Gå til innhold

Cile

Medlemmer
 • Innholdsteller

  310
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Cile

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det kan kjennes sånn ut ja, og ned til lillefingeren. Ingen spesifikk bevegelse jeg gjør. Bare kjenner at dersom jeg strekker armen helt ut så er det noe rart, spesielt i den ene albuen. Om natten sover jeg med bøyde armer, så når jeg våkner kjennes albuene stive ut.
 2. Takk for tips. Kom gjerne med flere. Neei, vil ikke si at det stråler akkurat.
 3. Noen som har tips for å bli kvitt golfalbue? Jeg tror hvertfall det er det jeg holder på å få. Var hos fysio med ryggen for noen måneder siden og da var det begynt å gjøre litt vondt i albuene. Så sa i fra om dette til fysioen og hun mente det mest sannsynlig var golfalbue. Hun tapet den ene (det var den som var verst da) og vi satset på at det gikk over. Men nå har det blitt verre. Jeg får problemene av å sitte fremfor PCen 8 timer om dagen på jobb. Har et dustete skrivebord som gjør at jeg må støtte albuene på bordet. Det er på utsiden av armen, men like på innsiden av albuekulen ell
 4. Takk for svar! Da får vi satse på at beina kommer seg etterhvert. Får vel prøve meg på intervaller selv hvor grusomt det er. Rolige gåturer er jeg veldig dyktig i!
 5. Har nettopp startet med x-size etter en liten treningspause. Trente det på vinterstid i fjor og spilte da håndball samtidig, men håndballen har jeg sluttet med nå. Har konsentrert meg mest om styrke siden i fjor sommer, med litt pauser inni mellom. Problemet er bare at jeg spiser like mye som da jeg trente håndball, og har derfor gått noen kilo opp i vekt. Er glad i god mat og vil derfor prøve å trene cardio sammen med styrken i stedet for å ligge i kcal-underskudd. Et annet problem er at jeg får så sure, tunge bein av styrketreningen. Er heller ikke glad i løpe på mølle og har planer om gå li
 6. Gå til en fotterapaut og få tilpasset såler.
 7. Et kjapt google-søk gir resultatet kaker med dop i... Om det var det du mente, så tror jeg jeg står over den altså.
 8. Det er ikke hver fredag det er. Er spesielt hvis han ene kollegaen min er her så vil han ha. Så da blir det litt tilfeldig hvem som stikker og kjøper ferdigkake. Jeg så egentlig for meg å kjøpe inn masse frukt som jeg kuttet opp, hadde over litt vaniljekesam og kanskje noe hakket 70 % sjokolade. Er ikke så mange hjelpemidler på spiserommet, men jeg kunne vel fått det til om jeg hadde hatt litt bedre tid.
 9. Da er det ikke min tur, men det ble nok litt knapp tid ja.
 10. Har fått i oppdrag å handle inn fredagskake på jobben innen 1 time.... Noen tips til litt sunne alternativer? Hadde vært litt morsomt å gitt de noe de ikke helt hadde forventet. Vi er ca 7 stk.
 11. Cile

  Dagens Glade

  FREEEDAG! Og styrketrening etter jobb!
 12. Flink du er. Han som vanligvis kjøper inn kake har ikke vært her på noen uker så da er det heldigvis ingen andre som gidder å gjøre det.
×
×
 • Opprett ny...