Gå til innhold

Birgit Sorteberg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  771
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Birgit Sorteberg

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 21. aug. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her var du jo :)

  1. Birgit Sorteberg

   Birgit Sorteberg

   Det var jeg vettu! Måtte begynne å være litt aktiv her igjen ;)

 2. Nei, men nå har jeg flytta fra Oslo, så blir poenget med salget borte
 3. På grunn av flytting selger jeg min kjære tanita fitnessvekt, som har fulgt meg i tykt og tynt! Ble kjøpt i 2010 for ca 1000kr, selges for 300kr Vekten måler vekt (selvfølgelig), fett% og muskelmasse. Du kan også lage en egen profil med alder, kjønn og aktivitetsnivå som er med å regner ut hvilemetabolismen. Disse tallene er selvfølgelig ikke 100% riktig, men kan gi en pekepinn på utviklinga. Selges kun til personer i Oslo.
 4. Deltid i Oslo: VI GIR DEG KOMPETANSEN DU TRENGER FOR JOBB I TRENINGSBRANSJEN!
 5. "AE har bestemt seg for å ta inn flere studenter PT Florida V13. Så vi har nå lagt til 25 ekstra plasser. 10 av disse er allerede tatt. Så da er det 15 igjen" Blir plutselig ganske mange på tur da
 6. Det skjønner jeg veldig godt, så du får legge det frem på den måten at det er "faen meg triste greier", så burde legen komme med konkrete alternativer(mener nå jeg ) Lykke til!
 7. Jeg er ikke rette personen til å svare på dette, men tolker det som at blodtrykkøkning og trykket som kommer ved vektløfting er årsaken til at det er en mulighet for at brokk kan komme tilbake. Er nok absolutt noe du må ta opp med legen, men trening uten de tyngste vektene kan være en muliget?
 8. Syns jeg absolutt er en god idé Dette er vissnok et gym vi får tilgang til: Fitness & Training at RDV Athletic Club | MVP Sports Clubs (30´000kvm med treningssenter, er ikke det til å glise av så veit ikke jeg )
 9. Vi som reiser på våren drar 19.februar og kommer tilbake 23. mai (om jeg husker riktig), så ca 3 mnd
 10. Jeg hadde Michael en periode, følte ikke jeg fikk noe særlig ut av samarbeidet. Dette er selvfølgelig avhengig av begge parter, men enden på visa var at jeg ikke følte jeg fikk det jeg betalte for. Som person er han helt konge, men opplevde flere episoder hvor han fokuserte på mobilen/kaffen i stedet for meg. Med andre ord må du finne en PT hvor samarbeidet fungerer begge veier!
 11. Det blir kjempebra, jobber allerede med brunfargen :whistling:
×
×
 • Opprett ny...