmeolje er jo diskutert hvorvidt den faktisk er bra eller ikke Olivenolje og delvis rapsolje tåler noe oppvarming, men ikke sterk varme Ekstra virgin olivenolje og kaldpresset rapsolje er ikke til steking. Bruk de raps- og olivenoljene som er laget for steking. Det er de oljene som ikke er merket med x-virgin eller er merket med at de er til steking. Solsikke, mais og soyaolje burde vi ikke bruke til steking siden oljens egenskaper forandrer seg ved temperaturutsetting. Ninian 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Syns det er skremmende mye oljer ute og går (steker?) her. Flytende oljer tåler jo mindre varme. Kokosolje, palmeolje og meierismør tåler varme best, i tillegg til jordnøttolje. Palmeolje er jo diskutert hvorvidt den faktisk er bra eller ikke Olivenolje og delvis rapsolje tåler noe oppvarming, men ikke sterk varme Ekstra virgin olivenolje og kaldpresset rapsolje er ikke til steking. Bruk de raps- og olivenoljene som er laget for steking. Det er de oljene som ikke er merket med x-virgin eller er merket med at de er til steking. Solsikke, mais og soyaolje burde vi ikke bruke til steking siden oljens egenskaper forandrer seg ved temperaturutsetting. Aldri hørt noe om at man ikke bør bruke solsikkeolje til steking. Har hvertfall fungert i vår familie i mange år Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73803 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Aldri hørt noe om at man ikke bør bruke solsikkeolje til steking. Har hvertfall fungert i vår familie i mange år Sitat American Journal of Clinical Nutrition Det ble konstatert at vanlige planteoljer som solsikkeolje blir betraktelig forringet under steking. Det dannes unaturlige forbindelser mellom fettsyrene som anses å være helseskadelige. Jo høyere temperatur under steking, og jo lenger man steker, desto flere skadelige stoffer. Enda verre blir det hvis man i tillegg varmer opp oljen flere ganger. Stoffene fordamper nemlig ikke, de forblir i oljen.Som forventet fant forskerne klare sammenhenger mellom høyt blodtrykk og overvekt, diabetes, kjønn og alder. Men etter å ha korrigert for disse faktorene, fant man også en betydelig sammenheng mellom mellom solsikkeolje og forekomst av høyt blodtrykk. Hos dem som brukte olivenolje til steking, fant man ingen slik sammenheng. Ninian 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-73834 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilo Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Teflonpanne med vann, evt ørlittegranne meierismør til egg for å få litt krønsj på dem. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-74046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Ingenting. Iblant vann faktisk, hehe... På teflonpanne. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-74072 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danny S Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 cocosa og noen ganger smør. har pleid å bruke solsikke olje. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-74172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
martinej Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Som regel ingenting, men om jeg bruker noe blir det rapsolje. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-74191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 cocosa og noen ganger smør. har pleid å bruke solsikke olje. Hvorfor sluttet du med solsikkeolje? Hørte du også at det var farlig? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-74194 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danny S Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 Hvorfor sluttet du med solsikkeolje? Hørte du også at det var farlig? hehe. ja siden sånn type olje med lite metta fett harskner når man steker på høy varme. Så bruker heller ikke rapsolje eller olivenolje. cocosolje har kun mettet fett. men er kun mellom-bindinger ellerno, så det er sunt ^^ Goldie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/2/#findComment-74271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.