Gå til innhold

Amalie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  434
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Amalie

 1. Jeg prøvde produktene til EQ for en stund siden. Kan ikke si at jeg er så flink til å ta ting daglig, og EQ-produktene står fint i hyllen sammen med samlingen av x antall omega3 og de multivitaminene som jeg kjøpte i 2006, som helt sikkert har gått ut på dato. Uansett så har jeg virkelig blitt glad i hudproduktene deres. En ansiktsrens, hudkrem og noen peeling-pads-greier bruker jeg flittig. Godt fornøyd Og ja, det river litt i sjelen at en eller annen EQ-diamantpresident-stjerne (eller det de kaller seg) får kjøre rundt i en ny provisjons-Porsche fordi jeg liker hudproduktene deres,
 2. Nice Ja jeg syns den har den diggeste smaken!! Og til bare 200 kr fra iherb er det ingenting å klage på. Jeg bestilte kun den i pakken da, og da skrev de på "workout supplement, for personal use only".. Gikk ihvertfall fint! Skal prøve meg en gang til i nærmeste framtid(y)
 3. Står at man skal begynne med 1 scoop. Full dose er vel 3, tror jeg.. Blander det med xtend for at det skal smake OK.
 4. Jeg har trøkket i meg Santa Maria-kanel, før jeg innså at dette da ikke var ekte... Gått over til Hindu, plutselig er kløen i halsen fra SM-kanelet borte... Og nå sier du meg det er noe enda bedre?? Dette skal bestilles!!
 5. Craze. Nå har jeg ikke lest bakpå, jeg bare tar litt fra egen feeling... Vet ikke om dette sier dere så mye MEN MEN: Koffein: Må ha mer koffein i seg enn noen andre jeg har prøvd (slår Amped, Neurocore, Jack osv. Føles som en Anabolic Beast, kanskje en smule sterkere). Krasjer helt sinnsykt etter Craze.. Aldri vært så død før, samt aldri vært så "høy" før heller.. Kjenner jeg blir litt uvel også, lignende kvalm. Beta alanine/Kreatin: Økte med en rep eller to på Craze-økten. Øvelser jeg har stått stille i. Skal nevnes at jeg på diett, og har ikke økt i løpet av diett-perioden før nå..
 6. Proteinpulver med sjokoladesmak.. En halv scoop, to store ss med sukrinmelis, og liiiittegranne salt. Blander om til en meeeget søt røre, og topper med litt kanel. Eller: tre eggehviter. Pisker de, og tilsetter litt konditorfarge og masse sukrin og litt sukrinmelis. Lager marengs, og sitter de inn i ovnen. Disse ble litt brente men: [ATTACH]53686[/ATTACH] - Har også alltid funlight-is i fryseren. Peach-smak, naaam... - Tyggis, den med fruktsmak fra Extra (lys grønn og gul) er den søteste favoritten! - Pepsi Max. Alltid forberedt på diett
 7. Protein Delite i sjokoladesmak. Jenteprotein ftw
 8. Drit i grape og fruit punch... Bestill blue rasperry fra iherb eller noe.... Deeeen er god den!!!!!! Krasjer en del etter Neurocore ja, men det gjør man jo med nesten pwo's pga koffeinen uansett så.. edit: det er btw ikke den "norske", og den går uten stress gjennom tollen..
 9. Pjuh, såpass ja. Farmors gamle triks har lurt meg i alle år altså
 10. Jeg smører meg inn med saltvann.. Vann + salt i en flaske + shake shake = helle over seg. Saltet irriterer huden, og brunfarge er jo egentlig en beskyttelse fordi huden blir irritert, så dvs du blir brunere. Hehe! Anbefales ikke for de sarte i huden :cool:
 11. Sats LHG eller Vektertorget. En del byggere på SATS nå faktisk, og absolutt alt du trenger. Hvis du har planer om å stille er det nok ikke noe sted i Bergen der du finner en skikkelig klubb dessverre. Energi Laksevåg blir også veldig veldig bra tror jeg. Har ikke vært der enda, men skal ta meg turen. Han ene som driver det er utrolig dyktig... Han hjelper deg hvis det trengs Masse utstyr fra Panatta <3 Og det er gull verdt! Slår dritten ut av alt annet anytime, spør du meg. Ingen gruppetimer eller noe sånt, og veldig billig.
 12. Alternativ B. Aldri mer spise kjøtt, eller aldri mer spise noe med sukker i?
 13. Er mange rare spørsmål iblant. For å komme opp til undertøysavdelingen der jeg står, kan du ta rulletrappen eller den gode gamle gå-trappen. En kunde står oppe hos meg og har nettopp handlet ferdig. Går bort til trappen, og ser bort på meg: Kunde: Du, går denne trappen her nedover eller? Jeg: Eeeeh ja, det er en helt vanlig trapp! Kunde: Åja, ok. *Begynner å gå ned trappen* Denier er en vekten av en strømpebukse (feks 20 denier pr tusende meter stoff) En kunde: Du, hvor mange denim er denne her?? Jeg: Denim? Åh, denier ja. Kunden: Nei denim. Jeg: denim er jeans, men du mener no
 14. Den nye sublime moussen fra loreal .. Billig og bra (159 kr), fåes på Cubus. Gir litt farge mens du smører den på, så lett å se at man har dekket alle steder. Behagelig lukt og veldig drøy i bruk ;-)
 15. Hm må være trist å ikke føle seg sexy noengang på trening da?? Jeg er kanskje litt rar, men hvis jeg føler at jeg ser bra ut så trener jeg bra og da snakker jeg ikke om ansiktsuttrykk eller grimaser; for det MÅ jo til... Men litt stramme tights osv hehe.. men jeg skriver under på enarms hantelroing; ut med stumpen!!!!
 16. For mye lats, går det an ? Men skjønner poenget. Genser til dress er flott da.
 17. Beintrening og kjærlighet på pinne!!!!

 18. Mhm. I fare for å høres ut som en skikkelig douche; det blir rett og slett for feminint...
 19. Haha ! Men da må det være noen sinnsyke greier for at det skal bli godkjent Syns det skal mye til for å klare en utringning når man er gutt altså..myyye..
 20. Kommer veldig an på ... Flott å se på er det hvertfall, men kanskje litt try-hard, hvis man ikke har en jobb eller noe som matcher det..
 21. Hvorfor i all verden skulle du ikke kunne klare det; alt er mulig !!!!! tren hardt og finn deg en klubb så fort du kan.. Chins er fjernet, så det er bare og dipse og ro i vei.. Og når du har så mye iver og motivasjon er det bare å kjøre på. Lykke til, skal følge loggen din
 22. Jeg syns egentlig ikke den var god.. Vil du ha den kan du få den hehe!
 23. Amalie

  drop in i Oslo

  På 24 er det 399,- (men forrige gang jeg var der fikk jeg beskjed om at jenter fikk det billigere, for de ville ha flere jenter inn på gymmet..), på Haralds er det vel 499 eller 449 (husker ikke helt), og på World er det 569 (tror jeg??), og billigere hvis du er student. (Nesten) full kontroll Edit: Og nøkkelkortmedlemmer på 24 mener jeg er samme prisen, forresten!
 24. Amalie

  drop in i Oslo

  Da kan du jo traske rett til 24 fitness (som vel ligger nærmest), World Gym eller Haralds gym. Tror 24 fitness blir det billigste, med masse unge byggefolk. Du må neste ta deg en tur innom alle og se! Jimu ligger ikke langt unna, og er ett døgnåpent treningssenter. Ikke så veldig mye byggefolk, da... Også har du SATS rett ved Oslo S. Men det er vel i samme bane som Elixia.
×
×
 • Opprett ny...