Gå til innhold

Tomt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 315
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tomt

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 24. okt. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har tatt en pause fra å spille WoW fra før jul nå da, men har spilt siden slutten av vanilla. Raida en del i TBC og WotLK, og joina ett mer hardcore guild i Cata, men da begynte interessen å dale etter hvert. Hadde 9 chars på 85.. Nå har jeg 1 lvl 90. Kommer nok til å starte opp igjen, men ble så giddalaus før jul at jeg må få tilbake spillelysta først
 2. Om du gir beskjed tror jeg nok ikke det er noe problem for deg å få et kjøttfritt alternativ. Jeg har vært på et julebord der de fiksa det lett som bare det. Sånn er det nok de aller fleste plasser. Bare du spør, så ordnes det! Til juleaften lager jeg nøttestek. Det er kjempegodt, og så forsyner jeg meg av det samme tilbehøret som de andre. Anbefales virkelig.
 3. Hvordan er rutinene rundt sovetid? Sitter du og taster/glor på skjermer av forskjellige slag fram til leggetid, spiser du rett før du sovner, hva spiser du til ditt siste måltid? Drikker du mye koffein? Når trener du på døgnet? Hva tenker du når du legger deg? Blir du nervøs pga du tror du ikke får til å sove? Det er mange tips å gi, men for å slippe å ramse opp hele internett så hadde det vært greit med mer info
 4. Tomt

  Dagens Glade

  Fått meg vaffeljern. Nå skal jeg spise vaffler hele dagen. Noen som har gode oppskrifter? Både usunne og sunne
 5. Tror jeg kjøpte min Sriracha på Europris:p
 6. Tomt

  Dagens Glade

  Mamma og stefaren min var på besøk i dag. Og de betalte hele handlekurva på butikken for meg. Og spanderte lunsj ute.
 7. Tomt

  Dagens Glade

  Fikk jobben :cool:
 8. Tomt

  Dagens Glade

  Jobbintervjuet gikk greit! Intervjueren sa han var imponert, så nå krysser jeg fingrene for resultatet som jeg får vite i morgen.
 9. Det var mye lengre enn jeg noen gang har opplevd. Nå har jeg bare bestilt 3 ganger, men alle de gangene har det kommet etter rett over ei uke. Hva bestilte du? Noe som kan bli stoppa i toll?
 10. Tomt

  Dagens negative

  Syk, mista stemmen og er jævlig. Så klart får jeg det første jobbintervjuet på alt for lenge i morgen. Drit. Håper jeg får til å si noe som helst under intervjuet, og ikke bare skremme de bort med en stemme som rivaliserer The Grudge-kjærringa.
 11. Funker igjen nå. Men jeg dro til og med fram internet explorer for å sjekke, fikk feilmeldingen hver gang jeg prøvde . Testa også på en annen data. Var ikke mer enn rundt 10 minutter da, sært.
 12. Ops! Siden du leter etter er ikke her. Prøv gjerne søkefunksjonen eller sjekk ut resten av innholdet på siden. Hvor har du gjemt av forsiden Espen Espelund ?
×
×
 • Opprett ny...