neigutten Skrevet 2. februar 2013 Skrevet 2. februar 2013 Men dersom jeg konsummerer all splendaen min, så konsummerer jeg også all Cl-molekylene, og da slipper de ikke ut i havet? Siter
Anny92 Skrevet 2. februar 2013 Skrevet 2. februar 2013 Men dersom jeg konsummerer all splendaen min, så konsummerer jeg også all Cl-molekylene, og da slipper de ikke ut i havet? Du tisser det ut ;D Siter
Opcode Skrevet 2. februar 2013 Skrevet 2. februar 2013 Jeg kan slenge på min egen her... I går forsøkte jeg meg på en paleooppskrift på paibunn. Mandelmel, smør og litt salt. Fy fader det smakte dr***! Dette var første gang jeg kjøpte mandelmel, for jeg har pleid å kverne selv. Unødvendig å si at dette blir siste gangen også Pinglo og ettena88 2 Siter
Anny92 Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Ikke akkurt et måltid, men jeg så for meg at jeg kunne jo spise fiberhusk med vann og sukrin? Ellers brukte jeg fiberhusk i en form med kylling tandorisaus. Tenkte at da tykna det litt siden jeg bare brukte noe lightgreier, og ikke noe feit kokosmelk eller matfløte.. ÆSJ det ble gele! Geletråder og bare KVALMT. æSJ FIBERHUSK! Pinglo 1 Siter
ettena88 Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Pizzabunn med mandelmel som ingrediens. Skulle visst smake ganske likt ordinær pizzabunn (lol, at de tør påstå dette?!), men fyyy. Skulle nesten prøvesmakt bunnen først, endte opp med digg pizzatopping + bunn som smakte eggerøre med tam mandelsmak. Toppen ble heldigvis skrapt av Nei, skal jeg faktisk ha pizza så blir det ordentlige greier. Agreed Pinglo 1 Siter
IdaEriksen Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Blanding av frossen banan, jordbærprotein og fiberhusk. Miksa og miksa, men det ble klumpete og jævlig! MarenH og Pinglo 2 Siter
Pinglo Skrevet 3. februar 2013 Forfatter Skrevet 3. februar 2013 Blanding av frossen banan, jordbærprotein og fiberhusk. Miksa og miksa, men det ble klumpete og jævlig! Var dette en oppskrift eller laget på slump? Siter
IdaEriksen Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Var dette en oppskrift eller laget på slump? Tror det var oppskrift, men husker ikke hvor jeg fant den Siter
Pinglo Skrevet 3. februar 2013 Forfatter Skrevet 3. februar 2013 Ikke egentlig overrasket, men likevel Jøje meg. Siter
Anny92 Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Var dette en oppskrift eller laget på slump? Ikke akkurt et måltid, men jeg så for meg at jeg kunne jo spise fiberhusk med vann og sukrin? Ellers brukte jeg fiberhusk i en form med kylling tandorisaus. Tenkte at da tykna det litt siden jeg bare brukte noe lightgreier, og ikke noe feit kokosmelk eller matfløte.. ÆSJ det ble gele! Geletråder og bare KVALMT. æSJ FIBERHUSK! Kan vi konkludere med at fiberhusk er pyton eller ? Asta 1 Siter
Mette Haugen Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Det var disse jeg og prøvde! Jeg også prøvde disse! Små svarte jævler som smakte PYTON! Siter
langaard Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Kan vi konkludere med at fiberhusk er pyton eller ? Grusomt, samme med johannes brødkjernemel:yuck: Sigrid Jørgensen, qwerty123 og Anny92 3 Siter
Pinglo Skrevet 3. februar 2013 Forfatter Skrevet 3. februar 2013 Til fiberhusken og jbk-melets forsvar (ja faktisk!) er jo problemet at det brukes til ting det ikke er laget for. Når man bruker ting til helt andre ting enn det som er meningen, blir gjerne resultatet deretter, på samme måte som man ikke får gratinert cottage cheese noe særlig, får laget krem av skummet melk eller får bacon av stekt skinke Rek og Titanium 2 Siter
IdaEriksen Skrevet 3. februar 2013 Skrevet 3. februar 2013 Til fiberhusken og jbk-melets forsvar (ja faktisk!) er jo problemet at det brukes til ting det ikke er laget for. Når man bruker ting til helt andre ting enn det som er meningen, blir gjerne resultatet deretter, på samme måte som man ikke får gratinert cottage cheese noe særlig, får laget krem av skummet melk eller får bacon av stekt skinke Enig, i glutenfri bakst er det knall! Bruker fiberhusk i knekkebrødene mine og de er knallgode Siter
Andy Skrevet 4. februar 2013 Skrevet 4. februar 2013 Til fiberhusken og jbk-melets forsvar (ja faktisk!) er jo problemet at det brukes til ting det ikke er laget for. Når man bruker ting til helt andre ting enn det som er meningen, blir gjerne resultatet deretter, på samme måte som man ikke får gratinert cottage cheese noe særlig, får laget krem av skummet melk eller får bacon av stekt skinke Hva er de egentlig laget for..? Siter
Pinglo Skrevet 4. februar 2013 Forfatter Skrevet 4. februar 2013 Fiberhusk: Inneholder pulveriserende Psyllium frøskaller, og er et must når du skal bake glutenfri bakst. Deigen blir smidigere og bakverket saftigere og det smuler mindre. https://www.allergimat.no/butikk/s/products/view.html?p=1509213&ref=search Johannesbrødkjernemel: Johannesbrødkjernemel (forkortes ofte til jbkm i en del blogger og forum rundt omkring på nettet), er ypperlig for bruk i glutenfri matlaging. Det smaker ingenting, men gjør supper og sauser tykkere og gir bedre konsistens til brød og annet bakverk laget av glutenfritt mel. Johannesbrødkjernemel - glutenfritt 65 g / Mel/flak/gryn - glutenfritt / Matvarer / Nettbutikk / Hovedsiden - Helse & Kost AS Med andre ord først og fremst laget for å forbedre glutenfri bakst. Men på grunn av internettets kollektive selvdiagnostisering av glutenintoleranse og det faktum at ingen av delene (meg bekjent) inneholder kalorier, puttes det i alt mulig rart Andy 1 Siter
Keegil Skrevet 4. februar 2013 Skrevet 4. februar 2013 Til fiberhusken og jbk-melets forsvar Kontoen til Pinglo har åpenbart blitt hacket... det må være Fitonymous som står bak! 02-snapper 1 Siter
Cattha Skrevet 4. februar 2013 Skrevet 4. februar 2013 Cottage Cheese med diverse søtninger, saft etc. Æsj! Det funker i omelett og det er kun fordi konsistensen forsvinner. "Sunne(re)" Ting som påstår de smaker som originalen gjør aldri det. Sukrin er et godt eksempel. Æsj... igjen! Hadde hybelkurs med ungdommer, og utfordra de til å lage en dessert med CC.. Han ene brukte stavmikseren på CC og bringebær, samt sukrin smaka faktisk nydelig Jeg liker CC da, men de var tydeligvis skeptisk til klumpene Siter
Opcode Skrevet 19. februar 2013 Skrevet 19. februar 2013 Fotballfrues mandelgrøt. Burde holdt meg langt unna etter mitt forrige møte med det forhatte mandelmelet, men jeg har 500 g stående som jeg synes er for galt å kaste. So anyway; Fotballfrues mandelgrøt... Konsistens og farge som glatt babybæsj. Smaken- er det lov til å si at noe smaker dritt? Du vet; call it like I see it Kari 1 Siter
Gamla Skrevet 25. februar 2013 Skrevet 25. februar 2013 Fotballfrues mandelgrøt. Burde holdt meg langt unna etter mitt forrige møte med det forhatte mandelmelet, men jeg har 500 g stående som jeg synes er for galt å kaste. So anyway; Fotballfrues mandelgrøt... Konsistens og farge som glatt babybæsj. Smaken- er det lov til å si at noe smaker dritt? Du vet; call it like I see it Kast.. Jeg har driti meg ut på å bruke harskt mandelmel i panering.... Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.