Jump to content
Marita

Jenter! Hva slags truser trener dere i? (Ja, seriøst. :p )

Recommended Posts

Jeg har et problem - jeg klarer ikke å finne den perfekte trusa å trene i! Og da tenker jeg både passform - og at bomull bli jo så vått!! :wub:

Har prøvd disse Pierre Robert sine treningstruser/hipstere, men de er jo så tjukke og varme, også ruller de seg opp helt nederst i kanten så man går rundt med klumper under caprien når man bruker det.. som jo ser supersmart ut der man prøver hardt å være DEN dama. Alle andre truser (av bomull) sitter ikke på plass, rett og slett, og jeg blir altså gående og irritere meg.. Og det er det samme om de er hakket for store, eller hakket for små.

Allerhelst vil jeg ha noe hipster-aktig, som IKKE er bomull, som sitter den den SKAL, selv når jeg tar dype knebøy eller ruller rundt på gulvet i mine dårlige forsøk på grasiøs uttøyning - og som ikke gjør at jeg får dobbeltrumpe (tenk i samme retning som for trang bh gir dobbeltpupper..).

Såh.. anyone? Noen som kan hjelpe meg så livet mitt blir litt lettere? :oops:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Jeg trener også kun i string :thumbsup: Jeg har ikke hatt noe problemer når jeg trener styrke, utenom at stringen av og til kryper litt vel langt oppi rumpa på noen beinøvelser... Når jeg løper derimot, så gnager trusekanten veldig langs bikinlinjen. Vurderer å løpe uten truse faktisk :p

Har du sett på sportsbutikker? Kari Traa har vertfall hipstere i veldig godt stoff, men jeg vet ikke hvordan de er mtp på passform.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Oiii, her må man prøve string skjønner jeg! :D

Skal sjekke ut Kari Traa også.. (og skal kjøpe hvis jeg er så heldig å finne NOE fra henne som er under 700,- :confused: )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bruker pierre robert sine, Veldig greit! Sklir ikke opp på meg!

Men kan ikke bruke det under tights (trusekant :eek: ) Så da blir det string!

Trusekant er :eek:... Ser mange av de på treninga som har tights og TRUSE.....

Flott rygg BTW :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

String ftw. Hvis du synes det er ubehagelig kan du jo prøve sloggi sine, de har noen som er helt uten kant, og er litt brede i stedet for å bare være en tynn "tråd". Haha.. dette husker jeg vi snakket MASSE om på barneskolen ass. Lenge siden jeg har diskutert hvilken string som er best.. uansett: sloggi har også noen greie hipstere som heller ikke er kant som alternativ. De sklir nok sikkert litt opp da, vet ikke helt fordi jeg har ikke prøvd. Men har gått med dem til vanlig bruk og da er de veldig behagelige.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her går det også i string da jeg aldri har funnet noen hipstere som er gode å ha på. Synes de kryper mer faktisk! Liker godt change sine string i bomull:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...