Gå til innhold

Amalie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  434
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Amalie

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 05. juni 1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://amalieespedal.com

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg prøvde produktene til EQ for en stund siden. Kan ikke si at jeg er så flink til å ta ting daglig, og EQ-produktene står fint i hyllen sammen med samlingen av x antall omega3 og de multivitaminene som jeg kjøpte i 2006, som helt sikkert har gått ut på dato. Uansett så har jeg virkelig blitt glad i hudproduktene deres. En ansiktsrens, hudkrem og noen peeling-pads-greier bruker jeg flittig. Godt fornøyd Og ja, det river litt i sjelen at en eller annen EQ-diamantpresident-stjerne (eller det de kaller seg) får kjøre rundt i en ny provisjons-Porsche fordi jeg liker hudproduktene deres,
 2. Nice Ja jeg syns den har den diggeste smaken!! Og til bare 200 kr fra iherb er det ingenting å klage på. Jeg bestilte kun den i pakken da, og da skrev de på "workout supplement, for personal use only".. Gikk ihvertfall fint! Skal prøve meg en gang til i nærmeste framtid(y)
 3. Står at man skal begynne med 1 scoop. Full dose er vel 3, tror jeg.. Blander det med xtend for at det skal smake OK.
 4. Jeg har trøkket i meg Santa Maria-kanel, før jeg innså at dette da ikke var ekte... Gått over til Hindu, plutselig er kløen i halsen fra SM-kanelet borte... Og nå sier du meg det er noe enda bedre?? Dette skal bestilles!!
 5. Craze. Nå har jeg ikke lest bakpå, jeg bare tar litt fra egen feeling... Vet ikke om dette sier dere så mye MEN MEN: Koffein: Må ha mer koffein i seg enn noen andre jeg har prøvd (slår Amped, Neurocore, Jack osv. Føles som en Anabolic Beast, kanskje en smule sterkere). Krasjer helt sinnsykt etter Craze.. Aldri vært så død før, samt aldri vært så "høy" før heller.. Kjenner jeg blir litt uvel også, lignende kvalm. Beta alanine/Kreatin: Økte med en rep eller to på Craze-økten. Øvelser jeg har stått stille i. Skal nevnes at jeg på diett, og har ikke økt i løpet av diett-perioden før nå..
 6. Proteinpulver med sjokoladesmak.. En halv scoop, to store ss med sukrinmelis, og liiiittegranne salt. Blander om til en meeeget søt røre, og topper med litt kanel. Eller: tre eggehviter. Pisker de, og tilsetter litt konditorfarge og masse sukrin og litt sukrinmelis. Lager marengs, og sitter de inn i ovnen. Disse ble litt brente men: [ATTACH]53686[/ATTACH] - Har også alltid funlight-is i fryseren. Peach-smak, naaam... - Tyggis, den med fruktsmak fra Extra (lys grønn og gul) er den søteste favoritten! - Pepsi Max. Alltid forberedt på diett
 7. Protein Delite i sjokoladesmak. Jenteprotein ftw
 8. Drit i grape og fruit punch... Bestill blue rasperry fra iherb eller noe.... Deeeen er god den!!!!!! Krasjer en del etter Neurocore ja, men det gjør man jo med nesten pwo's pga koffeinen uansett så.. edit: det er btw ikke den "norske", og den går uten stress gjennom tollen..
 9. Pjuh, såpass ja. Farmors gamle triks har lurt meg i alle år altså
 10. Jeg smører meg inn med saltvann.. Vann + salt i en flaske + shake shake = helle over seg. Saltet irriterer huden, og brunfarge er jo egentlig en beskyttelse fordi huden blir irritert, så dvs du blir brunere. Hehe! Anbefales ikke for de sarte i huden :cool:
 11. Hei Amalie :) Ante ikke at du hadde profil her :)

  1. Vis tidligere kommentarer  1 andre
  2. Sussi90

   Sussi90

   Så bra :) Må følge med på loggen din vettu ;)

  3. Amalie

   Amalie

   ja det er ikke så mye i liv i den for tiden da men :D gøy at du har begynt å logge her da!

  4. Sussi90

   Sussi90

   Ja, har netopp begynt med det da. Men er kjekt å logge og gjerne få tips og slik ;) Gleder meg til resultatene!

 12. Du, trener du på World Gym Akersgata?:)

  1. Vis tidligere kommentarer  3 andre
  2. olavf

   olavf

   Olav, ny på fb og akkurat begynt å trene etter to år uten trening :) will do!

  3. Amalie

   Amalie

   Da har du jo kommet på rett plass. Lykke til med treningen!

  4. olavf

   olavf

   Ikke sant:) Takk det samme du!

 13. Sats LHG eller Vektertorget. En del byggere på SATS nå faktisk, og absolutt alt du trenger. Hvis du har planer om å stille er det nok ikke noe sted i Bergen der du finner en skikkelig klubb dessverre. Energi Laksevåg blir også veldig veldig bra tror jeg. Har ikke vært der enda, men skal ta meg turen. Han ene som driver det er utrolig dyktig... Han hjelper deg hvis det trengs Masse utstyr fra Panatta <3 Og det er gull verdt! Slår dritten ut av alt annet anytime, spør du meg. Ingen gruppetimer eller noe sånt, og veldig billig.
 14. Alternativ B. Aldri mer spise kjøtt, eller aldri mer spise noe med sukker i?
 15. Er mange rare spørsmål iblant. For å komme opp til undertøysavdelingen der jeg står, kan du ta rulletrappen eller den gode gamle gå-trappen. En kunde står oppe hos meg og har nettopp handlet ferdig. Går bort til trappen, og ser bort på meg: Kunde: Du, går denne trappen her nedover eller? Jeg: Eeeeh ja, det er en helt vanlig trapp! Kunde: Åja, ok. *Begynner å gå ned trappen* Denier er en vekten av en strømpebukse (feks 20 denier pr tusende meter stoff) En kunde: Du, hvor mange denim er denne her?? Jeg: Denim? Åh, denier ja. Kunden: Nei denim. Jeg: denim er jeans, men du mener no
×
×
 • Opprett ny...