Gå til innhold

Mette Haugen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja det har du nok rett i. Det står noe om at vi skal få mail iforkant av hver undervisningshelg om tema og bekledning så jeg går utifra at vi får noen hint om hva vi kan forvente oss. Jeg synes anatomi er veldig spennende. Jeg har trent styrke i tja.. 4 år nå og har lært ganske mye om trening generelt av det egentlig. Ellers har jeg lest en del bøker og artikler da, men kun på egenhånd. Blir spennende å se størrelsen på flokken som skal læres også!
 2. Jeg skal prøve å forberede meg til kurset så godt jeg kan! Jeg bor ett stykke unna men er så heldig å få lov til å bo hos min snille onkel og tante i sentrum de 3 ukene kurset pågår. Jeg gleder jeg meg noe helt vanvittig kjenner jeg!
 3. nå fikk jeg logget inn. Men fant du kursmaterialet der inne? Det kan jeg ikke se..;D
 4. Får du logget inn på studentweb da? Jeg får ikke logget inn der jeg. har sendt mail og ringt.
 5. Er det noen som har lagt til Kine Borge-Skar på facebook og fått invite til gruppen enda?
 6. Jeg fikk kursskjema på mail i dag men det fungerte ikke å logge inn. . Andre som har prøvd å hente kursskjema uten å lykkes?
 7. Da har jeg meldt meg på intensivkurs! Jeg gleder meg til å se en entusiastisk gjeng herifra ved kursstart!
 8. http://www.youtube.com/watch?v=_qp8WodZg1U PEPSI <3
 9. Jeg også prøvde disse! Små svarte jævler som smakte PYTON!
 10. Jeg vet akuratt hvordan det er! Jeg eelsker å småspise og jeg putter ALT som knasker i tennene! Det er rart jeg ikke er en drøvtygger! Heldigvis har jeg lært meg å kontrollere meg til en viss grad. Jeg spiser mye paprika,agurk,tomat og mat generelt, men jeg prøver å holde meg til måltider og spise til jeg er akuratt passe mett! Har jeg søtsug så kan jeg komme på å lage meg kokosmelk med vaniljeproteiner og kanel eller smoothies! Smoothies er faktisk utroolig godt! Lykke til!
 11. Mulig jeg er litt sent ute!. Men Ey! Hva er galt med å være den nye dama i gamet?! IM IN!
 12. Hei! Jeg trenger svart hår! Og da måå jeg bruke selvbruning! Har lite erfaring med det! Jeg regner med at det er noen jenter her som sverger til ettellerannet!? På forhånd tuusen takk
 13. Jeg har fått utrolig dilla på Markløft for tiden. Før var knebøy i sentrum. Sist jeg trente markløft tok jeg 60 kg! Hva er din favorittøvelse? Eller har du flere?
 14. Jeg skal trene mer! Det er sikkert en milliard ting jeg kunne ha skrevet her. Men jeg nøyer meg med denne. Det er så utrolig godt å trene å følge med på resultatene i speilet! ;D
 15. Hva er nyttårsforsettene dine for 2012?
×
×
 • Opprett ny...