Groenhaug Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Er så jævlig dårlig på å vite hvilke helligdager som er hva, så here goes: Er alt av butikker stengt på kristi himmelfartsdag? Det vil si nå på torsdag. Hehe........jobberbareibutikkselv ops Ja, det er helligdag - slik at det blir som en søndag! krokoline 1 Siter
krokoline Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Ja, det er helligdag - slik at det blir som en søndag! Sweeeeet! FRI! Siter
Lagertha Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Er datoen rød så har du fri www.kalender.no Det stemmer nok ikke helt Det er mange dagligvarebutikker som har åpent på røde dager. f.eks påsken melis1988 1 Siter
krokoline Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Er datoen rød så har du fri www.kalender.no Ja, veit! Men kalenderen min har rødt på alt mulig annet, så jeg blir skikkelig usikker Siter
Neveragain Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Ikke nødvendigvis et dumt spørsmål, men vet dere hva prisen på sukrin og sukrinmelis ligger på over grensa? Siter
Tjukka Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Jeg har døøøøøødsvondt under beina etter å ha begynt på jobb igjen. Noen gode tips til hva som kan bedre dette? fancy såler eller noe i skoene? Siter
Eminator Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Jeg har døøøøøødsvondt under beina etter å ha begynt på jobb igjen. Noen gode tips til hva som kan bedre dette? fancy såler eller noe i skoene? det vil gå seg til første uka er verst:) Tjukka 1 Siter
Chrsyre Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Må man trene cardio for å gå ned i fettprosent dersom man allerede trener styrke jevnlig og ikke merker fremgang? Ønsker ikke å gå ned i vekt eller miste muskler, men det virker nesten litt umulig å få både i pose og sekk ut fra hva jeg har lest meg frem til. Edit: skal nevnes at jeg allerede ligger i moderat energiunderskudd på rundt 300 kcal. Siter
Raptorial Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Må man trene cardio for å gå ned i fettprosent dersom man allerede trener styrke jevnlig og ikke merker fremgang? Ønsker ikke å gå ned i vekt eller miste muskler, men det virker nesten litt umulig å få både i pose og sekk ut fra hva jeg har lest meg frem til. Edit: skal nevnes at jeg allerede ligger i moderat energiunderskudd på rundt 300 kcal. Nei Det er ingenting magisk ved cardio. Det man snakker om er at det kommer et punkt hvor du ikke vil bli sterkere selv om du trener styrke, mens du har et underskudd. Begrepet er jo ganske enkelt leangaining (fra leangains.com), men det er jækla vanskelig. Om du får underskuddet ditt fra det kaloriske eller cardio er egentlig nesten irrelevant. (selv om, joda. Det er ofte vanskelig å få i seg nok av det man skal ha i seg hvis man også skal spise lite. ) Chrsyre 1 Siter
AngryJess Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Ok ok ok... Er det no energi innhold (kcal) i kreatin-kosttilskudd?? Siter
Raptorial Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Ok ok ok... Er det no energi innhold (kcal) i kreatin-kosttilskudd?? i monohydrat er det rundt 400kcal per 100gram. Altså... ca 20kcal i en scoop. Tror du kan se bort fra det, du AngryJess 1 Siter
AngryJess Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Bare lurte Tror ikke de ekstra 40kcal ødelegger det daglige energi inntaket nei Siter
Raptorial Skrevet 27. mai 2014 Skrevet 27. mai 2014 Bare lurte Tror ikke de ekstra 40kcal ødelegger det daglige energi inntaket nei Spess ikke siden du bare trenger en scoop AngryJess 1 Siter
Aaandreaaa Skrevet 28. mai 2014 Skrevet 28. mai 2014 Jeg har lyst til å lage foccacia, men jeg har bare fin sammalt hvete. Kan jeg bruke kun dette, eller må jeg ha vanlig hvetemel? Siter
bunnfall Skrevet 28. mai 2014 Skrevet 28. mai 2014 Jeg har lyst til å lage foccacia, men jeg har bare fin sammalt hvete. Kan jeg bruke kun dette, eller må jeg ha vanlig hvetemel? Jeg ville gått for siktet hvetemel, i hvert fall en del, på grunn av heving. Focaccia er best når den er skikkelig luftig og saftig, og du får best heving med vanlig mel. Jeg tror også at sammalt mel adsorberer mer vann enn fint mel, så brødet kan bli tørrere hvis du følger en oppskrift beregnet for fint mel Aaandreaaa 1 Siter
Aaandreaaa Skrevet 28. mai 2014 Skrevet 28. mai 2014 Jeg ville gått for siktet hvetemel, i hvert fall en del, på grunn av heving. Focaccia er best når den er skikkelig luftig og saftig, og du får best heving med vanlig mel. Jeg tror også at sammalt mel adsorberer mer vann enn fint mel, så brødet kan bli tørrere hvis du følger en oppskrift beregnet for fint mel Det var det jeg fryktet! Får komme meg på butikken etterhvert da Siter
Groenhaug Skrevet 28. mai 2014 Skrevet 28. mai 2014 I går glemte jeg å legge skinnet kulturmelk i kjøleskapet. Er ikke vært åpnet og sto ute i 9 timer. Hva tror dere? Kan jeg bruke den eller ikke? (Spør dere som ikke er så nøye på best før. Jeg bruker gjerne ellers melk som har gått ut på dato to uker etter så lenge den lukter greit og ikke har klumper). Siter
XtrM Skrevet 28. mai 2014 Skrevet 28. mai 2014 I går glemte jeg å legge skinnet kulturmelk i kjøleskapet. Er ikke vært åpnet og sto ute i 9 timer. Hva tror dere? Kan jeg bruke den eller ikke? (Spør dere som ikke er så nøye på best før. Jeg bruker gjerne ellers melk som har gått ut på dato to uker etter så lenge den lukter greit og ikke har klumper). Kulturmelk er jo sur i utgangspunktet, så ville ikke sagt det var krise. Om den ikke er klumpete og er blitt "dårlig" så hadde iallefall jeg brukt den Tutogkjør og Groenhaug 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.