Gå til innhold

Opcode

Medlemmer
 • Innholdsteller

  145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Opcode

 1. Koppen klarer seg helt utmerket på under 100 g tilført karbo daglig, og det er helt uriktig å påstå at man må fylle på med karbo for å holde hjernen igang. Skjønner ikke hvorfor denne myten enda lever...
 2. Jeg ligger på mellom 50-70 gram daglig, men teller ikke. Spiser paleo, så uten korn og sukker begrenser det seg naturlig. Høyere karbohydratinntak er ubehagelig og gjør meg bl.a oppblåst og søtsugen. Jeg leste for en tid tilbake at rundt 70 gram daglig er optimalt (det er hva en normalt aktiv kropp klarer å prosessere), men husker desverre ikke hvor så jeg kan ikke gi deg noen kilde. Personlig tror jeg på at man må føle seg frem til hva som passer for en selv.
 3. Paleo gir utrolig gode effekter på helse og velvære. Det beste jeg noensinne har gjort for meg selv.
 4. Ja, såklart sender deg en PM. Send meg din adresse så skal jeg sende den i dag. Skal til byen snart.
 5. Vil du bytte den i samme jakke str M?
 6. Kvinner anbefales gjerne å ha et større spisevindu enn menn. For meg var et så kort vindu uheldig på sikt. Jeg sleit med å få i meg så mye mat jeg trengte, gikk endel ned i vekt, ble sliten, urolig, mistet hår (!). Bestemte meg for å droppe aktiv PF og bare gå tilbake til å spise når jeg er sulten og være mer påpasselig med matmengdene. Det "skumle" var jo at det tok noen uker før jeg kræsja. I starten følte jeg meg nemlig helt topp og veldig energisk. Jeg er normalvektig og med lav fett%. Litt på nett om kvinner og IF: Should Women Fast? | Mark's Daily Apple Paleo for Women | Sh
 7. Da må fettet være på bekostning av noe annet, og mye fett sammen med et normalt inntak av karbohydrater er ikke å anbefale. Går du derimot på lchf kan du oppleve at vektnedgangen går kjappere om du får mer av dagens energibehov fra fett enn fra proteiner.
 8. Jeg gikk til osteopat for akkurat det samme (skjevt bekken), og fikk korrigert det. Har ikke hatt plager etter det.
 9. Opcode

  Omega 3!!!

  Har alltid kjøpt Triomar-kapsler på apoteket.
 10. Den er god nok til å spise med skje Samme med Nutiva sin koksolje (iHerb)
 11. Kokosfett, smør, nøtter, avocado, fisk, fløte i yoghurten, oljedressinger
 12. Remixet i går og gjorde de helt sukkerfrie. Blendet mandlene sammen med sukrin (så mye jeg liker) og brukte mer kokosfett. Droppet honningen. Funket kjempebra!
 13. Heh, så kult! Så bildene. Gode, ikke sant? Har barn og de syntes det var supergodt, så for dere med småtasser er dette et mye bedre alternativ enn det vanlige lørdagssnopet. Minsta klarte hele 2 stykker, hehe. Mektige saker, og bra er det for da begrenser det seg selv.
 14. Opcode

  Sulten!!

  Når jeg er fysen er det fordi jeg er sulten (evt hormonelt om det er "den" tiden"), så da spiser jeg skikkelig mat. Kjøtt eller fisk med salat eller en diger omelett. Om det er kort tid til middag kan det hende jeg lager en proteinshake med bær og kokosolje.
 15. Spiser paleo, trener fullkropp 2-3 ganger i uka, "aldri" cardio og har 6-pack. Ikke perfekt og helt i mål enda, men den er der Ingen restriksjon i matmengden, men spiser når jeg er sulten og stopper når jeg er mett.
 16. Å ja, det er lett å spise godt på lavkarbo. Veldig lett!
 17. Cottage Cheese er jo bare nasty, og blandet med rød fun light ser det ut som oppkast med neseblod Mange grønnsaker smaker høgg alene eller i kjedelig, kokt form. Kesam bruker jeg aldri til noe, foretrekker rømme- men ikke bar. Speilegg er boring, kokte egg får jeg vondt i magen av. Så hva er løsningen? Du må eksperimentere. Gryteretter, supper og stavmikser er dine venner. I en suppe kan du hive oppi alt du liker og ikke liker og kjøre det til en glatt mos til sist. I gryter kan du finhakke så mye at det nesten "forsvinner". Lag laksepakker i folie. Hiv inn grønnsaker, fisk, sitron, kryd
 18. Mushy peas. Små, deilige grønne selskapserter moses med meierismør og salt.
 19. Om kvinner og intermittent fasting: Paleo for Women | Shattering the Myth of Fasting for Women: A Review of Female-Specific Responses to Fasting in the Literature Kan legge til at jeg spiser 16/8, og det fungerer helt topp for meg. Noen dager er jeg sulten "før tiden", og da spiser jeg. Tiden er ikke hugget i stein.
 20. Fikk noen nydelige raw-food mandeltrøfler her om dagen, og bestemte meg for å lage mine egne. Remikset litt og kom frem til denne oppskriften. Var superkjapt og gav umiddelbar tilfredsstillelse! 3 dl mandler med skall 1,2 dl kakaopulver noen vaniljedråper en klype salt 2 gode ss kokosolje 2-3 ss honning kokosmasse til å rulle de i, evt kan du ha noe i "røra" også Jeg hadde mandlene i vanlig blender og kjørte de til grovt mel. Blandet mandler og kakaopulver og salt. Hadde oppi honning og kokosfett, og blandet godt. Det tar litt tid å blande og få deigen jevn, så bruk litt tid.
 21. Opcode

  Lol, Paleo

  Lol, debunk debunking. Debunking season – Debunking “Debunking the Paleo diet” by Christina Warinner | Paleo Style There is plenty of evidence to ignore if you choose to.
 22. Ok. Jeg spør fordi jeg husker jo at det tok tid å "få karbohydratene ut av kroppen". Hvis du fyller opp hver helg så er det jo mulig at det er den effekten du kjenner midtveis i uka. Du får kanskje ikke den gode fettforbrennende effekten av lavkarboen som du ville ha fått om du holdt deg jevnt lavt på inntaket. Men det kan jeg ikke nok om, og funker det for deg så er det null problem Jeg bare filosoferer i påskesola.
 23. Naglearmbånd, naglecaps, naglesko, nagle-BH. WTF? Ser ut som pinnsvn på steroider.
 24. Ja klart, og da blir det enda mer igjen i måneden. Og har man i tillegg avdragsfrihet så blir det ikke mye å betale.
 25. Sørg for at du spiser deg mett og fornøyd på ordentlig mat før du sette frem godteskåla. Om du har sug kan du jo ta en frukt etter maten for å stille en del av det værste? Og *så* er det snopetid. En annen måte er jo å begrense hva du har i hus. Har du 500 gram er det lett at det forsvinner. Har du 100 gram så er det tomt når det er tomt. Men bottom line er at du må ikke få dårlig samvittighet for at du koser deg. Du lever vel for det meste sunt ellers, så gi deg selv litt påskeslack
×
×
 • Opprett ny...