Gå til innhold

Solveig

Medlemmer
 • Innholdsteller

  423
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. synes ikke den var spesielt god. Blander man den godt ut, smaker den noen ganger greit. Men det sier seg selv, kalorifri sjokolade smaker ikke vanlig sjokolade!
 2. Spiser meg ihjel på Chocolite Protein Bars, Cashew Caramel. Seksten barer kan gå fort når det er så digg! Man skjønner at man burde roe seg når bordet er stappfullt av plastemballasje Anbefales! PB2 Powdered Peanut Butter har jeg smakt for første gang nå. Overraskende godt til å være sunnere peanøttsmør fra pulver! Og så har jeg jo eplechipsen som jeg ofte pakker oppi for å fylle opp pakken. Dddddigg! Det klør i fingrene etter å bestille ny pakke, men prøver å holde meg litt tilbake for lommebokas skyld :whistling:
 3. Jeg kjøpte kalkunbacon på danskeferga. Men kommer ikke til å kjøpe det igjen, det smakte jo ikke godt? Skuff.
 4. Du kan jo prøve den her og justere tykkelsen og steketiden om ønskelig: http://fitnesslilo.wordpress.com/2012/01/08/oppskrift-tunfisksnack/ Digg som brød/knekkebrød, og også som pizzabunn. Har fått litt variable svar på om andre liker det. To likte det ikke, to digga det (ingen av dem store fan av tunfisk).
 5. Har hatt veldig mye imot roing til tider.. hantelroing, kabelroing, stangroing, samma fæn. Suger.
 6. Jeg liker best å trene i 12-15 tia, og gjør det når jeg har mulighet. Mest opplagt og lite folk da. Jobber jeg på dagtid, trener jeg etter 19 pga alt folket. Synes tidligøktene blir best, muligens fordi jeg blir stressa av alt folket og kø
 7. Tuusen takk! Da skal det prøves på fredag. Begynner å bli griselei av dips/pullups, så en liten forandring kan være nok!
 8. Noen som har lyst til å forklare disse strikkene? Bare.. henger dere dem på stanga? Og henger dere dem på pullup-stanga når dere tar dips også? heh.. Føler meg bare bittelitt dum som spør, men.. :')
 9. Jeg klarer ikke helt tro på at det er noe i dette. Jeg er er kanskje skeptisk av natur når det kommer til diverse salgstriks. Meen. Har jeg ikke prøvd, kan jeg ikke si noe. Må jo si det frister å prøve hvis det faktisk har de virkningene dere sier!
 10. Jeg lagde tunfiskpizza i går. Knallgodt! Det kommer jeg til å lage maaaaange ganger, ny favoritt! ...men det må sies at jeg fikk hele pizzaen for meg selv. Jeg liker tunfisk sånn halvveis, men kjenner ikke smaken av det i pizzaen. De to andre liker ikke tunfisk, og klarte ikke å få ned pizzaen. Kan ikke forstå meg på dem!
 11. Ikkesant! Plass til alt og alle, på én gang. Eneste ulempen er at alle vil låne til flyttelass. I morra må jeg til for å hjelpe å flytte kjøleskap og littavhvert... ;p
 12. Volkswagen Caravelle! Eneste bildet jeg har av kassa mi. Elsker den, believe it or not
 13. I min desperasjon for noen år siden, var jeg på pillehylla. Og nei, 30 days funker ikke. Sørget for å trene og spise helt likt en periode i forkant og mens jeg tok pillene. Veide det samme. På en annen type gikk jeg en kilo "opp" (=naturlige svingninger). Konklusjon: dropp dyre piller.
 14. Ikke nødvendigvis så fryktelig relatert til trening, men samtidig kan det jo stemme der også.. "Skogen ville være stille om våren, hvis bare de fuglene sang, som synger best."
×
×
 • Opprett ny...