Gå til innhold

Rek

Medlemmer
 • Innholdsteller

  461
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rek

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 20. des. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Og ikke minst: Decline benkpress, med bambusstang og kettlebells i strikk festet på siden. Et nydelig syn.
 2. Løgn. Du har slutta å trene duu
 3. Brenn en binders og stikk hull på neglen, så får du ut eventuelt blod som trykker under neglen. Gå til legevakta om du mistenker brudd;)
 4. Fullt klar over det. Men som sagt, er du ikke i stand til å benke skikkelig fordi det er for ustabilt, bør du kanskje holde deg unna kjettinger en stund til;)
 5. Dagens fete: To gutter skulle benke. Med kjettinger! (Dog ingen vektskiver på sidene - det ville vært for tungt.) Gutten som benka sleit med stanga, og med kjettingene ble det så ustabilt at kompisen måtte hjelpe til. Hele veien. Hver eneste rep. Her snakker vi funksjonell trening !! Var selvfølgelig ikke snakk om å lære seg å benke skikkelig før man begynte å eksperimentere med kjettinger og shitt. Neida. Jeg måtte forlate styrkerommet. Orket ikke mer. Liive har bilde, men jeg tror ikke vi får lov til å legge det ut her.
 6. Hjemmelagde fiskekaker. Ble halvveis oppløst i stekepanna. Seig gummikonsistens. Usj Noen som har en oppskrift som funker?
 7. Upright row i squat rack. 22,5 kg upright row i squat rack.. Er vel strengt talt ikke nødvendig å okkupere hele racket da vel?
 8. Prøvde å forklare en fyr at eggene vi får i butikken ikke er uklekkede kyllinger. At det ikke kommer kyllinger ut av egget om man venter med å spise dem. Han nektet å høre. Visste ikke om jeg skulle le eller grine.
 9. Lett at salget av pepsi max økte etter spets posta det bildet !
 10. på en øy i stillehavet en plass

×
×
 • Opprett ny...