Jump to content

Tomt

Members
 • Content Count

  1315
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tomt

 1. Har tatt en pause fra å spille WoW fra før jul nå da, men har spilt siden slutten av vanilla. Raida en del i TBC og WotLK, og joina ett mer hardcore guild i Cata, men da begynte interessen å dale etter hvert. Hadde 9 chars på 85.. Nå har jeg 1 lvl 90. Kommer nok til å starte opp igjen, men ble så giddalaus før jul at jeg må få tilbake spillelysta først
 2. Om du gir beskjed tror jeg nok ikke det er noe problem for deg å få et kjøttfritt alternativ. Jeg har vært på et julebord der de fiksa det lett som bare det. Sånn er det nok de aller fleste plasser. Bare du spør, så ordnes det! Til juleaften lager jeg nøttestek. Det er kjempegodt, og så forsyner jeg meg av det samme tilbehøret som de andre. Anbefales virkelig.
 3. Hvordan er rutinene rundt sovetid? Sitter du og taster/glor på skjermer av forskjellige slag fram til leggetid, spiser du rett før du sovner, hva spiser du til ditt siste måltid? Drikker du mye koffein? Når trener du på døgnet? Hva tenker du når du legger deg? Blir du nervøs pga du tror du ikke får til å sove? Det er mange tips å gi, men for å slippe å ramse opp hele internett så hadde det vært greit med mer info
 4. Tomt

  Dagens Glade

  Fått meg vaffeljern. Nå skal jeg spise vaffler hele dagen. Noen som har gode oppskrifter? Både usunne og sunne
 5. Tror jeg kjøpte min Sriracha på Europris:p
 6. Tomt

  Dagens Glade

  Mamma og stefaren min var på besøk i dag. Og de betalte hele handlekurva på butikken for meg. Og spanderte lunsj ute.
 7. Tomt

  Dagens Glade

  Fikk jobben :cool:
 8. Tomt

  Dagens Glade

  Jobbintervjuet gikk greit! Intervjueren sa han var imponert, så nå krysser jeg fingrene for resultatet som jeg får vite i morgen.
 9. Det var mye lengre enn jeg noen gang har opplevd. Nå har jeg bare bestilt 3 ganger, men alle de gangene har det kommet etter rett over ei uke. Hva bestilte du? Noe som kan bli stoppa i toll?
 10. Tomt

  Dagens negative

  Syk, mista stemmen og er jævlig. Så klart får jeg det første jobbintervjuet på alt for lenge i morgen. Drit. Håper jeg får til å si noe som helst under intervjuet, og ikke bare skremme de bort med en stemme som rivaliserer The Grudge-kjærringa.
 11. Funker igjen nå. Men jeg dro til og med fram internet explorer for å sjekke, fikk feilmeldingen hver gang jeg prøvde . Testa også på en annen data. Var ikke mer enn rundt 10 minutter da, sært.
 12. Ops! Siden du leter etter er ikke her. Prøv gjerne søkefunksjonen eller sjekk ut resten av innholdet på siden. Hvor har du gjemt av forsiden Espen Espelund ?
 13. Tomt

  Dagens negative

  Uff. Håper det går bra med han, og deg. *klem*
 14. Tomt

  Trene med briller

  Jeg trener innimellom med brillene mine, men jeg er redd for at jeg kommer til å miste noe i trynet og knuse de, samt at det er mer behagelig med linsene på.
 15. Indisk kikertgryte (mer kjent som Chana masala) med Quiona til
 16. Kom gjerne med en oversikt over hva du spiser, og i hvilke mengder, så blir det lettere å hjelpe deg! Samt høyde, og vekt:) Jente/gutt? Bra jobba med 4kg så langt, da!
 17. Endra tilbake for nå, ser det ut som. Fra en annen tråd:
 18. +1! Etter hvert skal jeg også ha en flott helårskropp!
 19. Doctor Who Firefly Numb3rs Angel House Bones Castle True Blood Game of Thrones The Big Bang Theory The Walking Dead Noen av de jeg liker i hvert fall
 20. @ foran nicket. Tuba = @ Tuba
 21. Jeg vet, men nå spurte hun ikke hva 1 kg var så Det er jo en del tall bak 0,45 også men det er lite praktisk
×
×
 • Create New...