Gå til innhold

wheysted

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 585
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om wheysted

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 27. nov. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Cool! Alltid moro å følge med litt =)
 2. Er det gøy da? Kjenner vi noen som stiller? Det som har vært gøy tidligere år er jo det fantastiske bildegalleriet fitnessbloggen pleide å publisere! Skulle ønske det var noe sånt i år.
 3. "Bananer er de tykkes frukt" sier jungelordet. Personlig unner jeg meg litt banan i blant. Det smaker jo vanvittig godt! Men jeg kan ikke ha det hjemme for da blir plutselig alle banene spist opp med en gang. Og så står man der...
 4. Dette må jo være sarkasme.. hehe.. helt fantastisk.
 5. Siden du går opp i vekt ligger du på et overskudd totalt sett. Kalorikalkulatorer kan bare gi estimater.
 6. Det er bra Å fungere best mulig når jeg blir gammel er en stor motivasjon (til å trene) for min del.
 7. Det er bare tåpelig.. og sløsing av eggeplommer :/ (med mindre fitnessutøveren har en bedre halvdel som vet å bruke dem)
 8. Interessant å lese, men for meg hadde det vært mer interessant om de hadde fått tak i et betydelig større sample enn bare én diett. Dette er nok lettere sagt enn gjort. Men det kan jo være et varsko for foreldre som har 17-åringer som plutselig skal stille i bikinifitness Det er vel ingen her inne som blir overrasket over at en fitnessdiett kan være usunn.
 9. Rekker du det? Hvor lang tid får du på deg?
 10. Først en porsjon kikerter og så en porsjon mager kesam. #Fitness
 11. Jeg ville kanskje droppet hele matprosjektet og bare kjørt en liten fastedag, eventuelt bare ta med noen proteinbarer og spise det. En mindre ting å tenke på.
 12. Jeg synes ikke noe om det. I yoga derimot er det helt greit. Er nok veldig kontekstuelt og ikke alltid så logisk hva vi synes er ok eller ikke.
 13. Til tider har jeg det akkurat som deg Ojive. Da sovner jeg på skolen i hytt og pine (helt ufrivillig) og hvis jeg prøver å se på tv midt på dagen eller noe så sovner jeg da også. Føler meg helt zombie rett og slett. Selv om jeg sover noen lunde ok osv.. Det har vært bedre i det siste uten at jeg kan svare på hva eller om jeg i det hele tatt har gjort noe annerledes.
 14. Ja, jeg sier ikke at det ikke går, men at der er verdt å tenke på disse tingene og ikke bare det rent praktiske. Finn ut hvor mange PT-timer du må selge i måneden for å overleve, og vurder hvor realistisk det er.
 15. Før du starter ville jeg tenkt litt over hvor stort marked det er for PT-tjenester hos deg. Hvorfor har ikke gymmet råd til å ha en egen PT? mest sannsynlig fordi forventet inntekt på PT-tjenester er lavere enn lønnen til PT. Du kan jo spørre deg selv om du er enig i deres vurdering, og om du er villig til å ta den risikoen selv.
×
×
 • Opprett ny...