Gå til innhold

Tineh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  321
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Heisann noen som vet et sted jeg kan få ta i 6-pack bag i oslo i helgen;)? Takker på forhånd
 2. Heisann Til dere som jobber fulltid som pt , hvordan begynte dere å bygge opp kundebasen deres ? Går it i fra at de fleste starter fra bunn og gøy å høre på hvordan andre har bygget sin:) Skal begynne som pt nå i høst og største ønske er å jobbe 110% som det !
 3. www.tineheimdal.blogg.no !

 4. Tineh

  Dagens Glade

  Våknet opp med skikkelig koselig morgen melding på mobilen <3
 5. Tror du skal høre på disse over. Noka dietten er ikke noe å kjøre om du er glad i musklene dine. Prøv heller psmf eller ligende hvor du får i deg rikelig med protein ( holder på musklene) og du kan gå ned i fettprosent. Ting tar tid i know men det suger å miste muskler!
 6. Oroboros: Må jo si at det er bedre for enkelte mennesker har en så lett oppfattning at hvis noe ikke er bra da gjør man det ikke. Derfor er det greit å poengtere at det er bedre enn å ligge i sofaen. T-bone_84: det blir TOTALT FEIL(!!) å si alle bulidere mener slik! Det er undersøkelser som har blitt gjort skikkelig og grundig. Tror du skal lese litt og lære litt før du sier det der! og du kan heller ikke si "Tror nok de fleste som kjører BP, kjører det som et alternativ til alle kardioøktene de tar", det er ikke så mange som har så stor peiling, så de drar ned på treningen og tar seg e
 7. Det kan godt hende også . Jeg er hvertfall i mot bp av flere grunner og synes at de som er "lurt" av dette konseptet bør lese på undersøkelser som er gjort. Men for gudskyld det er bedre enn å ligge på sofaen!
 8. for muskeløkning er det bare bullshit. Det er så mange reps at det vil heller bli utholdenhets trening,.
 9. Ville nok kjørt med manualer/frivekter så lenge du ikke har en plage/skade som gjør at du må avlaste noen muskler. Du vil trene mye mer stabilitet (som det nevnes over) og jeg vil si at du får mer ut av treningen.
 10. jeg går inn på stangen med kryssgrep så jeg får den skikkelig inntil kroppen. så slipper jeg greper strekker ut armene og lar stangen ligge på skuldrene mens jeg tar frontbøy. Da holder brystet seg oppe og jeg kan ikke jukse med å holde stangen eller ligende. Funker fett altså! og som bonus ser mye kulere ut på trening!
 11. Klar for enda en uke med tyngre vekter og masse trening!

 12. når du er svakere på ene siden kan du fikse dette ved å kjøre med vektene som den svare siden klarer. Så kjører du heller med litt mindre på den siden du er sterk på. Da vil den andre siden trenes opp til å bli like sterk som den sterkesiden( som blir satt på vent med vedlikeholdstrening).
×
×
 • Opprett ny...